Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jsou pěkní chlapi homosexuálové?

Od: culdabulda1* odpovědí: 39 změna:

Samozřejmě - blbá otázka - předem se omlouvám!

- ale ženský - není vám líto, že většina fakt pěknejch chlapů v šoubysnysu jsou homosexuálové?! - mně teda jo - škoda, že dnes už pomalu "nenarazíte" na pěknej chlapskej vzor - jako byl namátkou Brzobohatý atd. ... nebo třeba dnes Leoš Mareš (doufám, že není také gay!) . Marcela.

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No jo. A co Jean Marais a Cupák?

Ale nakonec, to je jedno; třeba takový Jean Marais byl pro české ženy technicky nedostupný a tak jeho orientace už na tom nic neměnila.

culdabulda1*
hodnocení

No - právě - to byli pěkní chlapi! - technicky sice nedostupní - ale jako idol?! - když jsem to o nich zjistila, bylo mi to líto.

doplněno 17.08.13 19:56:

- dnes už jsou pro mne sice technicky nedostupní všichni muži - ale ráda se na pěkného "chlapa" podívám a obdivuji ho i dnes. Myslím chlapskou vizáž - ne striptéry.

tankzgolanskych

jak to myslíš ta chlapská vizáž? Over

olaf71*
hodnocení

0x

taky nejsem buk a do šoubyznysu teprve proniknu ;)

culdabulda1*
hodnocení

Ahoj - pokud nejsi gay - tak se moc těšíme - ale i pokud jsi - přeju hodně štěstí! Marcela.

pt®
hodnocení

0x

Teda "culdo", *modla* - pt

skaaaaaara
hodnocení

0x

nechápu, vin diesel se ti nelíbí, nestačí ti?

davidp*
hodnocení

0x

Dobrý den Marcelo, upřímně se divím, že Vás ty vizuální fascinace celebritami natolik báví, že tu plácnete takovou ohranou písničku, že všichni hezcí chlapi v šoubyznysu jsou homosexuálové. Asi se dnes večer hodně nudíte. Má rada zní, zapněte si TV a dobře se bavte. Určitě tam najdete nějakého heterosexuálního krasavce. *smich*

culdabulda1*
hodnocení

Ahoj Davide - dík za kritiku!

- zrovna koukám na Maroše Kramára na TV 1 - ten snad gay není. Jinak miluju Davida Carradina, nebo z našich třeba Čenskýho. Je snad něco nenormálního na tom, že se mi líbí hezcí lidé? A to muži i ženy. Jsem ovšem normální heterosexuál - gaye ráda nemám, ale snažím se je pochopit. Čau. Marcela.

pt®

Marcelko, když jsi studovala tu VŠ, jaký to byl obor? Něco od filmu, režie, nebo něco jiného? - pt

culdabulda1*
hodnocení

pro "pt"

- ahoj Pavlínko - byla to VŠCHT - v.š. chemicko-technologická - obor potraviny - krmiva.

V oboru jsem ale nikdy nepracovala - celý život jsem "dělala" analytiku v laboratoři - nejprve ve VÚŽV v Uhříněvsi a pak ve výzkumu CHZ. Sokolov. Teď už se chemička jmenuje po několikáté jinak - angažují se zde Američani a vyrábějí se zde hlavně akrylátové disperze, lepidla a sloučeniny (monomery) kyseliny akrylové.

Zatím ahoj - ráda se s Vámi bavím, protože je z Vašich příspěvků zřejmé, že jste sečtělá a vždy dobře radíte. Mimochodem - Vaše "eskymo" jsem si koupila už 2krát. A vynikající. Děkujeme za tip a zdravíme. Marcela.

pt®

Marcelko, tak to jsem se sekla. Myslela jsem, že je to "profesní deformace", jak se říká. Jelikož většinou rezižér studuje vzhled lidí, či herců, aby je perfektně obsadil do role. Tak ahoj, hlavně, že zmrzka chutná, kupujeme ji stále. - pt

culdabulda1*
hodnocení

Pro "pt"

- Pavlínko - možná jsem se "sekla" já - vždy jsem obdivovala umělce a toužila jsem se stát alespoň herečkou - a vlastně si celý život na něco hraju. Takže jste se v odhadu mé povahy ani moc nemýlila.

Ale, vzhledem k tomu, že jsem v laboratoři celý život pracovala s počítačovou technikou (plynový a kapalinový chromatograf, atd...) - což mne bavilo a bylo to docela tvůrčí - vymýšlela jsem si nové metody - byla jsem docela spokojená i bez "divadla" - stejně bych na to ani náhodou neměla. Tak ahoj. Marcela.

pt®

Marcelko, pokaždé sny nevyjdou, ale spokojenost je také důležitá. Pracovala jsi ve výzkumáku, jako naše dcera, ale to už je dávno, tak dobrou noc. - pt

olaf71*

ještě k tomu přidej V.Kořena, J.Rychtáře a máme tady pěkný kluky z Říčanska :)

doplněno 17.08.13 21:52:

myslel jsem Vadima a Josého

culdabulda1*
hodnocení

Ahoj Davide,

děkuju za odpověď i za kritiku!

- právě koukám na Maroše Kramára na ČT 1 - Jinak se mi nejvíce líbí David Carradine, Bruce Lee, Michael Masden (doufám, že to píšu správně) - a z našich třeba Čenský.

Mám ráda hezké lidi a to jak muže, tak ženy - neboj jsem zarytý heterosexuál. Ale krása se snad líbí každému. Gaye ráda nemám, ale snažím se je pochopit. Promiň, že "čumím" na TV - ve Tvých letech jsem TV ani neměla - takže si to dnes užívám. Marcela.

davidp*

Dobrý den Marcelo, je Vám 68, takže jste v mých letech televizi měla. A jestli mohu poprosit o elementární slušnost, netykejte mi. Jsem netykavka. Díky.

David

Tykání v internetových diskuzích je přijatelné, naproti tomu řešit veřejně věk dámy je nepřijatelné. Když už teda bazíruješ na elementární slušnosti.

davidp*

Paní Marcela jako první naznačila, že v mém věku neměla TV, a tykáním jaksi zdůrazňovala, že jsem nějaký cucák. Nezlobte se, ale když se někdo takto věkově nadřazuje, příjde mi to jako primitivní chování. Jinak, paní Marcela tu veřejně deklaruje svůj věk, takže se nejedná o žádné státní tajemství. Nevidím jediný důvod, proč bych se tu měl hrbit před někým, kdo se povyšuje.

David

doplněno 18.08.13 00:03:

Ještě dodávám, že paní Marcela vyká všem i mladé slečně, co neví, zda má mamince říci o první menstruaci. V tomto kontextu vnímám její "týkání" vůči mně, jako výraz neúcty. Paní Marcele jsem nic neudělal a nechápu, proč se takto chová. Že někdo nesouhlasí s jejími velkými filozofickými úvahami o krásných homosexuálech není důvod k neslušnému chování.

culdabulda1*
hodnocení

Pro "davidp"

- jéžiš, samozřejmě se omlouvám, většinou opravdu každému vykám - v zápalu diskuse jsem si nějak nevšimla, že jsem Vám tykla. Ale připadal jste mi takovej kamarádskej (jako můj synovec - ten se taky jmenuje David).

TV jsme si mohli pořídit až někdy v 60.tých letech. Ale tenkrát jsem se na telku vůbec nedívala - začala jsem až teprve v nějakých 30-ti letech. Tak ahoj, ještě jednou se omlouvám a už se nezlobte. Marcela

bender*
hodnocení

0x

vy rikate buznam (tak si oni sami rikaji a znam jich dost) chlapi? Ti co maji vice laku na vlasy nez vy, vice makeup, vytrhavaji si oboci a chlupy na prsou, vonavkujou se, parfemujou a kremujou mnohem vic nez zeny a tomu se dneska rika pekni chlapi? To snad nemyslite vazne?

culdabulda1*
hodnocení

Pro "bender"

- otázku jsem takto nenazvala - původně zněla - proč homosexuálové? - operátoři si otázky prostě přizpůsobují podle svého ...

- ale vymydlené krasavečky fakt neobdivuju - ale takové chlapy, jako jsou např.např Michael Madsen (nevím, jestli to píšu správně), Robert deNiro, Steven Seagal, Chuck Norris, Jean Reno, David Carradine - atd...

Z našich herců je to samozřejmě na prvém místě R.Brzobohatý, František Peterka, Vladimír Dlouhý, Marek Vašut, Petr Janda, Michal Dočolomanský, Lasica, Satínský, Čenský - atd... ale je mi líto, že je gay i Milan Šteindler. Vždy se mi docela líbil.

Tak ahoj. Marcela.

hop®

A teď už se Vám Šteindler nelíbí? *sok*

Sama víte, že podobné "celebrity" jsou pro běžného člověka poměrně nedostižné. Jaký vliv tedy může mít vnitřní sexuální orientace člověka na tom, jestli je mi ten člověk vizuálně sympatický nebo ne?

culdabulda1*
hodnocení

Pro "hop"

- musím se s hanbou přiznat - že už se mi Šteindler tak moc nelíbí - Rozhodně to nedokážu rozumově vysvětlit! - je to pocitové - a svoje pocity si nedokážu obhájit, ani nijak vysvětlit - je mi to moc líto. Asi je to spíše sexuální problém - a za tyto pocity člověk asi nemůže, ať dělá, co chce. Rozhodně však gaye NEODSUZUJI a snažím se je pochopit. Marcela.

olaf71*
hodnocení

0x

homoklády, jé

mají rády,jé

ho od čokolády,jé

klády rády maj :)

hodnocení

0x

Tak já třeba jsem fakt pěknej chlap a nejsem homosexuál - akorát nedělám v šoubyznysu :) (jenom v byznysu)

jirbar*

Je takové přísloví. Škoda krásy kde rozumu není.

pt®

A babička zase říkala, "Kdo rozumu nemá, jako by zdraví neměl".

culdabulda1*
hodnocení

Pro "jethro"

- no fakt jste moc pěknej chlap - až natolik pěknej, že se divím, že nejste gay. Škoda, že nejsem o 30 let mladší. Marcela.

pb®
hodnocení

0x

Povzdechnu si, kdyby jenom v šoubysnysu. Před pár dny jsem byla na jedné akci, kde byla heterosexuální výrazná menšina a žen jen pár, většinu osazenstva tvořili homosexuální muži. Panečku, to byla pastva pro oči, jeden pěkný chlap vedle druhého. Když jsem pak s kamarádkou odcházela, tak jsem si povzdechla, že za chvíli ženská ani nenajde pěkného normálního chlapa na zašu...ní. Už takhle je prý statisticky žen víc než mužů a když jich je navíc tolik na pány, tak kde brát?

hodnocení

0x

tak zrovna v šoubyznysu je mi to fuk... u nedostupného chlap fakt neřeším jeho sexuální orientaci, jen když je na co kouknout ;)

honzmalatny*
hodnocení

0x

Když se mají dva nebo tři lidi rádi,tak na věku a na pohlaví nezáleží...;)

hodnocení

0x

nebude to o tom, ze showbiz neni parketa pro poradne chlapy? :)) k "proniknuti" tam je asi potreba mit jiste "ritolezecke" schopnosti, coz u tech 4% asi neni zadny problem...

doplněno 18.08.13 10:55:

jinak kolik hrusek, tolik jablek - stavajici nova nastupujici generace mladych hercu nema co nabidnout ani profesne, ani vizazi. Tak maximalne Madl...

ukulele*

teda to je zase diskuze, měla by tu vzniknout okurková podrubrika a moc bych se přikláněl k anketě o třeba zlatomalinovou otázku a odpověď.

culdabulda1*
hodnocení

Pro "ukulele"

máte pravdu - založila bych rubriku "blbé otázky"

hodnocení

0x

Protože muži mají dobrý vkus! :))

hodnocení

0x

My starší ženské /an nejen my/ se občas vyžíváme ve sbírání drbů. Aby se prodaly bulvární časopisy, vystrčí se na 1. stránku velikánský zajímavý nadpis a lidi kupujou. Pak čtou a uvěří a občas to ani není pravda. A když je, tak co na tom? Znám podrobně gaye dva. Jeden je kamarád a tak strašně hodný, že jsem lepšího člověka snad nepotkala. Vlídný, dokáže naslouchat, zajímá ho třeba i móda a jiná ženská témata, což u chlapů běžně není. Druhým je můj bývalý zeť, kterého i přes ten šok s rozvodem mám pořád ráda a je to hezký a slušný člověk. Nejlepší je nehodnotit, zda je někdo takový nebo makový, ale hodnotit podle toho, co má kdo v hlavě, míru jeho inteligence, jeho chování. Pak mi vůbec nevadí, zda je to gay nebo hetero a nedělám mezi nimi rozdíl. A krásní chlapi se najdou v obou skupinách. :DJaga.

hodnocení

0x

Stačí pár videí s Benedictem Cumberbatchem nebo Tomem Hiddlestonem a je to! Nebo co takový Ewan McGregor? Robert Downey jr.? Hugh Jackman? Z našich končin Tomáš Klus, Ondra Brzobohatý, Ondra Vetchý, Kryštof Hádek, Saša Rašilov a další a další... Navíc nechápu, proč by mělo vadit, že většinou ti nejhezčí a nejlepší jsou gayové (jako Neil Patrick Harris, Zachary Quinto, Jim Parsons a další a další) - v takových případech spíš lituju, že nejsem taky chap :D. Navíc John Barrowman a Zachary Quinto jsou rozhodně chlapi víc, než i většina hetero chlápků.

lucka321*
hodnocení

0x

Řekla bych, že je to proto, že o sebe více pečují. O svojí pleť a podobně. Tayk si někdy řikám: takovej hezkej chlap! A on je to nakonec gay.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]