Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existují muži co nemají rádi orální sex?

Od: mati* odpovědí: 8 změna:

Ptám se mužů.. Za stranu žen. :) Jsou i mezi vámi tací, kteří neholdují orálnímu sexu? A upřednostňují pohlavní styk? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Při sexu je třeba okusiti ode všeho přece.

mati*
hodnocení

Samozřejmě jsme vyzkoušeli :) Ale nevzrušovalo ho to u žádné partnerky... Dost experimentujeme, ale orální sex mu nic neříká. :)

hodnocení

0x

ano preferuji , prvne predehra , oral ... a pak se jde na vec

anoano*
hodnocení

0x

Proč to furt řešíte. Vdy jediná správná odpověď je, že se to musí líbit oběma?oboum? Kdy to vyhovuje jemu i jí? A jestli tomu někdo holduje-neholduje. Můžu tomu tisíckrát holdovat, ale když partnerka nechce, tak co s tím udělám. Nic. Na to ji mám moc rád, abych to hledal jinde. Je to stále jen o vzájemné ohleduplnosti.

honzapanek
hodnocení

0x

Ano, jistě jsou mezi námi i takoví muži, kteří tomuto druhu sexu neholdují. Jak je poznamenáno výše, v sexu by mělo jít hlavně o ohleduplnost, partneři by se neměli do ničeho nutit. Bohužel jste neupřesnila, jaký orální sex máte vlastně na mysli - jestli ten, který provádí žena s mužským penisem, nebo ten, který provádí muž u ženy v oblasti pochvy. Já třeba patřím k těm, kteří by partnerku ústy v oblasti genitálií neuspokojovali - vím, i když je tu patřičná hygiena, tak jsem se k tomu zatím neodhodlal. Pokud by partnerka projevila zájem naopak mě uspokojovat ústy, asi bych do toho šel, ale na druhou stranu pokud by to odmítala, tak se bez toho bezpečně obejdu a zároveň se právě díky výše uvedenému dokáži vcítit do toho, jak se vlastně ona v danou chvíli cítí. Takže já osobně bych upřednostnil ten pohlavní styk.

Ale je zřejmé, že v dnešní době vlivem velké sexuální otevřenosti se lidé zaměřují i na jiné věci v sexu, než je jenom právě ten klasický pohlavní styk. Hodně partnerů se v dnešní době bez pohlavního styku obejde a raději se věnují právě nekoitálním činnostem, při kterých je jim stejně dobře. A o to přece v sexu jde.

ladaadal*
hodnocení

0x

Míval jsem partnerku, která si stěžovala právě na to, že její poslední přítel jí nechtěl uspokojovat orálně a jiná si zase stěžovala, že jí uspokojoval, ale nenechal si to opětovat, což jí taky vadilo. Takže jak už bylo psáno, musí se to líbit oběma nebo musí najít společný kompromis. Není nic neobvyklého, že oběma vyhovuje jen jednostranný orál, ať už tak nebo tak... prostě je to o oboustranné souhře, porozumění a toleranci.

hodnocení

0x

Nevím,ale myslím si,že kaýždý chlap má rád orální sex od partnerky a jestli některý říká,že ne,tak na 99,999 % lže! Pokuď to ale nechce partnerce opětovat,tak je to jen prachobyčejný sobec! Ženy mi dají jistě za pravdu.

ladaadal*

No, sice se říká, že 99% mužů touží po orálním uspokojení a 99% žen jim ho nikdy nedopřeje, ale nemyslím, že máš pravdu, že by to chtěli všichni. Jak říkám, neznal jsem osobně, ale od partnerek. Ale zato znám pár žen, kterým nevadí uspokojit tak muže, ale do klína si ho nepustí s tím, že se jim to hnusí. Tohle je opravdu jen individuální věc a nelze to globalizovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]