Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém... Chodím s dívkou (14 let) Vztah nám bezvadně funguje s milováním.. Teď nemyslím ze strany sex a td. Ale jako ze strany Mazlení. Vztah je bez hádek a funguje na základě srandy tím myslím e to není jako s mojí bejvalkou kdy jsme si sotva dali pusu a nebo se při cestě do koly neměly o čem bavit a ten vztah jsme brali moc váně. Ale tenhle týden se tu objevil jeden kluk který se s ní nějako moc baví. Ten kluk skoro vechny ve třídě jen pomlouvá... mím kamarádům vulgárně nadává a uráí je.. :/ Ona ho u má taky dost kdy jí ve středu rozbil tablet a v pátek jí kuli němu spadnul iphone 4s. Ale on furt se od ní nechce "odlepit" idky mu ona dává najevo e s ním kamarádit nechce... Poradíte mi prosím co mám udělat aby za ní furt nechodil a akorát jí neníčil věci? Je mi Také 14. Díky za odpověď.
Ahoj. Ale jdi! Z Tvé strany mi to zavání spíe árlivostí, jak starostí. Pokud někdo působí Tvému děvčeti kodu takového rozsahu, jak píe, určitě by si to nedala líbit ani ona, ani její rodiče. Nechtěj za ní řeit to, co si musí vyřeit předevím ona sama. Prostě se líbí i někomu jinému, tomu nezabrání nijak. To ona musí dát najevo svůj nezájem, ne Ty!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.