Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třetí osoba ve vztahu která nechce odejít

Od: complexcarton81* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám problém... Chodím s dívkou (14 let) Vztah nám bezvadně funguje s milováním.. Teď nemyslím ze strany sex a td. Ale jako ze strany Mazlení. Vztah je bez hádek a funguje na základě srandy tím myslím e to není jako s mojí bejvalkou kdy jsme si sotva dali pusu a nebo se při cestě do koly neměly o čem bavit a ten vztah jsme brali moc váně. Ale tenhle týden se tu objevil jeden kluk který se s ní nějako moc baví. Ten kluk skoro vechny ve třídě jen pomlouvá... mím kamarádům vulgárně nadává a uráí je.. :/ Ona ho u má taky dost kdy jí ve středu rozbil tablet a v pátek jí kuli němu spadnul iphone 4s. :( Ale on furt se od ní nechce "odlepit" idky mu ona dává najevo e s ním kamarádit nechce... Poradíte mi prosím co mám udělat aby za ní furt nechodil a akorát jí neníčil věci? Je mi Také 14. Díky za odpověď. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nenosit do koly drahý věci. ;) A tomu třetímu hezky z očí do očí oba dva řekněte a táhne. Ale sluněji.

doplněno 13.01.13 15:31:

Albatros: To napadne asi kadého, ale radi jsem to nechtěl psát. :D

hodnocení

2x

Ahoj. Ale jdi! Z Tvé strany mi to zavání spíe árlivostí, jak starostí. Pokud někdo působí Tvému děvčeti kodu takového rozsahu, jak píe, určitě by si to nedala líbit ani ona, ani její rodiče. Nechtěj za ní řeit to, co si musí vyřeit předevím ona sama. Prostě se líbí i někomu jinému, tomu nezabrání nijak. To ona musí dát najevo svůj nezájem, ne Ty!

albatros498022*
hodnocení

0x

Stará dobrá rada dej mu po čuni a bude pokoj.

Stačí kdy po něm bude holka důrazně vyadovat náhradu kody na tom tabletu nebo co jí to rozbil i třeba přes třídní nebo přes rodiče a uvidí e se jí bude vyhýbat jak čert kříi.

askmenow*
hodnocení

0x

Myslím, e tohle si musí vyřeit tvoje holka sama.Kdyby ho skutečně ignorovala, za chvíli by ho přestalo bavit za ní chodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]