Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postinor -nechat zaplatit priteli nabo na půl

Od: alexandrra odpovědí: 11 změna:

Dobry den, mela jsem se svym byvalym po delsi dobe od rozchodu sex. Protrhl se nam kondom. Je spravne Postinor zaplatit na pul nebo to holky nechavate at to plati on?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Platit by měl ten, kdo neche dítě ;) Mně se kdysi stalo a celé zaplatil přítel, ale kdyby se k tomu neměl, neměla bych problém zaplatit si ho celý sama.

hodnocení

0x
? Kdo platil kondom? Taky napůl?

ohneta*
hodnocení

0x

Kondom bych reklamoval a Postinor zaplatil na půlky

ladaadal*
hodnocení

0x

Myslím, že sex jste měli oba, tak proč se nepodělit i o platbu. Ale taky záleží na vztahu, jaký mezi sebou máte.

hodnocení

0x

Je to tak. Sex jste měli dva a dobrovolně a mimčo nechcete ani jeden z vás. Proto bych to být Vámi dělila napůl. Užili jste si oba.

Chtít to jenom na něm by mě byla hanba, připadalala bych si taková lehká - tahat z chlapa peníze. Napůl se mi to už nemorální nezdá.

Pokud chcete ušetřit, byl by asi nejlepší "grupík". tam by se náklady na postinor dělily třeba 5, 6, podle toho, kolik bylo účastníků. *smich* Jaga.

ohneta*

Babo, tys to zabila *haha*

ladaadal*

Teda Jaguš, ty se nezdáš*smich*.

mowla*

No jóóóó... ´Babské´ myšlení... *smich**haha**uf*

Chlapa by totiž napadla "grupíková" varianta, ve které by výrazně stouply náklady na postinor...

*vtip*

olaf71*
hodnocení

0x

já platím všechno, od počínaje večeří, postinorem konče.

doplněno 13.10.12 14:56:

nakonec ten Postinor je nejlevnější položka

namyslenecek*
hodnocení

0x

Kdyz se to stalo nam tak jsem platil ja ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Oni totiž pánové dostanou takového stihomana,když se to stane,že už do hodiny přešlapují u lékárny s penězi v ruce:) to je moje zkušenost i jiných z vyprávění.
Samozřejmě můžete napůl.Je to míň než potom toho v životě litovat nebo dovolit potrat plodu.Dítě je dar,ale musí být počaty s láskou a přivést dítě na svět při hlodaní svědomí ,zda mohla být situace jiná a dalo se tomu zabránit,se rovná trestu matky.Ono na toho chlapa moc nespoléhat,toho vyměnit můžete kdykoliv,své dítě nikoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]