Nejste přihlášen/a.
Milé dámy,
zajímalo by mne, jaký máte pohled na muže bez partnerky, který si dobrovolně odepírá sexuální sebeuspokojování.
Přijde vám to sympatické?
Dobrý den, nejsem dáma, tak jen otázky. Kde je jeho vůle, když se dostaví "mokrý sen"? Také to dokáže ovladnout vůlí? Nebojí se onen muž (Vy) zdravotních komplikací (např. s prostatou)? Zdravím!
Mimochodem, neznám chlapa, který by TO vypotil čelem .
A také si myslím, že žena ocení úspory spíše ty finanční .
Dobrý den, také nejsem dáma, ale ten váš "mokrý sen" se nemusí dostavovat každému. Tělo si samo zvykne, když nemá "odběr" a s prostatou to neudělá nic! Když máte těžce nemocného partnera, tak oceníte úsporu za antikoncepci, vydáním na jiné zdravotní pomůcky! Ale to vy nepochopíte! Zdravím!
Ad muz - "Uvědomuje si, že díky absencím vyvrcholení je ještě více nadržený a vzrušivý."
Orgán, který není používán, krní
Dobrý den, pochopit lze cokoliv - ovšem, tazatel píše jasně, že důvodem je sebeovládání a zkouška vůle.
Takže, je lepší pochopit i dotaz a jeho doplnění. Zdravím!
P.S. pro "dvd99".
Sympatické? Takoví muží bývají časem dost postižení a jejich okolí tím trpí, jsou zapšklí, bručouni, atd... samoukájení nepomáhá
Pardon, take nejsem zena, ale to se proste neda nereagovat...
To jako prijdes za zenou a prvni co na ni vybalis je, ze si ho nehonis? Pac jinak nerozumim tomu, jak by se o tom mohly jinak dovedet a tudiz jake by na to mely mit (sympaticke) pohledy...?
Dobrý den. Nejlepší odpověď byla od kolegy Bena. Ještě teď se směji, až se za břicho popadám. Cituji: "Neznám chlapa, co by TO vypotil čelem." To je prostě tak krásně řečeno.
Jinak za sebe musím říci, že nad vaším dotazem vlastně běžně nepřemýšlím. Maximálně snad v souvislosti s dobrovolným celibátem u kněží a řádových sester a bratrů. Ale tam to beru jako jejich rozhodnutí a dále mě to nezajímá. A muž co neonanuje... no, ještě jsem neslyšela, že nějakému muži nepoujžívaný pindík upadnul. Maximálně tak zvadnul.
Tazatel píše "že to dělá proto, aby si zkoušel, jak má pevnou vůli a sebeovládání" (mimo lepší vlastní uspokojení)
Taky by mě nenadchlo, kdyby to prezentoval jako plus - a kromě toho, co kdyby to chtěl praktikovat časem i doma a nejen v této oblasti - "mám pevnou vůli a sebeovládání, tak ten obývák nevymaluju i když manželka vřeští"
Jenom tak, tichounce, špitnu, že jestli to nemůže být proto, že mu to všechno příjde jednodušší, než si přiznat, že na ženy vůbec není. Co? Nemohlo by to být takto?
Jedubaba, nevím. Ale pořád mi příjde takový člověk, jako kamarád, příjemnější, než mačo plné hormonů, jako výhra života.
Přijde mi to trochu nepřirozené, ale on má jistě své důvody, sympatické, to ani ne. Ale možná bysem dokázala jeho důvody pochopit. Hlavně je to jeho věc.
Nějak mě nenapadlo, že bych se nad tím měla zamýšlet - i když ti, co znám, převážně nosí hábit.
Řekněme, že to dělá (nebo spíše nedělá proto, aby si zkoušel, jak má pevnou vůli a sebeovládání. Uvědomuje si, že díky absencím vyvrcholení je ještě více nadržený a vzrušivý.
Muži, po přečtení otázky jsem si myslela, že se jedná o celibát. Dobrovolný. Ale po tom, co jste doplnil, si myslím, že je to něco mimo normu, tedy nenormálního. Ale když ho to dělá šťastným?! A nikomu neubližuje?! Jak asi na tom bude, až si najde partnerku? Změní se nebo jí vysvětlí, jak je to úžasné?
Já si myslím, že ho to šťastným moc nedělá. Jinak by to sem nepsal. Kdyby měl dostatek sebevědomí, nezajímalo by ho, co na to ostatní. Možná ho to za čas dovede k nějakému odborníkovi. Já si myslím, že je to druh sebemrskačství, destrukce nebo něco jako masochismus. Jestli je mi to sympatické? Je mi to jedno. To je problém toho muže.
Myslím si, že to má nějakou příčinu. Nic není jenom tak a když vás to trápí a řešíte to tady...Jste asi zablokován, možná to je výchovou taky a když vás psycholog odblokuje, budete v pořádku. Jsou lidé různí. Někteří muži zase střídají ženy jako ponožky a chlubí se tím... A řekneme si o něm, že je nenormální?
Je možný i to, že nenávidíte ženy, protože nenávidíte svojí matku - byla to třeba dominantní semetrika, kterou jste musel poslouchat na slovo. A proto nemáte chuť na sex se ženou nebo si to potěšení odpíráte. Myslíte si podvědomě, že si to štěstí nezasloužíte. Ale zasloužíte. Někdo vám to nabulíkoval v rodině. Až si vyřešíte vztah s matkou, bude to snad dobrý. Může to být i tak, jak píše dole babkazov.
To bude nějaký úchyl, to není normální. Pokud tím nikomu jinému neškodí, tak je to jeho problém (ale osobně bych takový nechtěl mít). I když musím uznat, že i nadrženost má něco do sebe, sice trpíte, ale je to zajímavý pocit (zejména v oblasti podbřišku).
Tak to onanisti mají téměř o polovinu nižší výskyt problémů s prostatou. Pravidelnou soutěží, život se ti prodlouží. Naštěstí organismus sám pozná, kdo za to stojí a kdo je suchý jak pepř. Normální chlap to dělá, protož eto je normální. nenormální je hrát frajera a pak osahávat nezletilce. Přesně takto to dopadá u některých farářů.
Ač nejsem dáma, zkusím reagovat, protože se tu nakupilo mnoho inspirativních odpovědí ve kterých lze opět vypozorovat cosi důležitého.
Např. :
1. Muž, manžel ( snad dle hesla "podle sebe soudím tebe" ), by byl schopen si klást otázku, jak jeho milá snáší absenci sexu, zda tím nějak netrpí a jestli by nebylo vhodné a správné jí s tím v nějakých intervalech pomoct. Ženám je to šumafuk. A tak to opravdu je. Jsou v těchnto věcech jiné. Velmi jiné.
2. Druhé zjištění je ještě horší. Pokud se neventiluješ, jsi podle nich úchyl. Pokud se ventiluješ, koleduješ si o stejnou nálepku.
3. Nečetl jsem snad jedinou odpověď ze které by vyplývalo pochopení hlavního smyslu otázky, ani po jejím následném upřesnění. To je taky důležité zjištění.
Teď k mé vlastní reakci. Ano, mám vyzkoušeno to i ono. Osobně si myslím, že život bez sebeuspokojování je mnohem lepší. Pokud jde o vnitřní růst, sebeovládání, atd. tak kromě indických východisek je dnes např. v USA, ale i v Rusku určité hnutí, kde se chlapi navzájem podporují v tom, jak zvládat tenhle zlozvyk, a ujasňují si důvody, proč je lepší s tím skončit.
( Perlička : jedním z důvodů, proč Vás v tom žádná žena nepodpoří je fakt, že neustálým vybuzováním a potřebou sexu se stáváte lépe manipulovatelným, ovladatelným, slabým. Navíc ony samy tak silné libido nemají, takže mužské závratě v té věci ani nechápou. Trable kolem sebeuspokojování proto mívají i ženatí chlapi. )
Muž, manžel ( snad dle hesla "podle sebe soudím tebe" ), by byl schopen si klást otázku, jak jeho milá snáší absenci sexu, zda tím nějak netrpí a jestli by nebylo vhodné a správné jí s tím v nějakých intervalech pomoct.
Samozřejmě. Zvláště pak, když má nově čerstvé mladé telecí, se touto otázkou vzhledem ke starému hovězímu ve volných chvílích trápí.
Pokud se neventiluješ, jsi podle nich úchyl. Pokud se ventiluješ, koleduješ si o stejnou nálepku
Skoro by se chtělo na těmi chudáky chlapci zaplakat - ať dělají co dělají, vždycky j to špatně. Možná, že kdyby o tom nevyprávěli nahlas, nebyli by nálepkováni.
Nečetl jsem snad jedinou odpověď ze které by vyplývalo pochopení hlavního smyslu otázky, ani po jejím následném upřesnění.
Možná jste si nevšiml odpovědí těch, které, i když chápou, nad tím běžně nepřemýšlí, tedy je jim to celkem fuk.
proč Vás v tom žádná žena nepodpoří
To už pak ale nebylo sebeuspokojování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.