Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvyknout si na tanga?

Od: lucka* odpovědí: 86 změna:

Ahoj, je mi 16, mám doma pár kousků tang a nosím je spíše výjimečně.. jsou mi nepohodlné, ale cítím se v nich sexy.. třeba když jdu na diskotéku a dám si je pod nějaké pěkné legíny, nebo v létě pod bílé kalhoty. Ale vždy jen na těch pár hodin. Ovšem teď jsem si našla přítele, kterého tenhle kousek na mě velmi vzrušuje a rád by,abych je nosila častěji.. Ráda bych mu vyhověla, ale chci se zeptat, jsou vám tanga pohodlná na běžné denní nošení a dá se na ně vůbec zvyknout? Případně nosíte je i na sport? Protože stačí, když si v nich dřepnu a mám je zařízlé nejen do zadku, ale i.. do pipky s prominutím :D Děkuji za všechny užitečné tipy :)

doplněno 06.03.17 14:50:

A ještě by mě zajímalo.. má nějaká z vás s jejich nošením nějakou špatnou zkušenost, např. zdravotní?

doplněno 07.03.17 16:12:

A ještě jedna pro kluky.. líbí se vám víc klaciky střízená tanga, nebo jenom taková ta šňůrková string tanga? :)

86 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Buď budeš dělat to, co chtějí ostatní, se zařízlými tangy nebo zůstaneš sama sebou, v pěkných, ale pohodlných kalhotkách. ;)

michal15
Já jsem kluk ale taky rád nosím tanga a jdou pro mě pohodlné

eulalie*
hodnocení

5x

Dobrý den. Zvykat si na tanga? Proč? Nejprve si ujasněte jednu věc. Vy budete oděna celý den v nepříjemném prádle jenom proto abyste potěšila svého miláška. Sama se v nebudete cítit pohodlně, ale hlavně, že bude dobrý sex, že ano. O to tu asi jde. Kvůli nošení těchto nepříliš hygenických kalhotek si můžete uhnat nepříjemné gynekologické problémy. A já se ptám, co pro vás ten zázračný nový přítel udělá on, kromě toho, že vás asi hrozně miluje? Ženské časopisy jsou plné návodů, co dělat, aby si žena svého partnera udržela zuby nehty. Dost to nechápu, protože na vztahu musejí pracovat oba zúčastnění. Přeci nestačí okolo miláčka skákat jak tajtrlíček, podstrojovat vším možným, hupkat v sexy prádýlku, vyvařovat oblíbené pochoutky, v posteli být jak akrobatka apod., zatímco muž se jen veze, aniž by se taky trochu snažil. Za mě - já bych tanga navlíkla na sebe jen, když bych šla na rande. V ostatních případech bych nosila své oblíbené bombarďáky. A propó - toho vašeho přítele asi budou vzrušovat tanga na jakékoliv ženštině, jelikož tento způsob prádla prostě takto funguje, no.

hodnocení

3x
No,a to že je máš zařízlé do pipky,to právě Tvého přítele vzrušuje:)
Tak mu to neber...

hodnocení

3x

Klasik říká, že zvyknout se dá na všechno, takže i na tanga...

Teď záleží na Vás, jestli se přizpůsobíte příteli a zvyknete si na ně. Nebo můžete příteli navrhnout, ať je zkusí celý den nosit on. Třeba si ten požadavek rozmyslí a vy nepůjdete proti vlastnímu přesvědčení... ;)

2kedar*
28.02.17 19:48

*smich**palec*

lucka*
hodnocení

Já si na ně zvyknout vlastně chci.. Není to uplně proti mému přesvědčení, jsem ráda, když má přítel radost a jak jsem psala.. sama se v nich cítím sexy, když už je mám, i přes to jisté nepohodlí.. nebo možná právě proto :D Jen mě zajímalo, jak to vidí ostatní holky :) A mimochodem je milé, jak mi tu skoro všichni vykají, to jsem vůbec nečekala :D

pohanka*
hodnocení

3x

Naučte se nosit v kabelce jedno spodní sprádlo - to, či ono.

Ráno do školy kalhotky běžného střihu a na odpoledne, na schůzku s přítelem se na WC převléknete. Anebo naopak. Po schůzce může být přítelovi jedno, jaké sp. prádlo nosíte doma.

Výhoda je, že tanga nezaberou moc místa, jsou to jenom tkaničky /skoro/

Každý gynekolog Vám potvrdí, že nosit tanga celý den, není z ohledu bakteriologické infekce vhodné.

Stěry z konečníku se velmi lehko přenesou do vaginy.

Souhlasím s názory nahoře, pokud chcete tanga nosit, tak je noste, ale zkuste si koupit jedny o číslo větší, a též noste jedny na výměnu /či klasické/. Noste to, co je Vám příjemné a pohodlné, nemusíte za každou cenu poslouchat přání jiných.

V zimním období noste určitě běžné spodní prádlo z důvodů nachlazení, u menzes záleží, čemu dáváte přednost /vložky, tampony/, ale i v těchto případech jsou vhodnější klasické kalhotky.

Lidské tělo se dokáže přizpůsobit čemukoliv, ale sebevědomí ženy začíná u kvalitního spodního prádla, dobře padnoucí podprsenky a čistoty.

lucka*
hodnocení

Tanga o číslo větší až po kapesném a nebo řeknu příteli, když se mu to tak líbí, mobl by přispět :D Nicméně dnes jsem to zkusila naopak,tanga jsem si vzala pod legíny do školy a když jsem přišla domů, dala jsem si normální kalhotky a asi to tak budu dělat častěji, děkuji za tip :)

dusger*
hodnocení

3x

Já mám podobný vkus jako tvůj kluk. Moje přítelkyně si takové sexy prádlo vezme vždy, když se mi v něm může předvést a já náležitě ocenit. Ale to jsou naše intimní chvíle. Jinak nosí pro ni pohodlný oděv a já to samozřejmě plně respektuji.

amo

Zádnej chlap ti nikdy nerekne nee - nenos to, protoze by byl sam proti sobe, ale uprimne zeny ti vetsinou reknou pravdu - na bezne noseni ani nahodou, ani s tangovou minivlozkou to zadna pohoda neni, takze je jen na tobe, jak casto budes chtit trpet pro paradu a pocity vzruseni :)

lucka*
hodnocení

A jak často v nich trpíš třeba ty?:)

amo

Lucko, ted uz netrpim, nezvykla jsem si a naposled jsem je mela pred deseti lety v lete u more, radeji uz chodim v lete bez - nahore i dole :) mimochodem kdyz jsem je nosila tak zaroven v kabelce maly balicek nahradnich na vymenu, sadu po 3 kusech *smich*

doplněno 01.03.17 19:38:

Nojono, chtela jsem trochu rajcovat, ale pritele rajcovalo nastesti mnohem vic poprsi, tak se mi ulevilo *smich* jinak ta nahradni sada byla pro pripad vymeny po puziti WC, kdyz je mas na sobe cely den nebo vecer nekde v tanecni vinarne, je to dost rychle "provlhle" *sok*

lucka*
hodnocení

Možná jsem natvrdlý, ale proč náhradní a hned 3 kusy?:D A to jsi je také zkoušela kvůli příteli?:)

nikdo*

Lucko, ty jsi natvrdlý kluk? V tomhle se většinou nechybuje. Leda když chce někdo oblbovat...No nic...

lucka*
hodnocení

Myslím, že po včerejšku co jsem je měla celý den ve škole a večer na tréninku, asi vím, jak jsi to myslela :D

lucka*
hodnocení

Většinou ne, ale bohužel ,,á" je hned vedle ,,ý" stane se.. :(

No já zrovna tanga nemusím a na holce se mi nelíbí. Mám raději jiné spodní prádlo, buď žádné a nebo takové ty kraťásky. :-D

lucka*
hodnocení

no nevím, jestli kraťásky jsou vhodné pod legíny třeba.. a proč se vám tanga na holkách nelíbí?:) ani jako plavky?:)

doplněno 13.03.17 20:33:

i když je fakt,že mám třeba takové koženkové legíny, lesklé, neprůhledné.. a napadlo mě,že by to v nich naostro možná šlo a bylo pohodlnější,než v tangách :D

72mona3*

No a další varianta je, že si nevezmete ani ty legíny. To bude vůbec nejpohodlnější.

lucka*
hodnocení

no zas až tak ,,pohodlně" se cítit zase nepotřebuju, ale děkuji za tip :D

2kedar*
hodnocení

2x

Zdravím.!

Vůbec netuším, proč děláte něco, co vlastně nechcete.!

Buď se Váš přítel smíří s tím, jak vypadáte, co nosíte, jaká vlastně jste...

Nebo následuje "odliv". Noste to, co Vám vyhovuje. Na kecy nedbejte.

Děláte to pro sebe, ne pro "zbytek světa".

hodnocení

2x

Pokud chcete , tak si na ne casem zvyknete , je pravda ze jsou proste sexy a kazdemu chlapovi se to libi vic , nez nake bombardaky.

Dalsi pak je to , ze jestli vas to zarizne , tak budte na ostro a nebude se mit co zarezavat. *smich* A je to hoodne sexy.

lucka*
hodnocení

Co máte na mysli, že je hodně sexy, být naostro, nebo mít zařízlá tanga?:D

No obodvoje precii :)
Bud sama sebou. Pres klukem , kdyz chces tak tanga.
V soukromi klidne bombardaky.

vykuk*
hodnocení

2x

Ahoj Lucko,

narodila jsi se v ženském těle a s ženským mozkem, tak budeš muset za život řešit samé takovéhle krásné problémy; chození na metrových podpatcích, patlat na sebe desítky chemikálií, oblékat se podle časopisů, implantovat si silikonové vylepšeniny, injekčně si užívat botulotoxin (jak půjde čas) a ještě nevím co ještě, aby jsi se cítila navenek nádherná, tak čím dříve se s tím smíříš, tím lépe pro tebe. Pokud by ale příroda u tebe udělala chybu a ty by jsi se řídila zdravým rozumem, tak se vyhneš mnoha nesmyslům a i přes tenhle handicap určitě nezůstaneš bez chlapce.

Pro mě jsou sexy lace boyleg a tipnul bych si, že i jsou pohodlnější.

Vykuk *palec*:-D *palec*Dávám bod ;)

Přesně, tohle spodní prádlo na holce také miluji. není lepšího *ua*

hodnocení

2x

Být sexy za každou cenu je největší nesmysl. Zeptejte se lékařů, kolik dívek a žen má problémy s močákem kvůli tangám...pokud nedodržují 100% hygienu. K tomu musí každá mladá žena dospět sama.

lucka*
hodnocení

Dobře, poradím se s doktorkou.. vy s tím máte špatnou zkušenost, nebo jste to jen někde četa, či slyšela? nebo vám to přímo řekl váš lékař? že je to kvůli tangám?

hodnocení

2x

Jako chlop vidim nejhorsi to , ze je to strasne sexy a rajcuje to :)

lucka*
hodnocení

Tak to je riziko, které jsem ochotna podstoupit :D

hodnocení

2x

Nepříjde vám na hlavu tahle diskuze? Šestnáctiletá dívka a vy, mnohdy tátové od rodin, se stejně starými dcerami, týden na diskuzi o výhodách šnůrkových gatěk! *sok* Hmhm, to jsou věci! *sok* *ee*

h0042*

No,to mi ani nedošlo ;)

amo

Babko, je to problem nactilete, ale pro ni treba dulezity a obcas trochu odlehceneho pouceni starsich neuskodi, taky ji jednou cekaji k reseni horsi veci, zatim holt ma starosti spis usmevne *smich*

amo, není to nááááhodou vaše dcera? *vtip*

amo

Babko neni, mam jen syna *jasne*

lucka*
hodnocení

Omlouvám se, vím,že je to malicherná starost, že jsou v životě důležitější věci, to chápu i ve svém, pro vás nízkém věku.. Jen mě to prostě zajímalo a popravdě jsem čekala spíše tipy a zkušenosti holek, než reakce pánů :D ale nevadí mi.. :)

eulalie*

Lucko, váš dotaz ohledně kalhotek typu tanga přesně vyjadřuje, jak mladá vlastně jste. Chtěla jse napsat naivní, ale to by bylo asi příliš. Snad vám nikdo nemusí vysvětlovat, že normálního heterosexuálně orientovaného muže budou tanga ve většině případá rajcovat. To mi připomíná jednu takovou jako vy, která si stěžovala, že když si doma k venkovnímu bazénu oblékne plavky s tanga kalhotkami, tak po ni ti hrozní sousedi přes průhledný plot jen "čumí". Jak neslýchané...! No málem si ta dívčina hlavu ukroutila nad troufalostí sousedů. Co na to říct? Váš dotaz je z podobného soudku. Je pochopitelné, že když si tanga oblékne žena či dívka s perfektní figurou, tak jí většinou sluší a pro muže může být k nakousnutí. No pro někoho je vzrušující i šňůrka v ženském zadku olbřímých rozměrů. Chutě chtíče jsou různé.

lucka*
hodnocení

Nikde jsem neřekla,že nevím,že se to klukům líbí.. a ani mě to nepobuřuje, když se jim to líbí na mě, i když největší radost mám z toho,že to ocení přítel :) Však píši, že jsem čekala spíše rady holek, jak si na tanga zvyknout.. ale i takové tipy jsem tu dostala, mimochodem je to tu celkově prima portál, dnes jsem díky němu konečně udělala pořádnou palačinku která se nelepila k pánvi :D

Ale no tak. Ja jsem sice mladsi chlop.
Ale tanga jsou pekne i na pekne 40tce :)
doplněno 14.03.17 19:40: Clovel si zvykne na vse.
Jinak je mi do 30 :)
lucka*
A kolik Vam je, jen pro zajomavost?:) a ano, to jsou, to je moje druha inspirace k jejich noseni :P uz asi 3-4 roky zpatky, kdyz jsem chodila s mamkou na aerobic, s nami chodila jeji dobra kamaradka, te je pres 40 a velmi o sebe dba, hezky se maluje, moderne obleka.. A kdyz jsme se prevlekali, mela vzdycky tanga, me to prislo odvazne a sexy, chtela jsem byt trochu jako ona :D
doplněno 14.03.17 15:17: A ted zpetne ji obdivuji ze v nich na tom aerobicu mohla vydrzet :P
lucka*
hodnocení

tak to je ještě docela fajn, bála jsem se, jak mě tu jedna paní děsila, že je to tu samý důchodce ve věku mého dědečka :D

krtek6*
hodnocení

2x

3 niti v riti a jak je to plodná a vášnivá diskuze furt :-D

lucka*
hodnocení

Taky si říkám.. :D Ale je fakt,že jsem vždy zvědavá, co se tu objeví a když se nudím ve škole, pročítám si zdejší diskuze.. a dnes sem koukala,že tahle má hodně přípěvků tedy :D

amo

Nedavno na jednom foru diskutovali panove o tangach v souvislosti se sexem, davali si rady ohledne drazdivosti pri soulozi, kdyz si je zena nesunda, tak ta kluzka nit u vchodu je pry famozni vychytavka :)

lucka*
hodnocení

jsem ráda,že tohle jsem si ve škole nepřečetla, asi bych byla rudá jak rajče :D

fugass*
Famózní vychytávka je niť mezi půlkama u ženy, která řekněme neholduje hygieně. Je sice pravda, že odhalené pozadí rajcuje, ale z hlediska hygieny...no nevím. A ta niť tam při... Co třeba raději kalhotky normálního střihu ale průhledné?
lucka*
hodnocení

a myslíte, že průhledné kalhotky u ženy, která hygieně neholduje, by byli lepší? :D já myslím,že s tímhle problém tedy rozhodně nemám.. :) a vy průhledné nosíte?

fugass*
Kalhotky nenosim. Nosím trenky-boxerky. V kalhotkách (je jedno jakých) bych nebyl ve své kůži. Nehygienické ženě normální jalhotky nepomohou, ale tanga tu nehygieu jaksi znásobí. Průhledné mi přijdou rajcovnější.
lucka*
hodnocení

Pardon, špatně jsem z nicku odhladla,že jde o ženu :D no průhledných kalhotek se zrovna moc neprodává.. aspoň pokud vím.. a tanga se vám na dívkách vůbec nelíbí?:) já mám zase raději na klucích spíše ty boxerky, než volné trenýrky.. :)

fugass*
Líbí pokud je žena patřičně tvarovaná. Pokud je krev a mlíko, tak raději normální. Průhledného spodního prádla je všude plno.
fugass*
Boxerky x trenky. Opět je to o figuře. Můj otec v 67 letech, s pěkným pivním pevným pupíkem by v boxerkách asi vypadal vtipně. Stejně tak vychrtlej model metrosexuál v obyč.trenclích.
lucka*
No predstava vychrtleho metrosexula i pana s pivnim pupikem mi prijde asi tak stejne ,,pritazliva" bez ohledu na typ pradla :P
fugass*
Jasně že oba jsou mňamky, já to myslel tak, že ke každému se hodí taky jiný typ prádla. A stejné je to s kalhotkami pro dámy. Pokud je některá ,,tekutá" pravděpodobně asi tanga nenosi. Libovka sama o sobě jsou tanga pro pány.
lucka*
hodnocení

jo, na chlapech je to něco strašného.. je to asi jako kdyby chlap nosil dejme tomu sukni.. nebo make-up.. je to něco, co mám zafixováno, že patří nám dívkám a co by nám neměli chlapi pokud možno brát, :D

krtek6*

nahrávka na smeč?...to mi připomíná tohle: fungate.cz/... a tohle rouming.cz/... *smich*

fugass*
Obě dobrý :-D To je jako kdyby jim někdo řekl: kluci, zůstaňte přirození. Ale oni to asi špatně pochopili. *haha*
lucka*
hodnocení

Obojí je strašný, fuj! :D Ale pobavilo :D

72mona3*
hodnocení

1x

Řekla bych, že máte špatně zvolenou velikost. Nikde zařezávat by se neměly. Ani tam, ani jinde. M.

prazskejpepik*
hodnocení

1x

občas vidím v obchodech prodavačky doplňovačky, jak se jim v dřepu při doplňování šňůrka zařezává do elastických mišeliňáckých boků a také si zvykly. jen já jsem si pro ten zářez v bůčku nezvykl :)

lucka*
hodnocení

Takže se Ti na holkách nellíbí?:)

prazskejpepik*

na holkách se mi líbí jiné věci, tanga jsou až někde dál

hodnocení

0x

Na nic si nezvykej! Jak tu bylo napsáno, budeš nosit ta tanga ty nebo on? Až se bude nosit lejno na hlavě, tak budeš taky mezi prvními? To, že je to sexy, si jen namlouváš. Připomíná mi to obézní holky, které se narvou do elasťáků a myslí si, jak jsou sexy nebo holky s velkými boky v bokovkách, které jejich zadky ještě zvýrazní. Přitom soudný člověk - i chlap, jen kroutí hlavou. Jenže slovo přirozenost už dnešní generace masírovaná médii nezná.

janm*

Zdravím

Lze se na to ale podívat i z druhého úhlu, a to,že pokud chce partner pro partnerku a naopak cokoliv udělat o čem ví že to toho druhého potěší udělá radost za cenu nějaké "drobné malé" oběti myslím že není od věci to udělat, je to výraz nesobeckosti zájmu vztahu a lásky k tomu druhému, každá taková oběť ve vztahu znamená jít z pozice svého "ega" které vyvedeno do důsledku znamená většinou vždy ochladnutí a ztrátu vztahu protože si zkrátka ti dva už nemají vzájemně co dát (každý uspokojuje sám sebe bez jakéhokoliv ohledu na toho druhého, není tam žádná "oběť") city počínaje a ostatním konče. Jinými slovy dnes se hromada vztahů rozpadá, nepochybně k tomu přispívá právě rostoucí individualizace tedy "egoizace" omezení pouze na "sebe" a uspokojování výhradně "svých potřeb", co se mi "nelíbí" to pro druhého "neudělám" byť by to znamenalo mnohdy jen drobný ústupek a byť by šlo o prospěšnou nebo dobrou věc.

Co se týká konkrétně tohoto "kusu prádla" nevidím problém v tom, aby jej tazatelka užívala jen tehdy když ví že toho bude třeba, v ostatních případech bych doporučoval udělat si pohodlí, jinak je to samozřejmě čistě na rozhodnutí tazatelky...

lucka*
hodnocení

Děkuji Vám, tohle byla zatím ta nejhezčí a nejlidštější odpověď :)

doplněno 03.03.17 15:03:

Tím nechci říci, že ty ostatní jsou špatné, ale přišlo mi to prostě jako milé a nepřipadám si tak hloupě, že jsem chtěla pro potěšení přítele ,,obětovat" své pohodlí.. on toho pro mě také dělá dost :)

janm*

A o tom to je, když jsou dva spolu, je to také o tom, že si vzájemně vyhoví udělají radost, slouží jeden druhému, opětují i obětují se, pochopitelně mělo by to být vzájemné, když je to trvale jednostranné anebo není vůbec, pak většinou dříve či později dojde k ochlazení odcizení nezájmu, začnou žít "vedle sebe" už nežijí "spolu", i když třeba sdílí stále jednu postel jeden byt, či co dalšího :)

A největší radost je udělat radost tomu druhému, kamarádu, kamarádce příteli přítelkyni manželce či komukoliv jinému...,ale to už asi dávno víte sama, ostatně ví to většinou každý, akorát na to zapomínáme, časem začneme vše brát jako "samozřejmost" a druhého si nevážíme, takže nejen o svátku narozeninách nebo o vánocích...nezájem může být a i nemálo bývá počátkem konce ...

Nezlobte se na mně, ale dělat někomu radost si já představuji úplně jinak a v něčem do života mnohem přínosnějšího než mít celý den zařezanou šňůrku v p...

janm*

Nezlobím se, jde o nepochopení, ta tanga jsou jen malým a ne příliš podstatným příkladem otázka je daleko hlubší a postupně budou-li nadále spolu se to bude týkat dalších daleko podstatnějších věcí jde o "přístup" nikoli jen konkrétně o nějaké kalhotky, ale i zde platí že celek se skládá z drobností maličkostí, mimochodem jasně jsem napsal aby užívala zejména tehdy kdy je to záhodno a jinak si udělala pohodlí, ale nechme na tazatelce jak si určí ona sama

lukashanousek*
hodnocení

0x

Jestli je chcete nosit kvůli tomu, že je to sexy, tak existujou mnohem zajímavější kusy spodního prádla, než šňůrka v zadku. Třeba ty krajkované kalhotky jsou pěkné...

lucka*
hodnocení

A tanga s krajkami vám nepřijdou více sexy než normální krajkové kalhotky?:) Krajkové kalhotky mám asi dvoje, ale přítel je víc na ty tanga.. A mě také přijdou vlastně víc sexy :)

Pred 10 lety mely tanga revoluci revue.idnes.cz/... :)

amo

Zacinaji prichazet do mody velke zadky, tak to bude tangove vzkriseni, pro dolňáky uplne eldorado *smich*

lucka*
hodnocení

To je myšleno jako ironie?:D Jinak se snažím cvičit, denně dřepuji, chci mít pěkný a kultý zadek do legín.. :P A začínám přemšlet o tanga plavkách.. líbí se vám to pánové?:) nebo vám to přijde už příliš, v létě u vody na holkách?:)

amo

Zadna ironie to neni, jen vesela uvaha jak si i velke zadky budou usilovne zvykat na tanga. V lete u vody to bude obzvlast nadherna podivana hlavne pro pany :)

lucka*
hodnocení

To se hezky čte, ráda trošku provokuji, nejen přítele.. ale přeci jen mě napadlo po reakci jedné zdejší paní.. kolik je například třeba Vám?:) Nějak jsem nepřemýšlela, v jaké věkové kategorii se muži tady pohybují a představa,že jsou ve věku mého taťky mě trochu znervoznila :D

Nejen to, Lucko. Dívku jako Vy si tady v tangách představují i muži ve věku Vašeho dědečka. I těch se ptáte na radu, jaká tanga, kdy, kam, jak... *mala*

lucka*
hodnocení

brr.. :D máte pravdu, jak jsem psala, původně jsem myslela,že se o zkušenost podělí spíše pár holek, nebo žen.. nějak mě nenapadlo,že otázka zaujme tolik mužů.. a nejspíš ani ne vrstevníků :D

lucka*
hodnocení

Mimochodem to znělo, jakože to bude hezká podívaná i pro Vás, jestli jsem to dobře pochopila.. to i přesto,že jste žena?:D A také v létě plánujete dát šanci tanga plavkám?:)

h0042*

Podívaná to určitě hezká bude,vždy jsem z toho úplně marný *ee**modla*:)

Pak se,ale divíte,když je nějaké znásilnění,když tak provokujete.

amo

No s tou provokaci radeji opatrne, hlavne se vyhybat pripadnemu hejnu migrantu, zvlaste u te vody bacha !

Kdyz to bude mit doma , tak ji znasilni max jeji pritel :) a to bude chtene znasilneni.

V lete u vody mi na holkach prijdou plavkova tanga skutecne prilis.

Konkretne u hezkych holek prilis mnoho, u osklivych prilis malo.

lucka*
hodnocení

Takže to mám brát, jakože líbí na té správné postavě asi?:D ale tak jasně, to se dá říct o kažédm módním kousku :)

hanzss
hodnocení

0x
Ahoj jsem kluk je mi 19 a nosím tanga běžné na denní nošení a jak jsem se k tomu dostal jednoduše moje přítelkyně je nosí taky a já Furt nadával jak jsou boxerky nepohodlné Furt se mi rolování atd tak jednou na narozeniny ze srandy mi koupila klasické panské tanga ať je vyzkousim říkám nikdy to ne ale po dlouhém přesvědčeni jsem je vzal a bylo to docela nejprijemne ale po 3 hodinách sem neměl o nich vůbec tušení nechápal jsem ze to muže být pohodlne ale bohužel bylo tak jsem si pořídil dalších par kousku a dnes jich mám cca 15 většina lidi to z okolí vi dokonce mi to pochvalují par lidi ze třídy sportovci na to přešlo když to uviděla a ptali se mě na pocity takže tak nikomu to neukazuje je to čisté moje osobní věc a myslím si ze tanga nejsou jen čisté dámskou doménou

michal15
hodnocení

0x
Ahojky já jsem kluk a rád taky nosím klasické tanga jsou mi pohodlná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]