Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel odmítá se mnou v noci sdílet postel

Od: maruska19 odpovědí: 14 změna:

Ahoj, mám takový problém mám přítele už 2.roky je to celkem ok, sex taky celkem fajn, co mě ale zaráží, že semnou odmítá spát v jedné posteli. Údajně proto, že nechce v noči čuchat moje prdy... Že je to hnus nezdravé, že se tím ubírá v místnosti vzduch a spoustu nesmyslů. Přijde Vám to normální? Máte nějaké řešení?

Spím v ložnici, přítel v obývaku..

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Jinak spolu vycházíte dobře? Pokud plynatostí trpíte, tak ho docela obdivuji za upřínost, nechodí kolem horké kaše a pokud je to jediné co mu vadí a tím spaním jinde se problém vyřešil, tak proč ne.. Spousta párů spí odděleně.. Když už kvůli chrápání, pohodlnosti, tak proč ne kvůli prdům.. .:D

maruska19
hodnocení

Obdivujete ho? Prosím?!

Při sexu mi klidně líže i zadek.. ale spát v jedné posteli nechce co to jsou za způsoby.. ještě jsem se s tím v žádném vztahu nesetkala až nyní ted.

hodnocení

0x

Maruško, sice jsem se s tímto názorem nikdy nesetkala, my jsme s manželem dlouhé roky usínali v obětí, ale jestli jste jinak spolu v pohodě, tak holt si řekněte, že každý člověk má své "mouchy" a když si je budete respektovat vzájemně, tak to bude dobré soužití. Protože bez tolerance, respektu a vzájemné úctě je to nic moc. Jestli však se u přítele bude projevovat povícero všelijakých podivných požadavků a když by to začalo přesahovat určité meze, tak zvažte, zda s takovým podivínem a morousem chcete žít. Po dvou letech ale už byste v tom mohla mít jasno.A že pozdravuji Růženku.

72mona3*
hodnocení

0x
Každý to má jinak. Já se ráda tulím, někdo jiný má rád svůj prostor. Ale pokud by mi můj přítel řekl, že se mnou nechce sdílet postel kvůli "plynovým útokům", tak to by bylo čóro... *smich*
Řešením je dostatečně velká postel a dvě peřiny. A asi bych sledovala, jestli mu na vás nevadí víc věcí (zbytečné vyhledávání problémů). M
maruska19
hodnocení

pokud by mi můj přítel řekl, že se mnou nechce sdílet postel kvůli "plynovým útokům", tak to by bylo čóro... Co by jste mu udělala?

hodnocení

0x

Někteří jedinci potřebují víc prostoru. Prdy mohou být jen výmluva, může být víc důvodů. Někdo je zvyklý spát sám v místnosti a nezvykne si na přítomnost jiné osoby. Někdo má problémy se spaním, někdo se pořád převaluje. Někdo chrápe. Já sám mám problém že občas sebou v noci ze spaní škubnu rukou apod. a bojím se že bych mohl ublížit partnerce když se mi zdá zlý sen. A když nechci budit partnerku když nemohu usnout raději jdu spát do vedlejší místnosti. Další důvod že vstávám později než partnerka a nechci aby mě ráno vzbudila. Oddělení tedy považuju za geniální řešení. Kdo není schopen to překonat hold se rozejde, ale to snad po dvou letech na to už musíte být zvyklá.

lucie*
hodnocení

0x

Mám kamaráda,co takhle odděleně spal s manželkou.Je to vysoký,veliký chlap a pracje na směny.Říkal,že si potřebje odpočinout a když jsou v posteli dva,tak nemá to pohodlí.

Já osobně spala celé těhotenství na gauči.Bylo mi zle,v noci jsem cítila bolesti,nemohla spát,vtrěla se a manžel se potřeboval vyspat.Přece ho nebud rušit,když chodí do práce.S dětma je to stejné,protože k nim vstávám a často se budí,spíme odděleně,ať jej neruším.

Takže mi to příjde normální,důvody má každý jiné.

doplněno 26.09.16 17:15:

naufrago-*smich*ty kočky jsou problém.Já je snesu i když mi zavalí nohy a musím usnout v jedné poloze a odejdou až nad ránem,ale manžel už je zaplašuje,ještě než si lehnou,nesne je.Stejně tak ho vzbudí ,když si kočky myjou kožichy...prý nahlas mlaskají a pohupují se,jako by mu někdo onanoval u hlavy,tak nevím asi budou mít i kočky oddělené spaní*smich*

lidus*
hodnocení

0x

Mám kamarády co odjakživa s manželkou mají každý svoji ložnici, mám kamaráda co odjakživa spí s manželkou v jedné místnosti ale každý má svoji postel a každý na druhé straně místnosti, já spím s manželem a často si připadám jako horník v závalu, on se rád tulí no a já to vydržím ale na chalupě spím sama v jedné místnosti jelikož do ložnice jsou jen 60cm dveře a inv. vozík neprojede, užívám si to a je to mnohem lepší vyspání. Funguje to 35 let.

hodnocení

0x

Mno, hezké vyjadřování není jeho předností. Ale důvod je to tak jako tak podivný. Je fakt, že já někdy v noci cítím, že ložnice je vydýchaná (no a prdy tam jsou samozřejmě taky...:-D) a dokáže to být pěkně hnusné. Tak si otevřu miniventilačku...

Ale jinak spát odděleně je naprosto normální. Já se třeba při každém pohybu (třeba posune nohu) spoluspícího budím, okamžitě a bez výjimky. Myslíte, že se v noci vyspím, když jsem 50x vzhůru? Fakt ne *stop* vadí mi i kočka u nohou, se protáhne a já o ní vím. Jednoduše, jestli můj eventuální přítel nebude akceptovat oddělené spaní, tak přítelem bohužel nebude.

Asi bych se snažila zjistit, co je opravdový důvod. A otevřela miniventilačku a dveře do další místnosti.

doplněno 26.09.16 18:07:

Lucie, já když jdu druhý den do práce, musím je vyhodit. Taky mně probudí i to mlaskání při mytí :-D prostě jakýkoliv pohyb.

Ale ať se všichni zasmějete. Moje starší kotě, trojbarevná princezna, se ráda mazlí tvářičkou - jako asi všechny kočky. Jen je přitom trošku náruživá a tře se vehementně, takže člověk občas zajede rukou do rohu tlamičky, občas je to mokré, občas jen cítím ty "rty". No a takhle se mi jednou k ránu pořádnou chvíli mazlila o tvář, ucho, prostě pravou část obličeje. Až později jsem přišla na to, že to byl druhý konec jejího těla, čím se se mnou mazlila...:-D :-D

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím. Asi jsem staré škola, ale ne, nepřijde mi to normální. Pokud někoho miluju, tak se vším všudy (pokud to není extrém). Říct, že nebudu s tím druým spát v posteli, protože "nechce v noči čuchat moje prdy" - sám asi voní po fialkách, frajírek - není upřímné, ale je to chování egoistického hovada. Hranice mezi upřímností a kreténismem je dost tenká.

Upřímně... by mě to nemile překvapilo, možná urazilo a zřejmě i zabolelo. Hádám, že sex a strkat si všude možně všechno nevadí, že? Ale noční prdíky ano. Bych si našla svůj byt, abych chudáčkovi neubírala náhodou vzduch dýcháním.

danys*
hodnocení

0x

Přestaňte v noci prdět a máte po problému. Ale otázka, proč máte prdy.. Pokud jste tlustá jak prasnice a nadýmáte se, tak zhubněte, pokud se před spaním nacpáváte, tak před spaním nejezte atd.*palec*

eivlis*
hodnocení

0x

Vse je otazka uhlu pohledu..Ja treba s chlapem taky nespim v jedne posteli, protoze chrape tak, ze by vzbudil i mrtvolu a ja potrebuju v noci absolutni ticho, protoze me vzbudi cokoliv, takze spim v noci s nasim 6letym synem, 10 letak spi ve svem pokoji a tatinek v pokoji 6 leteho a vsichni jsme spokojeni.. Normalni to taky neni, ale pro vyspani zivotne nutne..:)Jakmile ma kluky babicka na noc, tak spi tatinek v manzelske posteli se nou, ale jen do doby prvniho chrapani, kdy ho opet "vyhodim" do mist, kde ho neslysim:)To co pisete vy mi prijde od vaseho pritele hnusne podane.. Tohle mi rict muj chlap, tak bych ho zadupala do zeme jak je hnusnej, protoze vsechno se da rict milejsim zpusobem..Pravda je, ze ja bych s takovym "buranem", ktery se ke me takto chova, ke me vyjadruje, nebyla.. Rekla bych, ze keca a jen hleda duvody proc to nejde..

hodnocení

0x
ben®

Dobrý den, ano, to je hodně vysvětlující odkaz - zase se jen někdo dobře baví, jak mu hodní lidé naskakují na nastražený špek a prozrazují zážitky ze svých ložnic. Zdravím!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]