Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám tu takovou zajímavou otázku na vás, ženy. A to, jaké "provedení" sexu vám dává největší uspokojení . Nevím, jestli jsem tímhle úplně vedle, ale mám takový pocit, že většina žen touží po nějakém "submisivním" postavení a jsou velice otevřeny lehce tvrdším praktikám. Tím nemyslím extrémy, ale chycení pod krkem, chycení za vlasy (ne moc), zavázání očí, svázání rukou, případně i nohou. A podle mě je to tak, že ženy mohou být ve vztahu velice temperamentní a ty "vůdčí" osobnosti, ale jsou rádi, když si je večer partner zkrotí...
Jak to vidíte vy a jaké praktiky vás vzrušují? Mě třeba víc vzrušuje žena lehce oblečená než slečená. Ať už spodní prádlo, tak erotické prádlo (u kterého je to účel)... Lehce tvrdší praktiky, jako svazování, vlasy, krk mě taky podpoří...
Nejlepší je, když mi chlap dá od sexu volno a můžu si večer v klidu zalehnout a spát bez nějakého otravování ze strany chlapa. Taková představa mě vzrušuje ze všeho nejvíc. Jo a kdyby na mě chlap přišel s nějakým chycením pod krkem nebo chycením za vlasy či svazováním, tak ho s tím okamžitě pošlu tam, kde sluníčko nesvítí.
Na otázku neodpovím. Mám ale naprosto skálopevné přesvědčení, že Vás vzrušuje psát a číst o sexu. Kondom Vám vadí a nevíte, jestli bez kondomu může dojít k oplodnění... ale o praktikách v sexu byste korespondoval čile. Mně to jako zajímavá otázka nepřipadá, čiší z toho... víte co.
Dobrý den, něco z toho opravdu čiší (troll, hlupáček nebo úchyl=?) a viz odkaz má zřejmě kamaráda . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.