Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče vs první sex

Od: maja09* odpovědí: 17 změna:

Zajímalo by mě, co přesně vadí rodičům na prvním sexu jejich dětí. Je to kvůli tělesnému poškození nebo kvůli tomu, že si nechtějí připustit, že už nejsou děti nebo se bojí, že se z nich stanou prarodiče? :D jaký je váš názor?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Tak především záleží na věku těch dětí. Jaký máte na mysli?

natka

no myslímsi že většina dětí a hlavně holek o pannenství přichází už před 15tinámi a myslim že mají dobrý duvod neříct to rodičům .já jsem taky svím rodičům neřekla že jsem oto ve 14ti letech prišla ale zodpovědnost byla velká nechtělasem tak brzi otěhotnit .Možná by to ale děti měli s rodiši probírat aby mohli mít ochranu apodobně. protože si myslim že by bylo dobrý aby ta holka brala antikoncepci jenže většina doktorů ji nepředepíše niž by otom rodiče nevěděli

iz*

Natko, nesouhlasím, některé dívky snad, ale většina je rozumná a počká minimálně na těch 15 let. Některé i déle.

adam20
hodnocení

0x

Bojí se aby nebyli prarodiče, protože čekat ve 13-ti dítě je trochu problém, kterej musej řešit právě oni

figurek*
hodnocení

0x

já jsem se rodičů na nic neptal a nic jim neříkal. Nevím proč bych měl. Stejně tak jsem se na nic neptal svých děcek. Nevím proč bych měl. Už od jejich narození tak nějak počítám s tím, že jednou budu děda.

No a když už pokládáte tak intimní otázku. Můj názor na tak intimní otázky vychází z jednoho arabského přísloví :

Neptej se, neuslyšíš lež.

hodnocení

0x

Svým rodičům jsem nic neříkala, proč? Byla čistě moje věc, soukromá. Ale byla jsem natolik zodpovědná, že jsem z nich neudělala prarodiče. :)

vjbcx
hodnocení

0x
Nechtene těhotenství, pohlavní choroby, předpokládam.
host*

Ano. Těhotenství, choroby.

rodice
hodnocení

0x

Rodiče nemají do toho co kecat. Vždyť Ti je přece 18

krtek*
hodnocení

0x

kdysi jsem četl nějakou sbírku divných zákonů v různých zemích a kdesi bylo napsané, že u 1. sexu musí být přítomna matka, aby to dosvědčila :D docela mě to rozsekalo... :)

rodice

Nebylo to jinak. Dosvědčovalo se, že nevěsta byla panna. A právo prvního sexu Měl panovník.

tondac*
hodnocení

0x

Třeba se jen snaží vysvětlit svým dětem, že se nejedná o tělocvik, ale o třešinku na dortu vážného vztahu. Že by se měl provozovat s partnerem, s kterým jsem ochoten strávit celý život a ujistit se, že pro mého partnera nejsem součástí tělocviku.

jarinek*
hodnocení

0x

takovéto věci může člověk opravdu pochopit, teprve až sám bude rodičem. To je absolutně nepřenosné. Čas strašně rychle letí a takový rodič si ještě pamatuje, když jeho beruška držela chrastítko v ruce a najednou jí chce "sprznit" ten potetovaný týpek kdoví odkud. A ještě aby jí udělal děcko. Nechytejte mě prosím za slovíčko, píšu to s nadsázkou, ale zcela pravdivě.

tondac*

... anebo nějaká mrcha svede synka, jak třeba zpívá Lucie Bílá:

"... až můj syn jednou přivede k nám Sněhurku toužící, já v předsíni bazuku mám ... ustřelím jií palici! " :)

lucie*
hodnocení

0x

Rodiče mají představy o životě svého potomka a když se ty představy rozejdou s realitou,tak je problém.Nemyslím,že plno věcí pochopí člověk až je rodičem,na mě to teda nedolehlo,jsem pořád stejná.Člověk nemusí být rodič a cítí to.Jak mi dcera od známých ve 14letech povídala,jak se setřenkou obě spaly s jedním 20-ti letým vyvrhelem,tak jsem byla hodně v rozpacích a mísilo se hodně pocitů,překvapení,zlost,soucit,agrese...Nějak jsem jí domlouvala i když vím,že to neovlivním.I když to není dcera,znám jí od mala(sice né "od chrastítka",ale až tak "od poníka":))ale chci pro ní hezký život a né pověst všemdalky.Taky nechci aby se trápila těmi vztahy a raději se učila a myslela na sebe,proto jsem jí vysvětlovala,že jí nic neuteče,že sex je stejně pro ženu zábavný až po 25-tce;)atd.

aja*

Jenom proto že jste měla sex v 25 to nemusíte očekávat od ostatních.

monikaorlikova
hodnocení

0x
Dobrý den,když mi bylo 15 let mému příteli bylo za pár dní taky 15 let.Za týden po tom mi rodiče oznámili že jedou na víkend pryč.Já jsem toho samozřejmě hned využila a zavolala svému přítelovi že se má vymluvit a okamžitě přijet.V sobotu se stala ta věc.Zatímco mi jsme si svoje poprvé užívali tak jsme neměli ani tušení že se rodiče dostali do bytu!No a stalo co jiného než to že mě oba rodiče přistihly když jsme to doslova dělali.Asi týden se mnou nemluvili s tím že z matky pak vylezlo že chce abych šla na gynekologii zjistit zda nejsem těhotná.Teď když s přítelem bydlíme spolu jenom se tomu smějeme i když je to katastrofa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]