Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč kluci choděj na ostro?

Od: bmx odpovědí: 25 změna:

Ahoj, nevím kam to mám dát, tak sem, proč kluci choděj na ostro? Je to v něčem lepší, nebo cool, sexy, nebo proč? Dík.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na ostro nechodim.
Hlavne po wc se musi poradne otrit a vyklepat pepanek. Jinak bude na kalhotech krasna mokra kapka moci.

72mona3*
hodnocení

0x
Mohou volně dýchat *smich*
Mě by zase zajímalo, proč všude plivou.

bmx
hodnocení

Právě, mně se kámoš ptal jestli když jsme šli na pivo na zahrádku jestli jsem na ostro, ale tak nechodím, tak nevím proč sem tak měl bejt tak mu povídám že ne, no nic na to dál neřekl. Nechci se ho ptát abych nebyl za vola.

To chodis na pivo s 4%, ze maj takovy starosti?

bmx
hodnocení

Ne, nejsou teplý.

balzerka
hodnocení

0x

A to jako třeba v riflích? Moc moudrý to není. Musí pak často ty rifle prát, jinak to bude brzo cítit :( . Tak jedině v nějakých lehkých kraťasech, co jdou snadno přemáchnout..

bmx
hodnocení

Nevim, no. Já měl maskáče. A pak ještě druhej kámoš - trochu dřív, v baru před holkama když jsme se spolu bavilitak mezi řečí řek : Je navostro. Nemá trenky. (jako já) a ještě předtím, ale to už je trochu dýl to jsme taky seděli na zahrádce a on říkal - Sem navostro. Tak teda nevím jestli teda je to tak in nebo co? Tak jsem out nebo proč teda tak kluci chodí nebo maj chodit?

Takže o tom mluvili nezávisle dva kámoši.

majsterjoe*
hodnocení

0x

treba tva vybava byla vice videt, tak si myslel ze jsi na ostro, jen volne kalhoty

culdabulda1*
hodnocení

0x

- co je na tom tak zajímavýho, že se zde tato otázka pořád opakuje? Já osobně jsem takového mužského ještě nepotkala - a to ani za mlada.

hodnocení

0x

K otázce: Co na tom tedy vidí, odpovím: Nevím!

Nikdy jsem se s nikým takovým nesetkala. Spodní prádlo se nechá snáz vyměnit, než svrchní oblečení, pokud něco. Nemusí to hned být výměšky, v létě stačí i nepříjemné pocení. Také ochlupení zachycené v zipu riflí nemusí být to "pravé ořechové". Aúúúúú.

Přijde dědeček na polikliniku na vyšetření, vystojí frontu u okénka a fešná sestřička ho informuje:

Pane, půjdete do 1. patra, tam Vám odeberou krev. Potom do 2. patra, tam Vám odeberou vzorek moči. Následně ve 3. patře Vám odeberou vzorek stolice. No a nakonec ve 4. patře vzorek spermatu.

Děda se zamyslí a pak řekne: Sestři, já už nemůžu moc na nohy. Víte co? Já Vám tady nechám spodky a tam najdete úplně všechno! ;)

No a pokud někdo chodí "na ostro", co by té sestřičce nechal? Spodky nemá *smich* a bez riflí domů odejít nemůže. Asi tak! Jaga.

hodnocení

0x

Řeknu ti tajemství. Holky taky chodí naostro, ale nemluví o tom. Je to jen tvoje věc, jak se budeš oblékat, jaký máš pocit hygieny, jak je ti lépe. :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já za tím vidím protest. Arabové nosili spodní prádlo v době, kdy celá evropská civilizace chodila ještě naostro (pouze několik ženských nosilo pás cudnosti). Nyní nejsou Arabové oblíbení, tak naše mladá generace takto protestuje a spodní prádlo odmítá (takže, protiarabský protest) . Zdravím!

P.S. A vážněji - není důležité spodní prádlo nenosit, ale je důležité o tom informovat kamarády.

doplněno 10.07.16 16:29:

bmx - přehlédl jste na konci textu takovou malou, rozesmátou a žlutou tvářičku, čímž se vyjadřuje, že napsané nemusíte brát ukrutně vážně. Jinak, já na ulici člověka se spodním prádlem nebo bez spoďárů nepoznám - snad jen, pokud je na koupališti v plavkách, tak tam spoďáry nepředpokládám. Také jsem nezažil situaci, že by někdo při vstupu do společnosti hlásil přítomným, že má spodní prádlo. Vy zažíváte situace, že kamarádí hlásí nepřítomnost tohoto prvku na svém těle a zřejmě očekávají obdiv. Pohlížíte na své kamarády potom s větším obdivem nebo závistí nad jejich odvahou? Až si spoďáry nevezmete Vy, tak to budete také hlásit nebo ne?

bmx

To je určitě blbost, a kámoši takoví nejsou.

hodnocení

0x

Žádný protest v tom není, je to příjemnější a zdravější - čím víc vrstev kolem pohlaví, tím je ve větším teple a to mu nesvědčí. Naopak potřebuje větrat (v šourku je přirozeně chladnější prostředí, aby spermie nechcíply vedrem; když ho budete zahřívat, logicky mu uškodíte).

Chápu, že komu mezi nohama nic nevisí, nepochopí.

72mona3*
Chápu, že komu mezi nohama nic nevisí, nepochopí...tak už chápu to rčení, že chlapi mají mozek v kalhotách *smich*
Víte, tohle rozhodnutí je na jednotlivci. Není třeba hledat kolektivní jednotnou odpověď. V práci máme trvale 27 °C, přes léto více. Určitě bych uvítala, kdybych mohla v práci být jen v podprsence. Někteří zákazníci též :) ale nemohu. Musím být "slušně" oblečená. Komplet. A pokud se má něco vsáknout, vsákne se do spodního prádla.
Takže ještě jednou: rozhodnutí je na jednotlivci, (na míře jeho sdílnosti okolí - nikdo neví, kolik lidí chodí ve skutečnosti "bez"), na vnímání hygieny a zažitým stereotypům.

honzmalatny*
hodnocení

0x

V létě takto chodím, je to příjemnější.

tiffany*
hodnocení

0x

Bmx, nejlepší a nejrozumnější odpověď je, protože je to hlavně v létě příjemnější. Není to nový vynález, jen to mladí objevili, tak se chtějí pochlubit, že vědí, co je to "naostro". Je jen na tobě, jak se oblékneš, aby ses cítil ty dobře.

hodnocení

0x

Jednou jsem byl na ostro a není to nic moc v těch riflích. Prdel odřená a o pinďouru ani nemluvím..

defl
hodnocení

0x
Nikoho takoveho neznam. Je to nechutne. I po dukladnem otrepani zustanou na penisu kapky moci a ty pak skonci primo na kalhotach nebo sortkach. O nedokladnem utreni po velke potrebe nemluve. Fuj.

vlaser*
hodnocení

0x

Bmx, proč kluci chodí naostro, je dáno s přibývajícím věkem v pubertě i po pubertě postupně sílícím vnímáním svých sexuálních orgánů. Tato vysoká citlivost často vyžaduje jakýsi "oddech", konečně na nějakou chvíli odpočinek od neustálého dráždění a pocení vinou těsnějšího spodního prádla. Nemluvil bych ani o nějakém vyměšování, naostro se jde většinou třeba po vykoupání se v bazénu nebo v rybníku či jezeře, po vyčurání a řádném omytí "baldíku" v některé z těchto vod nebo ve sprše.

Tehdy se pak u většiny kluků vycítí onen příjemný pocit, že "ho" nemusí alespoň nachvíli mít "slisovaný" ve spodním prádle.

Že je to pocit velmi příjemný, vám dosvědčí snad každý muž. Pochopitelně ti, co trochu myslí, vědí, že močení, natož kadění musí vydržet až tam, kde se může řádně utřít, případně i omýt na exponovaných místech. Většinou prostě až doma. Ale za ten príma pocit - někdy - to fakt stojí! Neznám kluky či mladé muže, kteří by "naostro" chodili stále. Je to opravdu jen příjemná chvíle jednou, dvakrát či párkrát za léto.

Bmx, stačilo by jen vědět, zda ti, co chtějí chodit bez spodního prádla, tak chodí nebo chtějí chodit častěji či dokonce snad i v zimě?

Nadruhoustranu platí, co tady už někdo psal, že může tvůj zřetelněji vyrýsovaný vyvinutější "materiál" v kalhotách vytvářet klukům dojem, že to snad není možný, takový "klacek"! Že to zřejmě může být proboha jen tím, že nemáš pod kalhotami spodky (myslím slipy, boxerky nebo trenýrky). Tuším, že právě na tuto skutečnost naráželi tví kámoši, když zahlédli ve tvých maskáčích něco, co neodpovídalo jejich běžnému vnímání svých velikostí urogenitálií - tedy penisu a možná i šourku.

Ze skutečností a vlastních zkušeností vím, že jít aspoň někdy "naostro" je móóóc fajn. Prostě jiné pocity než v prádle spodním.

Rozhodně bych nezkoušel pojmout jen svrchní oblečení za celoroční či dokonce celoživotní standard. Ona citlivost zmiňovaných orgánů se postupem věku stejně zeslabuje, takže později k "ostrosti" už nebývá až tak velký důvod.

Mimochodem, touha po uvolnění svého "materiálu" v rozkroku je patrna hlavně na nudistických plážích. Je to krásné, když ti vítr profukuje volný, neoděný rozkrok.

Toť ode mne vše. Už chápeš? Tak odepiš...

Vlas

doplněno 19.07.16 21:37:

Omlouvám se. Na sedmém řádku patří místo ...může můžou...

lidus*
hodnocení

0x

Proč kluci to netuším ale já v létě proto, že je to velmi příjemné. Vzhledem k svému věku tak ale chodím jen na chalupě na dvoře.

hodnocení

0x

Nemůže to být i v tom, že klukům nevyhovují ani slipy, ani boxerky?

lucie*
hodnocení

0x

Chlapi tak chodí běžně.Hlavně v práci v montérkých,protože je horko a nikdo nechce mít zapařenou"výbavu".V ryflích to dělají asi jen otrlí a v kraťasech je to taky běžné.Proto se do sportovních někdy všívají takové síťované kalhotky,at "nádobíčko"nevypadne z nohavice.Stejně tak cyklo kalhoty s výstelkou,tam ani muži,ani ženy nemají nosit spodní prádlo.

Nevím jak ostatní ženy,ale spodní prádlo je první co doma sundám.Odjakživa chodím doma naostro,přece se nenechám stahovat podprsenkou a kalhotkyma i doma na gauči.;)V práci se mi to taky stalo,prože pod cyklo dresem kalhotky nemívám a když jsem si zapomněla do práce kalhotky přibalit,musela jsem být pod montérkama bez a nebyla to žádná hrůza,fakt nebylo takové horko:)

bmx
hodnocení

0x

vlaser: To ne, na ostro jsem právě nebyl. A rozměry mám standartní .

bmx
hodnocení

0x

No, chtěl jsem poznat co na tom je, tak ráno když rodiče jeli na chvíli pryč tak sem svlík kraťasy, i s trenkama. A oblík jen kraťasy. No, dobrý, takový volnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]