Nejste přihlášen/a.
Dobry den.
Je možné aby se spozdila menstruace když jsem měl s přitelkyní sex 1 den před než ji měla začít? Dostává ji pravidělně 12.4 okolo oběda , bohužel zatím nic .. Je možné že se to skrz toho spozdí? Je už náladová a přiznaky má.. Ale zatím furt nic a ještě se jí nestalo že by se menstruace opozdila , už mám panickou hrůzu z toho , že může být těhotná ..
Děkuji všem !
Někdy se menstruace ženám zpozdí, někdy je neznatelná, někdy za opožděnou menstruaci může antikoncepce, je plno důvodů... Těhotná být může, ikdyž krvácí, ale je to malá pravděpodobnost
Kdyby den předtím otěhotněla, tak by stejně tu menstruaci měla. Prostě se jí to opozdilo nebo moc nekrvácí.
Takže, 100% ochrana před otěhotněním, je jedině nesouložit. Pak sex 1 den před menstruací - co je to za informaci? Bere přítelkyně antikoncepci? Nebo sex s kondomem? Přerušovaná soulož? Neplodné dny? Volba antikoncepční metody mi přijde celkem zásadní...
Jinak ta pravidelnost 12/4 kolem oběda mě velmi pobavila +- nějaký ten den je úplně normální a stejně tak při nemoci, stresu, ztrátě váhy atd. může menstruace vynechat klidně i úplně..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.