Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex 1 den před menstruací

Od: xdja odpovědí: 10 změna:

Dobry den.

Je možné aby se spozdila menstruace když jsem měl s přitelkyní sex 1 den před než ji měla začít? Dostává ji pravidělně 12.4 okolo oběda , bohužel zatím nic .. Je možné že se to skrz toho spozdí? Je už náladová a přiznaky má.. Ale zatím furt nic a ještě se jí nestalo že by se menstruace opozdila , už mám panickou hrůzu z toho , že může být těhotná ..

Děkuji všem ! :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Někdy se menstruace ženám zpozdí, někdy je neznatelná, někdy za opožděnou menstruaci může antikoncepce, je plno důvodů... Těhotná být může, ikdyž krvácí, ale je to malá pravděpodobnost :)

zcuc
Jiste. Ale jestli muze byt duvodem sex tesne pred tim nez ji mela dostat .
hoummy*

Kdyby den předtím otěhotněla, tak by stejně tu menstruaci měla. Prostě se jí to opozdilo nebo moc nekrvácí.

jdjdd
Dekuji :) a tedy. Po jake dobe od otehotneni ztraci menstruaci . Vim ze to nejde rict presne. Ale zhruba od kolika dni tydnu .
hoummy*

K přerušení menstruace dochází při usazení vajíčka, tedy 6 den po oplodnění, po 10 - 12 dnech se začne v krvi objevovat těhotenský hormon a tento hormon dává tělu signál, že nedojde k menstruaci.

coco

Stat se muze ledaco, ale den pred menzes patri obvykle mezi nejbezpecnejsi neplodne dny *jasne*

hodnocení

0x

Hele a kdy to dostává když je přestupný rok? 13.4.?

jdxjjrr
Tedka uz 4 mesic dostava 12 pravidelne.. minuly rok dostavala 13 .

balzerka
hodnocení

0x

Ona může být těhotná už měsíc.A tenhle poslední styk s tím nemusí souviset. Ale spíš je to jen zpoždění, když je ten přechod na letní čas :). To je více lidí rozhozenejch... Jinak žasnu nad tou pravidelností.

hodnocení

0x

Takže, 100% ochrana před otěhotněním, je jedině nesouložit. Pak sex 1 den před menstruací - co je to za informaci? Bere přítelkyně antikoncepci? Nebo sex s kondomem? Přerušovaná soulož? Neplodné dny? Volba antikoncepční metody mi přijde celkem zásadní...

Jinak ta pravidelnost 12/4 kolem oběda mě velmi pobavila *smich* +- nějaký ten den je úplně normální a stejně tak při nemoci, stresu, ztrátě váhy atd. může menstruace vynechat klidně i úplně..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]