Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem ženy v sexu lžou

Od: samurraj® odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, četl jsem na Seznamu článek o čem ženy vlastně v sexu lžou...

Dozvěděl jsem se informaci, že pokud muž řekne, že prožil orgasmus, tak většinou to je pravda. A když žena řekne, že měla orgasmus, tak prý je to většinou nepravda :)

Tak by mě zajímalo, jak je tohle u vás doma. Respektive mě zajímá, když ženy nedosáhnou orgasmu, co pak z toho sexu mají?

Já jako i ostatní chlapi jdu do sexu s tím cílem, abych se udělal. Tak předpokládám, že u ženský to je to samé ne? A ještě tam píšou, že většinou se chlap s ženskou neudělaj současně. Tak buď jsme s manželkou výjimky nebo žena kecá.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč by asi ženy předstíraly orgasmus? Samozřejmě, aby neranily partnera. Aby neměl mindrák. A asi to není většinou, ale jen vyjímečně. Pak jsou ještě frigidky, které to nechtějí přiznat. Žena se většinou obejde bez orgasmu, když to jinak nejde, ale nikoliv bez intimního sblížení, projevů lásky, citu. Orgasmus už je třešnička na dortu a společně jej prožívají většinou sehrané, nebo stejně sexuálně založené páry.

hodnocení

Aha, takže ženský tedy orgasmus ani tak nepotřebují? To mě by to bez orgasmu po krátké době přestalo bavit. Tak aspoň ženský nejsou tak náročný *slunce*

eulalie*
hodnocení

0x

Samurraji, pokud je vaše žena se sexem s vámi spokojená, užíváte si to a celkově vám to doma klape, tak proč pátráte po tom, jestli ten orgasmus vůbec měla? Třeba orgasmus s vámi vůbec neprožívá, ale i tak ji sex s vámi baví, jako chlap se jí líbíte a vzrušujete ji... Představte si, kdybyste se nyní dověděl krutou pravdu, že zatímco vy se bůhvíjak snažíte, tak vaše žena končí bez svého orgasmu, i když to tak na první pohled nevypadá. Jak by to asi dál pokračovalo? Celý váš sex se zvrhne jen na to jediné, dosažení ženina orgasmu, a spontánnost z něho zcela vyprchá. Pak budete otráveni oba. Vy si budete připadat jak debil, že nejste schopen ženu ukojit, a ženská vás taky bude mít plné zuby, protože na ni budete tlačit, aby už tedy konečně byla a proč ještě tedy vůbec není. A radost ze sexu vám oběma uteče bůhvíkam a zůstane jen pachuť nedokonalosti a kyselé obličeje. Tož tak. ;)

hodnocení

Ale jo to máte pravdu. Jestli to manželka někdy předstírá, tak to by mi ani tak nevadilo, ale mě spíš šlo o to, jestli ženský z toho sexu bez orgasmu potom vůbec něco mají. Protože chlap si to bez vyvrcholení nedovede představit.(teda aspoň já ne)

eulalie*

Asi záleží kus od kusu... Některé to nevadí, jiná je bez orgasmu jak bez ruky a naprdlá a jiná je ráda, že už to má konečně za sebou a na chvíli je zase pokoj *smich*

pt®
hodnocení

0x

Říkáte: "Já jako i ostatní chlapi jdu do sexu s tím cílem, abych se udělal."

Hmmm, pokud Vaším cílem je abyste se udělal, tak bych se ani nedivila, že to manželka hraje...

Nějak mně v tom chybí, kde myslíte na svou ženu?...

hodnocení

pt - samozřejmě, že myslím i na manželku v tomhletom směru. Ale to je snad normální věc.

pb®
hodnocení

0x
Taky jsem nad tím článkem kroutila hlavou. Nikdy jsem nelhala, že jsem měla orgasmus, nemám to zapotřebí. To tak, budu hrát divadlo, chlap si bude myslet, že takhle to bylo dobře a příště tu hrůzu zopakuje.
Ano, občas orgasmus být nemusí, na obou stranách, aniž by to jednoho či druhého trápilo. To však neznamená, že se jim to nelíbilo a neužili si vzájemných dotyků.
No a společné orgasmy máme na denním pořádku. Když ne opravdu v jednu chvíli, tak minutu po sobě, zkrátka dokud stojí.
hodnocení

No tak to jsem rád, že společné orgasmy nejsou dle pisálků v článku jen naprosté výjimky. Už jsem se bál, že nejsme s manželkou normální*smich*

mp*
hodnocení

0x

Tak co tady píší ženy, tomu se dá i věřit. A docela mě to udělalo díru do hlavy. Ženy jsou asi opravdu citlivější. Budu přemyšlet.

culdabulda1*
hodnocení

0x

ono by se taky dalo říct, že u většiny? žen nejde ani tak o sex, jako o lásku (ať je to slovo jakkoliv zprofanované) .

eulalie*

Čuldo, svatá pravda s tou láskou.

pt®

"culdíku", máte pravdu, láska je třeba, je kořením života...

hodnocení

Je zajímavé, jaké potřeby mají ženské a jaké chlapi. O tomhle se s manželkou doma dohadujem furt. Ona k sexu potřebuje předehry a líbání apod. a já bych to klidně přeskočil. Někdy mě to taky baví, ale ne pořád. Je to věčný rozpor.

hodnocení

0x

Velice se mi líbí tenhle dnešní článek. Co slovo, to veliká pravda. prozeny.cz/...*hej**palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]