Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, četl jsem na Seznamu článek o čem ženy vlastně v sexu lžou...
Dozvěděl jsem se informaci, že pokud muž řekne, že prožil orgasmus, tak většinou to je pravda. A když žena řekne, že měla orgasmus, tak prý je to většinou nepravda
Tak by mě zajímalo, jak je tohle u vás doma. Respektive mě zajímá, když ženy nedosáhnou orgasmu, co pak z toho sexu mají?
Já jako i ostatní chlapi jdu do sexu s tím cílem, abych se udělal. Tak předpokládám, že u ženský to je to samé ne? A ještě tam píšou, že většinou se chlap s ženskou neudělaj současně. Tak buď jsme s manželkou výjimky nebo žena kecá.
Proč by asi ženy předstíraly orgasmus? Samozřejmě, aby neranily partnera. Aby neměl mindrák. A asi to není většinou, ale jen vyjímečně. Pak jsou ještě frigidky, které to nechtějí přiznat. Žena se většinou obejde bez orgasmu, když to jinak nejde, ale nikoliv bez intimního sblížení, projevů lásky, citu. Orgasmus už je třešnička na dortu a společně jej prožívají většinou sehrané, nebo stejně sexuálně založené páry.
Samurraji, pokud je vaše žena se sexem s vámi spokojená, užíváte si to a celkově vám to doma klape, tak proč pátráte po tom, jestli ten orgasmus vůbec měla? Třeba orgasmus s vámi vůbec neprožívá, ale i tak ji sex s vámi baví, jako chlap se jí líbíte a vzrušujete ji... Představte si, kdybyste se nyní dověděl krutou pravdu, že zatímco vy se bůhvíjak snažíte, tak vaše žena končí bez svého orgasmu, i když to tak na první pohled nevypadá. Jak by to asi dál pokračovalo? Celý váš sex se zvrhne jen na to jediné, dosažení ženina orgasmu, a spontánnost z něho zcela vyprchá. Pak budete otráveni oba. Vy si budete připadat jak debil, že nejste schopen ženu ukojit, a ženská vás taky bude mít plné zuby, protože na ni budete tlačit, aby už tedy konečně byla a proč ještě tedy vůbec není. A radost ze sexu vám oběma uteče bůhvíkam a zůstane jen pachuť nedokonalosti a kyselé obličeje. Tož tak.
Ale jo to máte pravdu. Jestli to manželka někdy předstírá, tak to by mi ani tak nevadilo, ale mě spíš šlo o to, jestli ženský z toho sexu bez orgasmu potom vůbec něco mají. Protože chlap si to bez vyvrcholení nedovede představit.(teda aspoň já ne)
Říkáte: "Já jako i ostatní chlapi jdu do sexu s tím cílem, abych se udělal."
Hmmm, pokud Vaším cílem je abyste se udělal, tak bych se ani nedivila, že to manželka hraje...
Nějak mně v tom chybí, kde myslíte na svou ženu?...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.