Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je potřeba k založení sázkové společnosti

Od: hlavaplnanapadu odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mohu se zeptat, co je potřeba pro založení sázkové společnosti? Neumím si přesně představit, co vše bych musela udělat (kdysi jsme se učili o konfesích, ale to již prý není).

Ve zkratce můj záměr, který ještě zdaleka není promyšlen: můj záměr je zjistit, jak moc udělají peníze lidi šťastnými. K tomu potřebuji peníze, dát je těm, kteří je potřebují. Peníze samozřejmě nemám. Obojí chci udělat takto: internetová stránka, kde si lidé koupí něco, co jim potvrdí účast v soutěži, která bude v pravidelných intervalech gradovat vylosováním jednoho z lidí, kteří si toto zakoupili. Výherce pak získá podle vsazené částky procenta z výnosu.

Děkuji za odpovědi a nemějte mě za přílišného snílka :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

nejspíš nastudovat loterijní zákon, ne? Jak je to v té písničce o koupi štěstí?
To je jen prostředek, co máš z toho sedět na kupě prachů? Ale kdo by je nechtěl, nepotřeboval, že ano.
Peníze nemáš, kde vezmeš zboží?
Výherce může být však kdokoliv, tak kdo je potřebný, nebo budou hrát jen ti potřební, takže se na sebe složí?
Také by šlo se někde postavit a točit kolem štěstí... a výdělek v jisté výši rozdělit (jak je stanoveno, kolik musí jít na výhry), je to jednodušší, ne?
Tady už něco podobného bylo s autama, skládali se a vždy až bylo na auto, tak byl jeden vylosován.

hodnocení

0x
Výherce pak získá podle vsazené částky procenta z výnosu.?.?.?Komu připadne ten zbytek?.?.? Nějakýmu s prominutím vyčůránkovi kterej chce na svejch stránkách od prvního okamžiku jenom a jenom zbohatnout. Hlavoplnanapadu pokud chcete dát peníze těm kteří je potřebují tak bych vám doporučil buď Dětský domov nebo Domov seniorů. Těch je v republice určitě dost a sem si na 100% jistej že je i potřebujou a určitě je neodmítnou.To ale asi není váš pravej úmysl.Prosím admina o posouzení dotazu.
buss

A to se nesmí zbohatnout? To snad už je za námi, kdy nám to zakazovali (děkuji, tu dobu už nechci) ne? Kdysi tomu říkali spekulace, dnes prodává, že.
Pak by musely být zakázané všechny loterie (Sazka, Sportka, sázení, soutěže j.), volání za peníze. Různé fondy s jakýmkoliv ušlechtilým úmyslem, soukromé domovy pro důchodce, dětské domovy nejsou pro své vlastníky výdělečné ( a ještě jim ve formě daní přidáváme)? Hypotéky, úvěry je co? Námi placení politici pro nás činící nic. O úmyslu si můžeme myslet co chceme. Malý prodejce chodí na akce do superhypermarketů a pak přeprodává dále .. no podniká.
Povoleným (lépe řečeno nezakázaným) způsobem prostě uspokokují své potřeby - mít se dobře a k tomu je třeba peněz. Kdo chce být pod mostem ..

hlavaplnanapadu
hodnocení

Ehm, no, asi nerozumíte dotazu, každopádně níže položená odpověd vám asi jasně naznačila, že dnešní svět je o tom, aby se vydělali peníze. to bych se mohla s prominutim potom vybodnout i na školu a číst si doma knížky, abych byla vzdělaná sama pro sebe.

Říkáte, ať dám peníze seniorům, ale ty peníze bych tedy nejdříve ráda někde získala a tudíž - zbohatla. A jak to udělám, to je snad už moje věc.

Velmi by mě ale zajímalo, když se stane chudým lidem, jako mně, to štěstí, že vyhrají, zda jim to opravdu zlepší život k lepšímu.

O tom to celé je a proto se ptám, jak moc je složité toto začít dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]