Nejste přihlášen/a.
Mám dvě známé -bohužel do toho nevidím, jedné je 58, je tlustá upocená a nabrnkla si kluka, kterému je 28, druhá je moc hezká 62nice a chodí s 22letým. Nějak nemohu pochopit, co ti muži na nich vidí, dle mého názoru snad jde jen o sex nebo i o peníze ve prospěch toho mladého. V lásku nějak nemohu věřit, to mi nejde dohromady, vždyť jejich synové jsou starší, já osobně bych se snad styděla.
Já bych se to nesnažil pochopit, nebádal nad tím, prostě to takové je, každý je jiný, zoofilie, gerontofilie, nekrofilie a jiné filie. O co jiného mimo sex pak ještě jde? A nemusí nikoho dobývat. Píšete, že byste se styděla, takže udělala totéž se studem... Nebo by vám vadil zájem mladého? Láska prý kvete v každém věku. Ptejte se těch mužů jaký mají motiv, proč zde na jejich mozkové pochody? Proč řešit cizí vztahy?
Co na nich vidí? Nemají krámy a nemohou otěhotnět, netlačí partnera do dítěte, ani do vdavek. To jsou kritéria, která vrstevnice splnit zrátka nemohou. A dost možná jako bonus k tomu jsou zajištěné a umí třeba i dobře vařit. To o nějaké cácoře okolo dvacítky lze říct stěží. Mimochodem se mi dost nelíbí, že o ženách nad 50 se zde hovoří jako o babkách a šedesátnice by snad měla začít trénovat skoky do rakve. I když jo, vy jste z jiné generace, kdy ve 40ti byly všechny babičky. My ve 40ti rodíme děti a ve vašem věku půjdou ti šťastnější do důchodu.
Kluk nemusí nahánět dívčiny a plkat nesmysly, jak je miluje a že mu vůbec nejde o sex. To všechno dělá ta žena a kluk si jen užívá. Navíc jistě hlavní pokladnou je ona žena. Koneckonců i sex, resp. prožitky kluka mohou být podstatně lepší, neboť tím pasivním může být právě on. Dobrou kuchařku a pohodou ženu v mladé holce nenajde ani náhodou.
Životní moudrost, ohleduplnost a zkuzšenost zralé ženy, která nemá potřebu se přetvařovat, je pro mnohé muže lákavá. Víte, ne každého zajímá vyholená pipina, okusování se na každé zastávce a neustálé změny nálady mladých dívek. Upřímně - před desítkami let jsem měl podobný vztah. Ani jeden jsme to nechtěli "až" do smrti, ale vyhovovali jsme si.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.