Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vidí mladý kluk na zralé ženě

Od: aja1946® odpovědí: 16 změna:

Mám dvě známé -bohužel do toho nevidím, jedné je 58, je tlustá upocená a nabrnkla si kluka, kterému je 28, druhá je moc hezká 62nice a chodí s 22letým. Nějak nemohu pochopit, co ti muži na nich vidí, dle mého názoru snad jde jen o sex nebo i o peníze ve prospěch toho mladého. V lásku nějak nemohu věřit, to mi nejde dohromady, vždyť jejich synové jsou starší, já osobně bych se snad styděla.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. To víte, to je ta láska... Kdesi jsem ale četla, že přibývá žen, co za sex mužům platí. Možná je to i případ vašich kamarádek. Nemáte jim co závidět. Až jim dojdou peníze, bude po lásce.

mp*
hodnocení

0x

Každý běžný člověk se sám vidí v lepším světle a ostatní vidí v tom horším. Tím směrem bych pátral. Sebeironie je už vysoká škola mezilidských vztahú - na to každý nemá.

jetotam
hodnocení

0x

A nebo ty starší ženy dávají do sexu vše naplno, nic jim není cizí a to na rozdíl od dnešních děvčat je skok o několik levelů výše.

hodnocení

0x

Slyšela jsem rčení: Nejlépe hoří stará stodola. :-D

mp*

je fakt, že je dnes docela pěkných holek, ale ta váha je z prominutím, čím dál, tím težší.

mp*

A hlavně kouknete a vidíte -. to není otázka věku- někdo na to je někdo ne (já jo).

lolak
21.07.15 00:40

*haha* pekneeee

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Láska? Taky se tomu může říkat gerontofílie. Ale, proti gustu žádný dišputát. Jsem už starší, ale taky jsem už ,,zahlídl,, pár dobrých kousků. A že hořely.

danys*
hodnocení

0x
V tomhle věku zralá žena? To se nezlobte, ale tohle je už hodně přezrálá žena! Ten muž nemůže být normální nebo mu jde o prachy.
ccc*

Studenti archeologie mají praxi.

buss
hodnocení

0x

Já bych se to nesnažil pochopit, nebádal nad tím, prostě to takové je, každý je jiný, zoofilie, gerontofilie, nekrofilie a jiné filie. O co jiného mimo sex pak ještě jde? A nemusí nikoho dobývat. Píšete, že byste se styděla, takže udělala totéž se studem... Nebo by vám vadil zájem mladého? Láska prý kvete v každém věku. Ptejte se těch mužů jaký mají motiv, proč zde na jejich mozkové pochody? Proč řešit cizí vztahy?

pb®
hodnocení

0x

Co na nich vidí? Nemají krámy a nemohou otěhotnět, netlačí partnera do dítěte, ani do vdavek. To jsou kritéria, která vrstevnice splnit zrátka nemohou. A dost možná jako bonus k tomu jsou zajištěné a umí třeba i dobře vařit. To o nějaké cácoře okolo dvacítky lze říct stěží. Mimochodem se mi dost nelíbí, že o ženách nad 50 se zde hovoří jako o babkách a šedesátnice by snad měla začít trénovat skoky do rakve. I když jo, vy jste z jiné generace, kdy ve 40ti byly všechny babičky. My ve 40ti rodíme děti a ve vašem věku půjdou ti šťastnější do důchodu.

hxi
hodnocení

0x

Kluk nemusí nahánět dívčiny a plkat nesmysly, jak je miluje a že mu vůbec nejde o sex. To všechno dělá ta žena a kluk si jen užívá. Navíc jistě hlavní pokladnou je ona žena. Koneckonců i sex, resp. prožitky kluka mohou být podstatně lepší, neboť tím pasivním může být právě on. Dobrou kuchařku a pohodou ženu v mladé holce nenajde ani náhodou.

radekradeczech

Čeho by si měl tak mladý muž na tak staré ženě užívat? Prosím o vysvětlení, děkuju...

hxi

Životní moudrost, ohleduplnost a zkuzšenost zralé ženy, která nemá potřebu se přetvařovat, je pro mnohé muže lákavá. Víte, ne každého zajímá vyholená pipina, okusování se na každé zastávce a neustálé změny nálady mladých dívek. Upřímně - před desítkami let jsem měl podobný vztah. Ani jeden jsme to nechtěli "až" do smrti, ale vyhovovali jsme si.

radekradeczech
hodnocení

0x

Buď je zoufalý on, ona a nebo oba dva. Není na tom nic hezkého, protože takhle stará žena by mohla tak mladému muži dělat babičku. Je to hnus a hraničí to s gerontofilií. Ani jednomu z páru to nelichotí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]