Nejste přihlášen/a.
Slyšel jsem, že jde nějak zjistit, jestli je člověk homosexuál nebo heterosexuál, jaké pohlaví ho vzrušuje. Nevíte jak to probíhá. To si jako sedne na přístroj, který zaznamenává jeho tělesné reakce na například svůdné obrázky žen a mužů, že jsou před něho předkládány obrázky ženských prsou nebo zadku a ten přístroj dá těm testujícím informaci, co na to říká jeho tělo? Nebo jak to probíhá, nevíte někdo? Ptám se jen tak ze zvědavosti.
Díky, jsem nevěděl, že něco takového existuje, věda už pokročila hodně daleko. Prosím Vás, nevíte jestli bych to nemohl podstoupit pokud mi je teprve 17? Musí v mém případě o tom vědět rodiče? Mám takovou obsesi, že jsem homosexuál, je to asi nesmysl, ale chci se v tom ujistit. Hodně mě to sžírá a trápí to pomyšlení, že jsem teplý.
zadne takove testovani neni, to co tady pisou, i vy, se dela jen pri spachani nejakeho cinu, tak se neztrapnujte pred obvodakem... jdete tady chaturbate.com/... a podivejte se na par kamer, co vas vzrusuje vic
Já si myslím, že je příliš brzy na konečné rozhodnutí/diagnozu. Myslím si, že bys neměl prožívat to, co se ti děje, co pociťuješ, jaké máš představy a reakce. Dej tomu všemu čas. Nikam se nesnaž zaškatulkovat. Je to nesmyslné. Až zažiješ, poznáš, srovnáš, porovnáš, pak teprve udělej nějaký závěr. A i ten může být časem mylný. Takže, nechej to všechno v klidu plynout a užívej si. Nestresuj se, neprožívej. Je to na nic! Věř mi, vím to jistě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.