Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechut na sex

Od: 98765 odpovědí: 7 změna:

Je mi 20 a nemam chut na sex. Spis se mi to dokonce prici. Driv jsem v sexu byla dost aktivni (nic prehnaneho), ale ted? Sama to nechapu. Sama si vypomuzu tak jednou za 2-3 tydny.

Je tu nekdo, kdo to mas stejne? I kdyz tu jsou spis starsi kategorie. A co na to rikate? Mam si zajit nekam k sexuologovi? *nevi*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

co takhle si najít chlapa kterej tě dokáže rozpálit každej den a ne jednou za 3 týdny? :)

98765
hodnocení

To nepomuze...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A zvýšit jejich počet, by nepomohlo? Nebo třeba nějaké děvče?

paw*
hodnocení

0x

To muze byt kde cim. od zmeny antikoncepce, po stres a nevyspalost.

gou
hodnocení

0x

Tenhle problém smrdí antikoncepcí. Rychle to přestaň brát, gou.

hodnocení

0x

Zobete pilule? Pokud ano, tak toho nechte, beztak jsou vám v takové situaci na nic.

sonyboj*
hodnocení

0x

Říká se: Dobrá rada nad zlato.

Po tom, co jsem si tu přečetl odpovědi mých kolegú, bych radši to zlato. *smich* Nic ve zlém, kolegové.

Nenapsala jste, jestli máte stálého partnera, nebo jestli jste singl. To taky hraje velkou roli.

Pocity, nálady a chutě na cokoli, se u lidí se mění. Zkuste si najít na netu pár odpovědí od lékařů. Existují různé blogy. No a když to bude trvat dlouho, navštivte odborníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]