Dobrý den jsem výhradně gay homosexual a citově a sexuálně mě vzrušují a přitahují vyloženě muži a naopak ženy mě nepřitahují vůbec ale jsou mé kamarádky a rádkyně. To že jsem gay a přitahují mě muži jsem zjistil v 15 letech protože jsem měl sex s ženou a popravdě intenzivně jsme se oba líbali ale necícítil jsem k ní náklonost žádnou přitažlivost ani chemii . Když jsme se oba svlékli a já viděl nahou ženu ani to se mnou nepohlo nebyl jsem vzrušený a neměl jsem erekci trochu mě bylo trapně ale kamarádka mi orálně pomohla dlouho to trvalo a slabounce jsem měl erekci natáhnul si kondom a vniknul jsem do ženy a začal ji penetrovat popravdě žádný vzrušující požitek jsem nepociťoval a po pár zásunech můj penis úplně povadnul změknul a více se nepostavil a já nasilu proti své vůli v sexu s ženou nepokračoval ne jen že mě žena nevzrušila ale ani ten sex mě nenaplňoval zkrátka sex s ženou nefungoval protože jsem gay a přitahují mě jenom muži.Brzy jsem se tím ujistil že mě citově a sexuálně přitahují vyloženě chlapy.Chodil jsem hodně na krytý bazén kde chodí hodně chlapů a taky gayů podotýkám gayů maskulinních chlupatých mužů co se označují v gay komunitě jako vlci .Plaval jsem s nimi v bazénu a přátelil se s nimi byli hrozně fajn i plavčík vůbec jsem nevěděl že jsou Gayové.Chodil jsem do sauny s nimi ale pořád byli zakrytí ručníkem .Jednou jsem šel do šaten se převléci a viděl jsem dva sexy chlupaté gay vlky starší muže po třicítce jak se nazí naháněli po šatně a pak vlezli do sprchy a začali si vzájemně mít záda a přidali se k nim další dva a začali se líbat pak orálně kouřit až došlo na sex a milovali se vedle sebe bylo to vzrušující a já měl silnou erekci a cítil jsem silnou touhu a náklonnost k těmto mužům , oni netušili že je sleduju jak mají sex a najednou mi uklouzla noha a já jsem upadnul na zem chlapi se lekli a šly se podívat kdo tam je a když mě uviděli ležet na zemi a taky to že mám erekci a stojí mi tak jeden z nich mě vzal za ruku a chtěli abych se s nimi zapojil a miloval se s jedním z nich co se mi líbí. Já nejprve nechtěl ale pak jsem do toho šel a vybral jsem si toho krásného bruneta s plnovousem a sexy zadečkem a chlupatou hrudí ten mě vzrušoval nejvíce háček byl v tom že je zadaný a on čekal na svolení jeho partnerka který tam byl s ním. Jeho partner souhlasil jen když se budeme milovat ve třech..Já jsem byl aktivní a moc jsem si to s klukama užil , sex byl úžasný a naplnil mě i uspokojil a tímto mohu najisto říct že jsem gay. Ovšem najdou se i takový muži co se označují jako Gayové ale v hloubi duše je citově a sexuálně přitahují ženy i muži a dokonce žili v manželství s ženou a mají děti a sex jim fungoval a po několika letech se muž zamiloval nejspíš do gaye a jeho manželka to zjistila a automaticky že svého manžela udělala gaye. Já nevím jak vy lidé se na to díváte ale hodně lidí má tendence zaměňovat Bisexuální muže za výhradně homosexuální gaye které výhradně přitahují muži .Já jsem gay mám vlastní zkušenost sexuální se ženou a mohu říct že sex gay se ženou nefunguje protože ho žena nevzrušuje a sex s ženou je nefungující na plno, bez vzrušení, orgazmu, kolikrát ani k vyvrcholení ejakulaci nedojde protože gay nemá erekci a v sexu nepokračuje což se stalo i mě. Nedokážu si představit oženit se s ženou protože vím že sexuálně bych ji neuspokojil zkrátka by mě nevzrušila a sex by nefungoval a byla by tam velká absence a myslím že ten vztah by dlouho nevydržel. Naopak Bisexuální muž kterého citově přitahují obě pohlaví ženy i muži nemají žádný problém mít plnohodnotný sex s ženou a založit rodinu a stejně tak se po letech manželství zamilovat do chlapa a žít ve vztahu s mužem.Akorát nevýhodou je to že takový muži mají tendence se označovat za striktně gaye přitom je přitahují ženy i muži a v reálu jsou Bisexuální.Tohle tvrzení že gaye vzruší ženy a sex funguje naplno vede některé ženy k falešným iluzím že vyhraněný gay je schopen sexu s ženou a stalo se že takové ženy mají gaye kamarády do kterých se tajně zamilovali a i když vědí že jsou gayové a jsou v manželství tak i přes to se jejich kamarádka pokusila jednoho z gayů vylákat do baru kde ho opilá a do drinku mu nasypala Sildenafil na podporu erekce. Žena gaye znala a tak z baru šli rovnou k ní do bytu kde ho nechala přenocovat.Gay se sprchoval v koupelně a jeho kamarádka využila situace že tam s ním není jeho manžel a vlezlá nahá za gayem do sprchy.Gay ji tam nechtěl a říkal ať ho počká venku až se oblíkne, jenže kamarádka řekla že se znají moc dobře aby odcházela a že se nemá za co stydět. Pak začala gayovi mydlit záda a řekla mu ať zvedne ruce aby mu namydlila podpaží .Gay zvedl ruce a v nestřežené chvíli odmontoval baterií z hadice a gayovi zamotala hadici ruce aby se nemohl bránit a povalila ho na zem mírně mu roztáhla nohy a sedla si mu do klínu a nasedla na gayův povadlí penis a začala ho ojíždět a gay byl naštvaný a křičel ať okamžitě přestane že je nechutná perverzní ho žena nevzrušuje a sex s ženou je hnus a navíc má manžela kterého miluje. Jenže kamarádka ojížděla gayův povadlí penis pořád zřejmě doufala že se mu postaví a bude schopný se do ní ejakulovat za ůcelem početí dítěte. Gay se naklonil a podrazil jí nohy a shodil jí ze sebe a rozvázal si ruce a pohádal se s kamarádkou a dál jí přez hubu za to že si dovolila bez jeho svolení ho sexuàlně obtěžovat když dobře ví že je gay a má manžela.Kamarádka mu řekla že se do něj zamilovala a že chtěla aby jí udělal dítě nic víc.Gay řekl že on ji nemiluje a tím jak se zachovala zradila jeho důvěru a tím jejich přátelství definitivně zkončilo a že si nepřeje aby se k němu víc přibližovala.Když se to dozvěděl jeho manžel byl z toho celý znechucený a promluvil si s kamarádkou a taky ji dál facku za to že mu ojížděla manžela proti jeho vůli a výslovně ji zakázal aby se k jeho manželovi přibližovala a tím jejich přátelství zkončilo. Tak lidi a teď babo raď opravdu věříte tomu že vyhraněné gaye které přitahují výhradně muži vzruší sexuàlně žena a gayové jsou schopni mít naplňující vaginální sex s plnohodnotným orgazmem a ejakulací a sex s ženou jich náplní a nebo opravdu gaye žena nevzruší a sex nebude fungovat a spíše Bisexuální muži mají sex s ženou který funguje a stejně tak i s muži? Co si myslíte o lidech kteří jsou Bisexuální a žijí dvě etapy života v první etapě se ožení s ženou mají děti a po letech se zamilují do muže a žijí ve vztahu s mužem a označují se jako vyhranění Gayové i když je vzrušují ženy i muži a jsou Bisexuální?
Je mi to jedno. Nijak to neprožívám, ať si každý spí s kým chce (kromě mého manžela tedy ). Nevidím smysl v nějakém třídění a dokazování schopnosti erekce gaye s ženou.
Jeden můj velmi dobrý známý byl ženatý a má dvě děti, ale v jisté etapě života zjistil, že muži jsou pro něho přitažlivější, a už 20 let žije s partnerem. Nemyslím si o tom vůbec nic.
Nedočetla jsem do konce, ale upřímně doufám, že v bazénu, kam chodím s dětmi, si to buzny nerozdávají ve veřejné šatně. Přeci jen táhnout syna v 11 letech do dámské sprchy by ostatní ženy už nemusely skousnout, ale já vždy trnu, na jakého úchyla v pánských sprchách může narazit.
max1
Tady zdejší tazatel penetroval v 15 letech, a ve sprchách asi taky v 15 letech. Chlapák. Jo jasně ve sprchách bude někdo penetrovat (pan Vlk) patnáctileté dítě do aná… tomu tak věřím. To už spíše věřím tomu, že jak tyhlety úchylky mají zvýšenou publicitu, tak čím dál víc lidí na to bude přecházet. A také když se to množí, tak se to bude fakticky rozšiřovat…
Opravdu je to jak povídka do časopisu.. Akorát mi není jasné,jak pan tazatel "penetroval" tu ženskou s kondomem? Jinak,abych odpověděl na dotaz.. Každý to má trochu jinak.. takže jsou to jen spekulace a nelze na to jednoznačně odpovědět..Lidi nejsou stroje..Ale jeden (nejspíš bisexuální) učitel nám kdysi vyprávěl, že chlapovi se spíš postaví při pohledu na hezkého chlapa než na ošklivou ženskou Myslel asi běžného chlapa při pohledu na běžného chlapa..Asi o tom něco věděl a měl s tím zkušenosti, nevím
Já jsem gay a vyzkoušel jsem sex s ženou ale sexuàlně mě vůbec nevzrušila sex byl hnus. Naopak s chlapem to bylo ůzasne a hlavně mě vzrušoval.Jenom co se mi hnusí když někdo kecá takové keci že nevěděl že je gay a oženil se s ženou a sex jim fungoval a po letech se zamiloval do chlapa a že to zjistil nedávno, ve skutečnosti v pubertě už většinou chlap ví které pohlaví ho citově přitahuje. Tak kdyby gay nevěděl že je gay a přitahují ho jenom muži a oženil se se ženou tak by selhával už hned v tom sexu se ženou protože by ho nevzrušovala a byl by odtažitý natož tak udělat dítě, takový pohádky můžou povídat Bisexuálové co před ženou tají náklonost na obě pohlaví a jinak bisexual ten může mít sex s ženou i být v manželství vše bude fungovat a stejně tak může mít sex s mužem a milovat toho muže a žít s ním ve vztahu akorát to že se označuje nevhodným termínem jako vyhraněný gay co ho citově přitahují výhradně muži nikoli ženy.
Aha, tak myslím, že jsem pochopila, o co Vám jde. Vy jste gay a kdo je víc? Vy nejste žádný chudák bisexuál. No dobře, a co má být? Vám se hnusí bisexuálové, někomu se hnusí gayové a většině lidí je to úplně jedno.
Dokud bylo téma homosexuality tabu, žily miliony buzen ve vztahu se ženami aby ve společnosti zapadly. A ženy kolikrát ani nevěděly že mají chlapa s"úchylkou". Když byla snaha tak i na občasný sex došlo. Není každý tak vyhraněný jako ty, že se mu ženy hnusí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.