Nejste přihlášen/a.
.Já jsem gay mám vlastní zkušenost sexuální se ženou a mohu říct že sex gay se ženou nefunguje protože ho žena nevzrušuje a sex s ženou je nefungující na plno, bez vzrušení, orgazmu, kolikrát ani k vyvrcholení ejakulaci nedojde protože gay nemá erekci a v sexu nepokračuje což se stalo i mě. Nedokážu si představit oženit se s ženou protože vím že sexuálně bych ji neuspokojil zkrátka by mě nevzrušila a sex by nefungoval a byla by tam velká absence a myslím že ten vztah by dlouho nevydržel. Naopak Bisexuální muž kterého citově přitahují obě pohlaví ženy i muži nemají žádný problém mít plnohodnotný sex s ženou a založit rodinu a stejně tak se po letech manželství zamilovat do chlapa a žít ve vztahu s mužem.Akorát nevýhodou je to že takový muži mají tendence se označovat za striktně gaye přitom je přitahují ženy i muži a v reálu jsou Bisexuální.Tohle tvrzení že gaye vzruší ženy a sex funguje naplno vede některé ženy k falešným iluzím že vyhraněný gay je schopen sexu s ženou a stalo se že takové ženy mají gaye kamarády do kterých se tajně zamilovali a i když vědí že jsou gayové a jsou v manželství tak i přes to se jejich kamarádka pokusila jednoho z gayů vylákat do baru kde ho opilá a do drinku mu nasypala Sildenafil na podporu erekce. Žena gaye znala a tak z baru šli rovnou k ní do bytu kde ho nechala přenocovat.Gay se sprchoval v koupelně a jeho kamarádka využila situace že tam s ním není jeho manžel a vlezlá nahá za gayem do sprchy.Gay ji tam nechtěl a říkal ať ho počká venku až se oblíkne, jenže kamarádka řekla že se znají moc dobře aby odcházela a že se nemá za co stydět. Pak začala gayovi mydlit záda a řekla mu ať zvedne ruce aby mu namydlila podpaží .Gay zvedl ruce a v nestřežené chvíli odmontoval baterií z hadice a gayovi zamotala hadici ruce aby se nemohl bránit a povalila ho na zem mírně mu roztáhla nohy a sedla si mu do klínu a nasedla na gayův povadlí penis a začala ho ojíždět a gay byl naštvaný a křičel ať okamžitě přestane že je nechutná perverzní ho žena nevzrušuje a sex s ženou je hnus a navíc má manžela kterého miluje. Jenže kamarádka ojížděla gayův povadlí penis pořád zřejmě doufala že se mu postaví a bude schopný se do ní ejakulovat za ůcelem početí dítěte. Gay se naklonil a podrazil jí nohy a shodil jí ze sebe a rozvázal si ruce a pohádal se s kamarádkou a dál jí přez hubu za to že si dovolila bez jeho svolení ho sexuàlně obtěžovat když dobře ví že je gay a má manžela.Kamarádka mu řekla že se do něj zamilovala a že chtěla aby jí udělal dítě nic víc.Gay řekl že on ji nemiluje a tím jak se zachovala zradila jeho důvěru a tím jejich přátelství definitivně zkončilo a že si nepřeje aby se k němu víc přibližovala.Když se to dozvěděl jeho manžel byl z toho celý znechucený a promluvil si s kamarádkou a taky ji dál facku za to že mu ojížděla manžela proti jeho vůli a výslovně ji zakázal aby se k jeho manželovi přibližovala a tím jejich přátelství zkončilo. Tak lidi a teď babo raď opravdu věříte tomu že vyhraněné gaye které přitahují výhradně muži vzruší sexuàlně žena a gayové jsou schopni mít naplňující vaginální sex s plnohodnotným orgazmem a ejakulací a sex s ženou jich náplní a nebo opravdu gaye žena nevzruší a sex nebude fungovat a spíše Bisexuální muži mají sex s ženou který funguje a stejně tak i s muži? Co si myslíte o lidech kteří jsou Bisexuální a žijí dvě etapy života v první etapě se ožení s ženou mají děti a po letech se zamilují do muže a žijí ve vztahu s mužem a označují se jako vyhranění Gayové i když je vzrušují ženy i muži a jsou Bisexuální?
7x
Je mi to jedno. Nijak to neprožívám, ať si každý spí s kým chce (kromě mého manžela tedy
). Nevidím smysl v nějakém třídění a dokazování schopnosti erekce gaye s ženou.
Jeden můj velmi dobrý známý byl ženatý a má dvě děti, ale v jisté etapě života zjistil, že muži jsou pro něho přitažlivější, a už 20 let žije s partnerem. Nemyslím si o tom vůbec nic.
4x
To už spíše věřím tomu, že jak tyhlety úchylky mají zvýšenou publicitu, tak čím dál víc lidí na to bude přecházet. A také když se to množí, tak se to bude fakticky rozšiřovat…
0x
Aha, tak myslím, že jsem pochopila, o co Vám jde. Vy jste gay a kdo je víc? Vy nejste žádný chudák bisexuál. No dobře, a co má být? Vám se hnusí bisexuálové, někomu se hnusí gayové a většině lidí je to úplně jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.