Nejste přihlášen/a.
Vám oběma:...Sedněte u kafe a sdělte mu, co Vás trápí a jaká je naděje, že se dočkáte změny a co pro to můžete udělat? Nelze jinak radit, nevíme nic. Ani nemoci, nadváhu, starosti, stresy, ani podmínky, jak žijete, co děti, zda si rozumíte,zda máte mezi sebou spory, co se na Vás změnilo?
Souhlas s liska5, málo informací. Na druhou stranu se špatně říká partnerovi že je "okoukaný/tlustý apod." nebo že by chtěl jeden z partnerů taky jiné sexuální praktiky než "klasiku", když to druhý považuje za tabu.. Pro tixie: Psychika nebo únava z nevyhovující práce dělá také své. Eroradovánky 2x do měsíce ve třiceti je za mě málo, ale každý máme jiné potřeby. Pokud jste bez dětí, doporučím nějaký odpočinkový např. Wellness pobyt v hotelu s polopenzí (nebo plnou), třeba jen na dvě noci, kdy se nestaráte prakticky o nic, odpočinout si od všedního dne, můžete se projít po okolí, navštívit blízký hrad/zámek, rozhlednu, muzeum atd. a po večeři zalézt na třičtvrtě hodiny do vířivky. Po vířivce na to můžete vletět..
Jste na to dva. Nelze říct, že vina je jen v něm. Sex v páru je záležitostí obou, takže to, že se žena vykoupe, navoní a položí na postel, tak po 6 letech většinou vášnivý sex neudělá. My jsme spolu 20 let a když si vzpomenu na ty "cykly" vášně a naopak minimálního zájmu, tak jich bylo dost.
Máte víc možností. Nejslabší jedinci si najdou milence. Duchem silnější nejdřív zkusí tu vášeň rozdmýchat. To není o nucení, ale o tom, zda chci na vztahu s partnerem pracovat, nebo ne. Mám bohužel také pasivnější partnerku. Chvíle, kdy se dokázala rozdivočit a rozdivočit tím i mě, byly ty nejhezčí. Někdy je to těžké, každý jsme jinak emocionální a vášnivý.
Výborný komentář, opravdu .
Obzvlášť se mi líbí to o "Nejslabších .." a "Duchem slilnějších ...". Většina rádců jsou opravdu ti "nejslabší" a jsem rád, že někdo rozumě poradil. Nevěra je postupným zabijákem partnerských vztahů.
" Nejslabší jedinci si najdou milence."
Ti, kteří poskytují radu najít si milence.
Není třeba nikoho jmenovat, stačí se přečíst rady nahoře. A do stejné kategorie je možné zařadit i ty, kteří k takovým radám dávají body, tedy tyto rady schvalují.
Jak by jste, pane "hejkal" žil s manželkou nebo partnerkou o které by jste se dozvěděl, že vám je opakovaně nevěrná?
Nicku "ANO", dal bych jí asi pár facek, i když zatím jsem nikdy ženu praštit nemusel. Ne za to, že zahla, ale za to, že by byla tak pitomá, že se to provalilo... Mmchdm, co potkalo vás? Partner/ka zahnul/a?
Nemám partnerku, ale manželku a žijeme podle osvědčených morálních zásad. Proto jsem také reagoval pochvalně na komentář "jarinek", který se s těmi zásadami shoduje. (Na všechno jsou dva, ti dva se musí spolu domluvit a na vztahu je třeba pracovat ...)
K vašemu dotazu: Příští rok máme výročí "zlaté svatby" (50 roků šťastného a spokojeného manželství) a jsem si naprosto jistý, že mě manželka nevěrná nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.