Nejste přihlášen/a.
Záleží na situaci. Jedu ráno na kole do práce a z vedlejší se ke křižovatce blíží tuctová dvojková Fabie se slečnou / mladou paní. Kupodivu myšlenka nebyla jak ta žena vypadá, ale jestli zabrzdí. Nezabrzdila, přidala plyn. Brzdil jsem já. Další myšlenka byla, jestli mám v batohu náhradní spodní prádlo .
Mě daleko víc, než blondýna v Nissanu upoutá kdokoliv ve Velorexu, ve Felicii se stahovací střechou, ve stařičké Aerovce. Mám moc ráda historická vozidla, ať už auta, motorky, lokomotivy...
Protože se přiznáváte, že u řízeného vozidla neumíte ani otevřít kapotu, myslím si spíš, že muži uvažují o té druhé možnosti. A vyhlížejí si nejbližší kandelábr, kam by se v případě nouze vyšplhali. Jaga.
Ve vašem případě to budou pocity u pánů smíšené, kde asi bude převládat myšlenka, jak si s tím holka poradí, nota bene blondýna
Nás tu vozí mezi obcemi pěkná blonďatá autobusačka. To kolikrát zírám, jak to chladnoktevně a plynule protáhne, když nás míjí na úzké silničce natěsno náklaďák s kládami.
Nepamatuji si kdy bych pozoroval jakoukoliv dívku co by nastupovala do jakéhokoliv vozu. Taktéž takovou nepozoruji ve chvíli když řídí (nebo kohokoliv jiného) - protože se zajímám zejména o to abych dobře a bezpečně dojel
vlastně vím! Jednu takovou jsem viděl cca 5 měsíců zpět...řídila jako PRASE a proto jsem si ji zapamatoval
..jestli nosíte montérky a vzadu na odkryté plošině míváte míchačku na maltu či beton tak bych se údivu mužů (možná i žen) nedivil . Jinak na D1 při předjíždění kamionu jako spolujezdec jsem mávnul a ukázal palec nahoru (
) na blondýnku za volantem toho tahače. Jinak některé "blondýnky" dovedou předvést s autem věci, které mi muži a zároveň třeba i majitelé aut neoceníme, zato pro ostatní "muže" je to zážitek k nezaplacení..
Je to přeci jen trochu nezvyklejší pohled. Ženy a slečny si většinou zařazuju do malých autíček. Pak je ta druhá skupina, kterým jejich muži kupují Hummery a jiné. Takže vidět ženskou ve velkém (terénním) autě je prostě věc, co se třeba nevidí každý den. A co si ti muži říkají? No, můžou to být i fandové off-roadu a pokud si vás představují (idealizují), jak úspěšně zdoláváte terén, možná se do vás už nejeden zakoukal! Proto ty pohledy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.