Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mne by zajímalo, proč si muži vybírají o hodně mladší milenky, či ženy?

Od: tebi odpovědí: 23 změna:
Zda je to pro mladistvý vzhled, nebo proto, že ženy po přechodu nemají zájem o sex?Co myslíte?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x
Dobrý den, protože se boji smrti a po boku mladé slečny mají dojem, ze omladnou. Zdravím!
liska5

*palec* A taky ta mladá bývá někdy naivní, tak toho starého borce obdivuje. On se cítí jako frajer, protože její vrstevníci nemají ani takové zkušenosti ani takový bourák.

molly
hodnocení

5x
Tak bohužel spousta žen okolo padesátky zestárne - koukají na seriály, účes ala stará mladá, takové ty hrůzo haleny na sobě... Naopak plno chlapů chytne v 50 druhý dech. Leckdo sportuje, děti má odrostlé a chce cestovat, poznávat, pařit, blbnout... A dost možná by do toho šli i s manželkou, jenže z té je "paní" které je dobře doma "za pecí". A tam se jejich cesty stanou neslučitelnými. A tak si najde mladou, frajeří ve značkových tričkách a odebraných džínách, vymetá večírky a blbne... Znám plno chlapů okolo 50 co dobře řídí a umí si užít takový ten výlet do nikam - rádio nahlas, letí po dálnici... Prostě jen tak. Ale neznám jedinou ženskou okolo 50 kterou by to bavilo. Znám starší chlapy co u bazénu pijí koktejly a v moři dělají voloviny, vtípky, srandičky... Ale nevídám bavit se takhle starší ženy. Vesměs sedí pod slunečníkem s upjatým pohledem s šátkem přes tělo
Já ty frajery moc nevidím. Většinou jsou muži okolo padesátky také pupkatí (nejen ženy okolo padesátky) a ke sportu nejsou. Když mají velké břicho, těžko sportují. Proto koukám na mladší, na které se dá koukat a břicho ještě velké nemají.

smode2
hodnocení

4x

Čím mladší žena, tím vyšší pravděpodobnost že bude zdravá a psychicky i fyzicky zdatná. Tedy nejvíce plodná a nejvíce obranyschopná. Samozřejmě jde o vzhled. Který je však ve svém důsledku pouhým indikátorem těchto žádoucích záležitostí. Aneb nejde o nic jiného než o to získat partnerku těchto parametrů (=fyzicky krásnou) aby porodila zdravé dítě, o které se dovede postarat a které dovede ubránit až do jeho samostatnosti. Stará a tlustá paní krásná není protože buď už zdravé dítě neporodí (nebo vůbec žádné), nebo bude mít málo sil k jeho obraně či zemře nesprávně před dokončením jeho výchovy v samostatné žití. Kdežto muž, relativně zdravý, má sperma i v 80 letech bez problému. Tedy proto.

pb®
Sice sperma má, ale již nevalné kvality. Jó i muži stárnou. A jelikož přírodě není starý chlap k ničemu, umírá dříve, než žena. Stará žena pořád může sedět u ohně a starat se, aby nevyhasl, i děti pohlídá, když se mladší ženy vydají na sběr. Ale co se starým chlapem? Muž po tisíciletí lovil a bojoval, to bylo jeho místo ve společnosti. Slabý muž nebyl k ničemu. Že tomu tak posledních 200 let není, je pro evoluci moc krátká doba. Proto taky staří či nemocní muži bývají často nerudní, naštvaní na celý svět. Jsou slabí a podstata jejich bytí je ta tam.

jiofa
hodnocení

4x

Protože mnozí páprdové zcela ztratili rozum.

hodnocení

2x

Nesmysl! Muži si vybírají ženy dle svého naturalu. Některý má raději mladší jiný stejně starou a další pak zase starší a další zase má pak raději stejné pohlaví . Je to stejné jako někdo rád ženu jako tyčku plotu, jiný plnoštíhlo a další zase vyloženě bobelku!

liska5
hodnocení

2x

Často je to naopak a vybírá si ho ta žena podle jeho statutu, auta, peněženky... On jen podlehne mýtu, že ji nabalil. Rád se prezentuje s mladou kočkou... Většinou po čase příjdou problémy. Mladá paní chce několikrát ročně k moři, o víkendech na lyže, na bujaré akce, rekonstruovat zánovní byt, což je pro něj únavné a vyčerpávající...

hodnocení

2x

Takový starý chlap si honí své ego. Jeho spolužáci už jsou mnohdy v domově důchodců, on chce ale světu ukázat, na co ještě má. Ať lidé puknou závistí.

Je pravda, že občas je i starý muž lákavý, pokud má charisma, pěknou postavu, dbá na hygienu a oblečení. Ale takových je málo.

Žena je ve vyšším věku unavená z domácích prací, případně utahaná z vnoučat, která má často na starost. Muž už má svůj odpočinek. Myslí si, že nemusí nic, ale může všechno. Nudí se, manželku má už za ta desetiletí okoukanou. Proto si rádi zaloví spíš staří chlapi, staré ženy jsou rády, že jsou rády.

Výjimkou je naše nezdolná Jiřinka Bohdalová. Ta si z lásky našla o 25 let mladšího pana Focka, který je navíc povoláním miliardář. Inu, kdo umí, ten umí. A ostatní jen koukají. Jaga.

hodnocení

2x

Tak logicky, když už jednu starou mám doma, tak si nebudu hledat ještě starou milenku.

hodnocení

1x
Asi obojí..Na mladou ženu se přece jen líp kouká než na starší nabručenou zakyslou paní..Vy se neotočíte za mladším chlapem?
tebi
hodnocení

Ne, mladší mne nelákají, syny mám doma...
guma

Pro tebi: A mně lákáte.

hodnocení

1x
Neznamená to, že když je někdo mladší, že je hezčí, dbá o sebe apod. Znám i mladé muže, kteří o sebe vůbec nedbají a starší, kteří dbají o sebe. Ženy o sebe dbají více.

tebi
hodnocení

To je sranda, já chci cestovat, bavit se a můj chlap je gaučák, to je fakt děs:)
Taky si myslím, že chlapů gaučáků je dost. A nemusí jim být ani padesát.

Já bych to viděl jako Váš problém,a ne Vašeho muže, že jste z něj dokázala udělat gaučáka!

smode2
Tak ono by stačilo přibrat do party atraktivní dvacítku..to by z té sedačky pelášil kdykoliv a kamkoliv docela rychle*smich*
tebi

No, nemyslím, že by ho jakákoli baba zvedla z gauče- on tak hry na PC s děckama, nebo jde na zahradu ke kámošům grilovat, tam se po něm nic nechce, baby vždy něco chtějí- proč by se obtěžoval? Mi by nevadilo, kdyby vypadl, to on ví, možná proto se drží jak klíště...

tebi
hodnocení

Bene, vaše odpověď je tuze líbivá:) Udivují mne odpovědi ostatní- muži vybírají nejprve dle vzhledu až pak teprve dle toho jestli si budou rozumět.A zatím nikdo neřekl, že u starší ženy nebude mít sex vyžití tak časté:)
smode2

Nerozumím co vás na tom udivuje :) vše je řečeno v prvním příspěvku. Ano, muži si vybírají podle vzhledu neboť ten je jednoduchým a jasným indikátorem kvalitního zdraví a potence ženy. Tedy možnosti mít zdravé a silné dítě. Je přece přirozené že chtějí mít muži sex se ženami těchto parametrů a naopak nechtějí mít sex se ženami se kterými by kukali zbytečně a dítě pořád nikde :) Tak to příroda chtěla. Na nějaké porozumnění zapomeňte *smich* to příroda vůbec neřeší. Prostě tam ta chemie je a nebo není a pokud ano, vlítne se na to a porodí se :-D cílem je vždy jediné: co nejvyšší počet dětí za co nejkratší čas. Čapka si u toho nikdo nečte;)

mikael
hodnocení

0x

protože jsou lehčeji manipulovatelné. přeci jen čím víc si starší tím víc máš životní zkušenosti a čím mladší žena tím méně zkušeností a více důvěry ve starší. pokud je muži 30 a ženě pod 25 tak je něco špatně. stejně jako pokud je muži 25 a dívce 18. kompletně jiné etapy života. tito kreténi jsou sice chytří ale z emocionálního hlediska stojí za houby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]