Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve 20 letech jsem neměl holku. Nejsem zvláštní?

Od: noneholka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
jsem divný, když ve 20 letech jsem nikdy neměl holku ani sex ani jsem se nikdy nelíbal?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Jde o úhel pohledu. Taky se můžeš ptát: Nejsem výjimečný?

Já taky nezačal zrovna brzo a nikdy jsem nebyl lovec se spoustou zářezů na pažbě. No a co? Pokud je vše OK, stačí jeden protějšek. A nemusíš ho ulovit zrovna v šestnácti v křoví za kulturákem :-D.

hodnocení

7x

Pokud jsi alespoň chtěl mít, tak nejsi zvláštní. Pokud ani nechtěl, tak jsi zvláštní.

liska5

Hezky řečeno..:)

Jestli jsi chtěl kluka, jsi prostě jiný.

aladin
hodnocení

2x

Buď rád, alespoň nic nechytíš. Třeba takového herpesu už se nezbavíš a že jich je na padesát druhů. Pak si také musíš uvědomit, že ženské to mají jinak, než chlapi. Chlapi vidí v ženských sexuální objekt, ale ženy v chlapech ekonomickou příležitost.

Pokud bys to chtěl vyřešit pouze fyzicky, tak víš kam máš jít. Ale dobře vybírej, protože v 95% tě čeká hrozný zážitek, po kterém si budeš říkat, že za tohle by měly platit ony tobě.

Takže není kam pospíchat.

Závidím ti,stále se máš na co těšit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]