Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti ohledně erotiky( sex, mazlení )ve vztazích a příčiny neshod?

Od: petas odpovědí: 2 změna:

Zdravím, nemám se moc kde zeptat, tak zkusím tady a spíše mužů. Jsem relativně mladý 25 a měl jsem něco málo vztahových zkušeností, ale chci se zeptat zkušenějších, jestli je to obvyklé, že se tak ženy liší v zájmu o sex, jedny jsou náruživé, mají rády sex a jiným to nic neříká? Máte nějakou metodu, jak odhadnout ženu, která má ráda erotiku a ženu, která ji moc nemusí? Dá se poznat to jaká je žena v erotice už při prvním sexu, nebo tomu chce dát čas? V mém prvním vztahu měla žena sex hodně ráda a myslel jsem že to budou mít takhle i ostatní ženy. Jsem na BADOO a překvapil mě u profilů žen, že často v informacích píší docela drsně, že mužům, kterým jde o sex, tak aby se ani nenamáhali psát.Takže ta záliba v erotice bude patrně hodně rozdílná mezi muži a ženama, je to tak? Podle mě je ale sex ve vztahu jedna z klíčových věcí a vůbec si nedokážu představit, že bych byl štastný ve vztahu, kde by mazlení a sex ženu nebavilo. Dá se říct, že je více žen, které sex baví než těch co ho moc nemusí?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Tak u holek budou hrát hodně roli city. Bez lásky do sexu většina nejde. Pak je to hodně o výchově, vzoru, zkušenosti s chlapy, nátuře ženy. K té nechuti často přispívá velkou měrou hormonální antikoncepce, která vlastně "vymaže přirozenou ženskou cykličnost a uměle ji přenastaví". Myslím, že internet tomu dělá medvědí službu. Jsou holky, které se proto intimního života s chlapem předem obávají.

kami123
hodnocení

0x

A proč se ptáš jen mužů?

Třeba se nějaká proflákne a sdělí nám jejich tajemství.

Podle mne to poznáš.

Poměr frigidních VS nymfomanek VS přiměřených bude mít každý různý dle svých zkušeností a bude zkreslený tím, že u frigidních neuspěli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]