Nejste přihlášen/a.
Hezký den, Musí být důvod pro nevěru?mám dotaz hlavně na muže- "nevěrníky". Byli jste někdy nevěrní za situace, že doma bylo vše v pohodě a i sex s partnerkou vám vyhovoval? Postě došlo k nevěre jen z nastálé příležitosti? Příjde mi, že chlapi jsou nevěrní hlavně v situaci, kdy je s partnerkami nebaví sex, nebo je stereotypní, ale třeba to vidí někteří jinak. Díky.
Pro normálního chlapa ani důvod k nevěře být nemusí. Muž není předurčený k otroctví jedné partnerky. Opravdová nevěra nastává až tehdy, když si vybereš ženu se vším všudy a je lepší, než ta stará. Sem tam si vrznout bokem prospívá duševnímu zdraví muže a pokud žena nic nezjistí, vše je v pohodě. Tak a teď mě všechny věrné manželky hloupých mužů pošlou do pekla!
Zdravím
Je to o povaze, jsou typy "rozjívené, dobrodružné, adrenalinové, lehké, nezodpovědné" tam je riziko nevěry vysoké pak jsou typy spíše usedlé konzervativní co mají rádi svůj klid zaběhlé jistoty , typy které vědí že život není o hromadění vzruchů a prožitků mají rádi jistotu klid stabilitu zázemí a myslím že těchto mužů není málo, možná že i víc než je takových žen a tady je nevěra spíše nežádoucí, a to přesně z výše popsaných důvodů inklinací... respektive, tito lidé trochu přemýšlí a uvědomují si zda jim za to stojí krátkodobé rozptýlení nebo nikoliv... v tomto případě by to byl spíš jen "úlet" než přímý záměr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.