Tak záleží, jaký význam má sloveso "neříkat" v tomto kontextu. Samozřejmě nemyslím to přehnaně tajit nebo dokonce lhát, ale jaký výstup / výsledek tazatelka čeká ze sdělení rodičům, že se jí líbí kluci i holky a obojí už měla? Navíc, v 17 letech to pořád může být o hledání sebe sama.
Daniela1 má naprostou pravdu. Proč to chceš rodičům říkat? Vztahy v rodině jsou hlavně komunikace, její umění je ale nejen "jak to říci", ale i "co říci a co si nechat pro sebe". Rodiče ti také jistě nevyprávějí historky ze své postele.
azusa
Neptala se náhodou jak říct rodičům že je bi? (Ne že spala s obouma pohlaví) tak jsem to teda pochopila
Nic jim neříkej a žij si v poklidu svúj život Třeba časem dojdeš na to že si normální a todle byla jen zvědavost No a když ne tak do toho nikomu nic neni
Problém bi, homo, nebinárních a dalších identit je v tom, že to musí furt někomu valit do hlavy a propírat svoje sexuální zkušenosti na veřejnosti. Ty jejich coming outy a pochody hrdosti, které jsou spíš přehlídkou bizáru. Proč se potřebujete veřejně takhle ventilovat? Já taky nikomu nevyprávím a už vůbec ne rodičům, co jsem s kým či sama a jak dělala nebo nedělala, a že by to bylo docela pikantní. Tak holt máte kamarádku, s kterou jste si lízaly čárky. Buď vás to časem přejde nebo nepřejde, ale proč to v 17 ventilovat před rodiči? Až si před 30 přivedete domu životní partnerku a budete s ní chtít uzavřít registrované partnerství, pak to rodičům sdělte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.