Chci se zeptat na vaše názory. Prosím poraďte. Je mi dvacet šest a jsem ještě panna. Je mi to strašně trapné, ale čeká mě tento týden první sex. Přítel ví, že jsem v minulosti měla jednoho kluka, ale neví, že jsme se rozešli ještě před tím, než něco bylo. Prostě to byl ještě takový nevyzrálý puberťák a já se na to s takovým člověkem necítila. Současného partnera mám moc rada, věřím mu, ale bojím se, že si bude myslet, že jsem divná nebo bude zklamaný. Bojím se mu to říct. Kluci, jak byste se tvářili vy, kdyby vám holka v posteli řekla, že je ještě panna (v tomto věku)? Jak mu to říct nejak šetrně?
Moje manželka byla panna ještě v 28 a neměl jsem s tím naprosto žádný problém, absolutně mě to nevadilo. Pokud by to partnerovi vadilo, přišlo by mě to hodne zvláštni. Když vás má opravdu rád,tak se není čeho bát,že by mu to mělo vadit.
o rok pozdeji nez je vas vek, jsem pripravil soucasnou pritelkyni/snoubenku o panenstvi.. nevim proc byste mu to nemohla rict normalne s predstihem a ne az v posteli
cutora
Určitě, souhlas, s předstihem. Víte, jak se na to bude těšit? To se pokaždé nepoštěstí.
Prosím Vás, nedělejte si s tím hlavu. Jemu to vadit nebude určitě a je dost možné, že si to ani neuvědomí. Jestli ho na to budete nějak "připravovat", tak se také může stát, že z toho bude tak vyjukaný, že jste v šestadvaceti letech ještě panna, že to všechno pokazíte, a zůstanete pannou dál. Já bych to teda nehrotila ani náhodou. To je můj názor.
Dost se shodujeme na tom, že se to má říct dřív než před ,,výkonem,, . To nebude potíž. A ještě se budete moct připravit na případné odstranění ,,následků vašeho snažení,, . Nějaký ten savý materiál do pelíšku pod sebe. Bude to určitě praktické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.