Nejste přihlášen/a.
Zajdete si do bordelu, nebo na privat. A nezapomentetem holkam rict, ze jste panic, protoze to ty kocky tam rajcuje. Co jsem jim tak rozumel, tak jsou tam zvykly na ruzny exoty, nasilniky, i postizeny a kazdy normalni clovek (nezkuseny panic je z nich ten nejnormalnejsi) je pro ty holky oddychovka a zajimava vyzva. Vemte dvojku a vyrazte
Holka z instagramu z usa me podvadi...tohle podle mne muze vypotit jenom nejakeh psychopat. To se pak nediv, ze ses bez holky.
Nevím proč musíte vytrubovat do světa své nedostatky-to je příčina, že jste ve 30 letech neměl ženskou! Prostě se asi chováte jako byste měl toto na čele napsáno.
Po Tvém posledním doplnění -ona Tě s nikým nepodvádí takto nelze podvádět když spolu nemáte blízký styk-jste solu na véči v restauraci sedíte vdle sebe v kině,vodíte se za ruce líbáte se...JInak doporučím zahoďte všechny technické pomůcky -zapoměňte na instagram, FB a další takové... a běžte ven do skutečného života, potkávat skutečné lidi,fyzicky ne virtuálně!Samozřejmě nyní skre korona fóbii je to trochu horší,ale i toto možná pomine! A případně navštivte psychologa, psychiatra...
Zdravím
Také jsem byl dlouho "panic" ovšem po pár zkušenostech jsem zjistil že to není zas takové "terno" , dělá se z toho zbytečně velký "humbuk", čili nepropadejte panice nic neřešte nikomu nic nevysvětlujte a jestli vám jde jen o sex pak doporučuji "lovit ve vodách 50+" tam se to často "nabízí samo" a "zdarma." vím zní to blbě ale je to tak, jako třicátník budete pro takovou princeznu princem téměř pohádkovým... Pokud jde o vztah tam je to horší, budete muset hledat někoho blíže vaší věkové skupině, ale i tam jsou možnosti nebudete-li příliš náročný, místo seznamek doporučuji "rozhodit sítě" přes známé kamarádky kamarády sourozence ti totiž mají také nějaké známé a ti často znají toho "někoho" kdo by mohl připadnout v úvahu... Jedna má známá co jsem se dověděl dohodila úspěšně svým "známým" už dva partnery není-li jich víc, nechlubí se tím... A co se týká vašich "virtuálních lásek" zejména těch z velkých dálek a cizokrajných , doporučuji ponechat je v jejich "virtuálních světech" i s jejich fotografiemi a fotografiemi jejich rádoby partnerů, zavřete za nimi dveře nikam to nevede...
Jseš ty ten skladník, co chce do Hollywoodu do USA prorazit?
No 30 let to uz je trochu pozde s tim neco delat Radsi zajdi do toho bord@lu
Zdravím,
záleží na vás. Pokud už cítíte potřebu sexu, což je ve vašem věku pochopitelné, vykašlete se na někoho z Ameriky a najděte si slečnu tady v Česku. Čekání a upínání se na někoho z ciziny podle mě nemá smysl, nemusel byste se dočkat, i v Česku je spoustu krásných žen.
Samozřejmě nemusíte čekat na vztah a můžete využít služeb profesionálky.
A ona vás bere jako přítele? Nebo jste tu ten zamilovaný jenom vy? Pokud nejste pár tak vás logicky nepodvádí a vy jenom žárlíte. Vykašlete se na to a najděte si holku poblíž.
Brzo se rozvolní a můžete chodit někam za svým zájmem, koníčkem, kde se vyskytují i slečny. Nebo si takovou zájmovou činnost u Vás najděte, abyste nesmyslně nevisel na někom, kdo o Vás absolutně nestojí. Dát se třeba na turistiku, zkusit nějaký kurz, soubor, nebo akce oddílu... Hlavně to o sobě nevytrubujte, abyste nebyl terčem posměchu. Určitě nejste sám. Tady více lidí psalo, že jim léta utekla a co s tím. Tak to prostě někdy bývá... Že jste zatím nic s holkou neměl, to jí řekněte maximálně, až s ní budete v posteli. Ona si s Vámi "poradí".
A na co ve svých 30letech čekáte? Na to až se s věkem dostaví erektilní dysfunkce a nepůjde to? Jen marníte svůj život. Bez partnerky, bez rodiny... Ale třeba jste romantický asexuál, který sice chce vztah, ale už ne sex. I takoví jsou.
Jaký je prosím rozdíl mezi slovy romantický, aromantický a platonický? Myslím to konkrétně (např. jestli je pusa na tvář aromantická - nebo ani to ne, a líbání s otevřenou pusou romatické...).
Asi jo protože si pletete romntiku s AROMATIKOU.Nepletet si taky holinky a hodinky? Obojí se totiž natahuje
Ono totiž slovo aromantika se nepoužívá v češtině se používá slovo NEROMANTICKÉ ne A-romantické!Takže asi tak raději zasedni na učebnici jazyka českého a uč se!
Přídavné jméno existuje. Podstatné jméno je vlastně aromantičnost. Aromantický a neromantický bude také rozdíl, že?
Když někdo nechápe čtený text-přečti si ještě jednou moji odpo v 20:29.
Když už jsi se až tak moc namáhala a našlo to tak se zkus namáhat ještě krapet a zjisti si i slovo platonický!
Děkuji. Zajímal by mě rozdíl mezi romantickým asexuálem, aromatickým asexuálem a platonicky zamilovaným asexuálem. Romantický asexuál OK - to už zmínila pb. Aromantický asexuál - někde je, že vůbec nestojí o ostatní lidi, což je asi trochu moc přehnané. Dala by se hranice mezi aromantický, romantický rozlišit třeba jako co si dítě dovolí k mamince je aromantické (mazlení ano, pusa ano, dotyky na choulostivějších místech ne, líbání s otevřenou pusou ne)? Jak se pak liší platonická láska od toho aromantického?
Několikrát jsem si to v posledním týdnu přečetla, dnes se tady navíc objevila duplicitní otázka... poradte.cz/...
Můj názor?
Jestli se vyplatí najít si někoho na sex přes seznamky, zvláštní otázka. Jak se vůbec taková činnost může vyplatit? Takže tuším, že ne, je lepší být sama (sám), než se seznamovat kvůli sexu. To už je snad lepší i FWB koncept, kamarádství s výhodami.
Kdyby měla ta holka z USA vážný zájem, něco by pro to taky dělala. "me podvadi s cizim.klukem na instagramu"je zoufalá věta.
Zvláštní je, proč takové úvahy o důležitosti panenství přepadají ženy zřídkakdy, zatímco někteří muži na tom snad mají založenou existenci. I v téhle otázce je to vidět, partnerský život definovaný panictvím. Co by to měnilo, kdyby ta holka z USA panna byla? Proč by tady komu mělo záležet, jestli jsem panna já, jestli a kdy jsem o něj přišla, popřípadě jak celý koncept panenství vnímám? Upřímně, jestli dostává zprávy v podobném duchu, jako je tahle otázka, ani se jí nedivím, že nemá zájem. Pokud je pro někoho panictví tak závažný problém, jde o něj přijít i s placenou společnicí, jinak to v takovém případě snad ani nemá cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.