Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na sex

Od: 777 odpovědí: 15 změna:
Ahoj, prosím poraďte, můj kluk chce se mnou sex a já nevím co mám dělat... Mám se bát? Prosím poraďte...
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Záleží na tom, kolik je vám oběma let, jak dlouho se znáte, jak dlouho spolu chodíte. Jak moc je Vám ten chlapec příjemný.

A zda oba uvažujete o dalším vzájemném vztahu. Aby to nedopadlo, jako v té písničce: tulák je volný, jak ten pták, pomiluje a nechá tak...

Prostě, zda to chceš i Ty. A nastavit si mantinely, co ano, a co už ne. Jaga.

Důležitá je i ochrana, z jeho i Tvé strany. Jinak se časem vyskytne další samoživitelka. *bzum* Jaga.

liska5
hodnocení

2x

Kolik Ti je?

A i kdyby Ti bylo 17 a takto se ptáš, tak máš ještě čas.

daniela1
hodnocení

1x

Bát určitě ne, pokud je to se správnou osobou, není se čeho bát. :)

Co dělat... No, podle toho, jestli chceš i ty, tak buď odmítnout, nebo přijmout. Nenechat se do ničeho nutit, že chce on, ještě neznamená, že musíš i ty. A jak daleko to zajde, je taky na domluvě, ne na jednostranném rozhodnutí. ;)

willybrandt*
hodnocení

0x
Sex je radost. Je to něco, kde byste měli oba najít pocit uspokojení a naplnění.

777
hodnocení

Dejte mi pokoj! Jděte někam... Hled te si svého

A, jéjej...*smich2* Lidi, proč vlastně radíme? Peníze za to nemáme, uznání také ne. Jen vulgarismy. Stojí nám to za to? Jaga.

jev

Ano, máte pravdu, lidé jsou v dnešní době strašně sprostí. Chtějí poradit a pak se diví... Ale ať si ta holka 777 udělá, co chce, však, pokud bude mít dítě, tak si za pár let vzpomene na rady svých rodičů, poradců tady na poradně...

Chytrému napověz, hloupého kopni... *alene*

777
hodnocení

Okamžitě smažte tento příspěvek s tou mojí dementní otázkou!
gordon
Bohuzel, tady se nemaze...tvuj projev bude navzdy zvecnen pro vsechny budouci generace
mour

A kam máme jít?

777
hodnocení

Smažte tento můj dementní dotaz...
jev
24.04.21 14:17

A proč?

777
hodnocení

Protože ho už nechci... Mít... Je dementní
gordon
Koho? Agenta007? Jen si ho nech alespon da na chvili pokoj.

Slušní lidé produkují slušné příspěvky. Dementní lidé vypotí stěží dementní příspěvek. Co je na tom divného? Jaký jsi člověk, takový je tvůj příspěvek.

Pokud něco chci od jiných lidí /v tomto případě radu/, chovám se slušně, požádám, poděkuji...Ovšem v naší společnosti existují i hulváti, a to, bohužel, stále častěji i mezi ženami.

Tím slovem K...ses ani nemusela představovat. I bez toho jsme hned poznali, s kým máme tu čest. *bzum* Jaga.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]