Nejste přihlášen/a.
V mládí se tomuhle přikládá stráášně velká důležitost, která postupem věku klesá.
Naopak je žádoucí, aby partneři poznali několik sexuálních partnerů, a vybrali si toho nejlepšího, kdo bude vyhovovat.
Blbé je, když ten nejlepší byl úplně na začátku.
Kdybyste byl první, tak už s ní třeba nejste a rozešli jste se.
Nyní nezbývá nic jiného, než prokázat své kvality a děvče přesvědčovat, že jste lepší než ten první a udělala dobře, že Vás má.
Pokud chcete prvničku, tak jak radí již nade mnou, takových holek je spousta, jen si vybrat /a najít/.
Není váš majetek ani vy její. Ale stalo se, že nejste její první. A když už jste si toto vzal do hlavy, tak se toho pocittu asi jen tak nezbavíte. Hlavní ale je, že ona je s vámi nyní, tak buďte rád. Jestli si budete spolu rozumnět, založíte rodinu, pak už budete mít jiné starosti a takovéto přemýšlenít vám v tu dobu už přijde jako podřadné.
Tak tuhle situaci jsem poznal několikrát. Každá žena byla ode mne o něco starší a rozhodně s nějakou tou zkušeností. Ale vůbec jsem to nějak neřešil. Ani mě nenapadlo, že by si ta dotyčná snad mohla myslet, že bych byl snad horší. Trochu rozporuplné pocity jsem měl v okamžiku, když se náš kapelník zmínil, že tu onu jednu dámu někdo měl. Udělo mu to děsnou radost a že by mu koupil flašku, že se tak stalo. Nějak se mi ani nechtělo přiznat barvu, že jsem to byl zrovna já.
Nebyl jsem její první, ale vím, kdo byl její předposlední. Zvláštní situace?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.