Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si s manželem udělat romantický večer . Masáž , svíčky, příjemná hudba a vůně... Poraďte kde sehnat nějaké sexy prádlo a to všechno okolo. Nejlépe nějaký e-shop.
Uvaříte nějakou extra dobrou krmi, koupíte kvalitní vínko, sexy prádélko seženete všude. Ráda si kupuji prádlo, jehož výrobce je bývalý Úpavan Trutnov, dnes Linia. Je to normální prádlo, ne erotické, ale je tak pěkně dokonale vypracované a tak pěkně sedí, že by pan manžel byl určitě spokojen. Kupovala jsem si ho na synovu svatbu. Paní prodavačka s dovolením přišla za mnou do kabinky, kde jsem zkoušela, znalecky zkoukla, popotáhla mi ramínka a pak praviola, že mi přinese o řčíslo větší. A bylo to ono. Strávila jsem tam snad hodinu, ale prádlo sedí a je pěkné. Ne nějaký úlet, ale kvalitní krajkové decentní prádlo.
Zapálíte vonné svíčky, do vody vonnou sůl a kvítky, třeba plátky růží, příjemnou hudbu. . Dál už to bude záležet na iniciativě vás dvou. Líbila by se mi vířivka, bohužel, v běžných domácnostech není zatím moc zaběhnutá.
A co ta masáž? Pozvete pana maséra, slečnu masérku, nebo se budete masírovat navzájem?
Fantazii se meze nekladou, prostě Vy chcete romantický večer a nevíte, jak na to. Já zas sice teoretické představy mám, ale skutečnost, bohužel, končí kdesi u televize. Tak ať se Vám zadaří. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.