Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex bez ochrany

Od: adela* odpovědí: 12 změna:
Chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance ze jsem otěhotněla, když jsme s přítelem měli sex bez ochrany. Neudělal se do mě ani vůbec..protože jsem řekla že už nechci. Neberu ani prášky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

3x

Všechno už bylo řečeno, tak to jen trochu odlehčím, radou z hlubin internetu:

Rada na léto: Holky chcete plochá bříška? Používejte kondom.

hodnocení

2x

" Neudělal se do mě ani vůbec..."

Takže otěhotnění má hrozit ze vzduchu?

Než začnete souložit, naučte se alespoň základy biologie *zed*

berger*

No jo,Wamp,ale když ona je tady matka Ježíše Nazaretského - Marie. Co kdyby se historie zopakovala? Je třeba být obezřetná... Tak se zeptala,no.*smich*

Kdoví, jak to s tou Marií bylo doopravdy? Pravděpodobně úplně jinak než je nám všeobecně předkládáno.

berger*

Spisovatel David Morell v knize V pasti /myslím/ popsal zajímavou a také docela pravděpodobnou teorii,jak to mohlo být.Ale to jsme OT.

Berger = Samozřejmě, i tak se to dá pochopit *smich*
Nicméně, předpokládám, že tazatelka je ze 100% ateistka.
Jinak by tuto otázku nepokládala *smich*

junkers*
hodnocení

1x

Za mejch mladejch let se říkalo: "stačí kapka a seš matka" .. Nebo taťka, už nwm. *smich*

hodnocení

0x
To se divim že si přítel dal říct *smich*
Pokud se příel neudělal nebudeš těhotná múžeš v klidu spát
mot
takovych co ted vozi kocarek uz bylo...

hodnocení

0x

Když se "neudělal do mě ani vůbec", nemůžeš být těhotná.

Když neudělám dneska oběd ani vůbec, taky nebudeme nic mít k jídlu. Je to stejné.

Kolik je Ti let? Asi prázdniny se bouří, že? Chtělo by to zopáknout si biologii, kde nic není, ani smrt nebere. Jaga.

Ale pokud obed zacnes varit a nedovaris ani vubec, i tak je mozne, ze uz si behem pripravy ochutnala.

A zde je to stejne.

Ze se neudelal ani vubec jeste neznamena, ze uz neochutnala...

Aneb jak se rika. Nemusi prset, staci kdyz kape...

jo a co takzvaná kapka lásky? někdy to stačí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]