Dobrý den, je mi 15 let a mé sestřenici kolem 28. Moje sestřenice je fakt moc sexy a rajcovni, má manžela a děti, ale s manželem jí to úplně dobře neklape. Chtěl bych se jí zeptat na jednorázový sex s ochranou. Možná má taky choutky a mladý koloušek by se třeba hodil. Jenže nevím jakým stylem se ji zeptat. Nechci aby o tom někde říkala kdyby mě odmítla. Prosím předem o vynechání řeči že v pubertě jsem nadržený a že to přejde. Přejde nepřejde chci sní mít sex. Předem děkuji za normální odpovědi
@promon - jak to může neplnoletého jedince zblbnout Nejhorší je, že zblblý jedinec "pohádkové filmečky" považuje za standard - a jednou se bude strašně divit, že slečny nenadšeně odmítají praktikovat jeho návrhy. Ty filmové z toho přece mají takovou radost
Nebudu říkat, že Vás to přejde. Nepřejde a už Vás to drží delší dobu. Máte toho evidentně plnou hlavu. A neptejte se mne, jak to vím. To Vám bohužel nemohu prozradit. Ale vím to a už se to o Vás začíná šířit i dál, než byste mohl předpokládat. Tak se raději rychle zklidněte, ať nemáte místo jednorázového sexu s ochranou, nějaké jiné jednorázové tělesné, ale nechráněné sblížení, s docela jinou částí těla, než byste si přál...
Jak říct sestřenici o sex? Nijak. Sestřenice a příbuzné vůbec se o sex nežádají. O sex si řekni placené profesionálce, až budeš mít věk. Taky nevím, co by si skoro 30letá ženská počala s dítětem. To že ti stojí nemění nic na tom, že ještě dítě jsi.
kdyby bylo sestrenici 18, tak by to za zkousku mozna stalo (vynechame-li to, ze spousta lidi to bere jako incest), ale takto si zadelavas na vlastni psychicke problemy. se smichem te odmitne (bude to brat jako hloupy vtip) a podeli se o tento humorny pribeh s rodinou a ty si to poneses na hrbu... navic v patnacti asi dole jeste nebude uplne to, co by si zenska v 30ti prala... tak jak tak, vychazi mi z toho, ze si nevrznes
Řekl bych, že dost podstatné bude hlavně to, co chce ona. A dost pochybuji, že by její srdce prahlo po jednorázovce s takřka děckem.
Asi se moc koukáte na filmy, kde se podobné situace vyskytují. Akorát si všimněte, že pro jejich sledování potvrzujete, že je Vám 18 let. Což není, a z Vašeho dotazu je patrné, jak to může neplnoletého jedince zblbnout
Jak, no prostě se jí zeptej, nebo jí napiš email, nebo jí konaktuj na FB. Je to již trochu odosobněné, ale nebude to tak stresující.. Líná huba, holý neštěstí, když nic nezkusíš/nezeptáš se, nikdy se nic nedozvíš.. O věk ani tak nejde, spíš o tvůj vzhled a její preference..
Nevím, jak Tě nazvat, aby to nebylo sprosté, za prvé máš na sex čas, tak si ho vyhoň,,za druhé ta sestřenice by musela být úplně blbá, kdyby s tebou šla. A uvědom si laskavě, že akt není jen sex, ale i splynutí citů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.