Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexuální orientace

Od: martina* odpovědí: 2 změna:

Je mi 19 a pořád nevím jak na to jsem. Jestli jsem bi, homosexuální nebo ne. Já pevně doufám, že ne. Samotné se mi to trochu hnusí.. Ale lásce neporučím. Prostě už asi taknecelé dva roky jsem zmatená. Ráda se kouknu po nějaké holce, ale kluci se mi líbí taky. Chci v tom mít už konečně jasno! Co se týče sexu, tak proběhl jenom s klukama. Vím, že jsem i jednou byla dakt zakoukaná do jedný holky, ale nechce se mi tomu věřit.

Jak to máte vy? Potřebuju nějakou radu jak to zjistit. A prosím, žádné hnusné komentář díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

1x

Zdravím

Rada na zjištění je jednoduchá, kdo vás více přitahuje a odpovězte si poctivě ženy, muži nebo obojí? A hned víte na čem jste...

nikdo*
hodnocení

0x

Dejte tomu čas. Ono se to samo vyvrbí. Neodříkejte se ničeho, co vás bude přitahovat, nebuďte zklamaná když to potom nebude to "pravé ořechové", a časem uvidíte sama. Berte to všechno jako zkušenost do života. A během toho hledání sebe sama, si hlavně hlídejte zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]