Dobrý den , je mi 22 a trápí mě v celku dost věcí, při sexuálním styku s partnerkou i při masturbaci jsem hotovej zhruba za 60-75 vteřin, nejde mi to nijak oddálit , přemýšlel jsem nad prášky,ale doufám že je i cesta jiná. A druhý problém , partnerka se několikrát zmínila a pošklebovala se mi , že při ejakulaci pouze eču a že
estříkám takže jak začít stříkat . Děkuji za odpověď, případné rady
Dobrý den, osvědčená cesta by měla být taková, že nebudete stále v pohybu, dáte si pauzu a hlavně odvedete myšlenky na něco zcela nevzrušivého (viz doporučení myslet např. na fotbal). Partnerce vysvětlete, že každý muž nemá schopnost při vyvrcholení "vymalovat stěny" a pošklebovat se není od ní hezké. Zdravím!
Chce to tréning a myslet na tu nejošklivější kámošku co máš Přítelkyně bude asi praštěná když se ti pošklebuje kvúli takové hlouposti Skus tejden vydržet bez sexu a mastrubace a budeš mít výkon jak požární stříkačka
Jsou nějaké gely, co snižují dráždivost, aby se ta doba prodloužila. A že se Vám pošklebovala, tak to je od ní ošklivé. Ona taky nemůže za to, jak vypadá, že třeba pomaleji tráví, prostě něco. Možná to spraví jenom čas.
Dobrý den. Doporučuji výměnu partnerky. Nemá se vám co pošklebovat, ani ona určitě není ve všem geniální. S trpělivější partnerkou to možná bude pro vás daleko lepší, a když ne, tak aspoň nebudete mít takové mindráky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.