Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důstojný sex?

Od: rival odpovědí: 38 změna:
Jde k sobe dustojnost a sex, nebo to nejde sloucit, protoze soulozit se dá jen zivočišne, čili nedustojne? Co si myslite o modleni/pokáni pred/po sexu?

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Spíš bych řekla, že jde o sex založený na hlubokém citu na lásce, kde je úcta jednoho k druhému, kde nejde jen o mé uspokojení, ale i toho druhého. Jistě bude prožitek takového sexu intenzivnější. Sex není o modlení, nevidím tam žádnou souvislost. Sex je přizenou součátí muže a ženy, jen si z toho někteří udělali sportovní disciplínu, někteří koníčka, někteří dokonce drogu, ale bez lásky je sex nenaplní, jen zažene prvotní ukojení pudu. Když máte hlad, tak slupnete i suchý chleba a uspokojíte potřebu, ale, když máte možnost si dát teplý oběd je to zážitek, to jen takový příklad...

hodnocení

2x

Proč pokání? Sex jako takový přece není hříšný - stejně jako ne všechno, co je "živočišné" je špatné.

doplněno 22.12.17 07:53:

bene - podle některých obrázků, co jsem tak zahlédla ;), bych netvrdila, že sex v kompletním oblečení musí být vždycky důstojný *smich*

doplněno 22.12.17 19:42:

Napadá mě - je důstojnější sex s důstojníkem nebo s důstojným pánem? :-D

figurek*
hodnocení

2x

vy jste mi připoměl tu neuvěřitelnou historku, která je ale zřejmě pravdivá. Jistý veliký a dobře známý král přistoupil k prvnímu sexu se svojí královskou novomanželkou jako ke státotvornému činu. Měl při tom korunu na hlavě a okolo manželského lože stáli žehnající biskupové. Tomu říkám důstojný sex.

No a něco z naší historie. Historicky jediná žena mezi českými panovníky to uměla rozjet tak, že ji bylo slyšet až na nádvoří a jednou se pod ní a pod jejím královským miláčkem rozpadla těžká dubová postel. I to je důstojný královský sex, hodný úcty a obdivu. *palec2*

liska*

Je i "historickým" tajemstvím, že oné panovnici nebyla cizí ani zoofilie. Svědkové, zde čeledíni, pak byli usmrceni, aby se tento akt neprozradil. I péči o jejich hroby měla panovnice "ošetřenou". Musela si zachovat důstojnost.

Vida, jak jí doktor van Swieten dobře poradil - i když původně se to tedy týkalo jen početí. Asi pro tu důstojnost.

hodnocení

2x

A proč ne? A co má společného modlení vzhledem k sexu? To jen člověk-církve pokřiviyl chápaní a smysl Božích přikázání Sex či respektive pohlavní styk není nedůstojný či důstojný ale pokud berete Boží přikázání pak je toto Bohu přijetelné jen v pokud jde o manžele a ne dvě cizí osoby - nakonec v desateru je toto zakotveno.Proč to církve pokřivili? Zemřelili totiž "ovečky" a neměli dědice část majetku získala církev a část vrchnost,totéž platí pro celibát - místo potomků případný majetek připadne církvi a ne dědicům-to je pak nedůstojné

doplněno 22.12.17 22:24:

Jinak "důstojný sex" /toto slovo se k tomu aktu vůbec nehodí a nepatří ani k němu/ je každy styk-zepředu , zezadu ,"na koníčka-teda ale jen pokud to vyhovuje OBĚMA a oab s tím souhlasí a navíc ,pokud je ona osoba věřící pak jen po svatbě!

pohanka*
hodnocení

1x

Možná představa důstojného sexu by mohla být ve tmě, pod peřinou, pouze za účelem zplození dětí a muž by se měl nejdříve zeptat: ,,Dovolíte drahá, mohu vložit svůj nástroj do vašeho klína?,,

No, ale když se rozvášní, tak půjde důstojnost stejně stranou.

------------------------------------------------------------------------

Ono spojení těchto dvou slov k sobě jaksi nejde.

Podle mne takový sex je ten nejméně důstojný vůbec. Tímto způsobem vlastně darujete, vše provádíte něco špatného a hříšného.
Podle mne takový sex je ten nejméně důstojný vůbec. Tímto způsobem vlastně deklarujete, vše provádíte něco špatného a hříšného.

xy
hodnocení

1x

Tady je zpráva o důstojném sexu:

novinky.cz/...

culdabulda1*
hodnocení

1x

je fakt, že si nedovedu představit nikoho, kdo by vypadal při sexu důstojně ...

xy

Důstojně sice asi nevpadají, ale když se nechají oslovovat "Důstojný pane" a "Vaše důstojnesti" tak snad by to důstjné moho být.

hodnocení

0x

Chceli človek zůstat důstojný, musí důstojne dýchat, důstojne jíst, důstojne se vyprazdnovat na wc, sůstojne smrkat, důstojne sexovat...pak bude takový člověk důstojnost sama i bez modlení.

rival
hodnocení

Maky - dik za vyjadreni, ale to modleni neni podstatne jen u nekoho zvláštni doplnek, ale tu dustojnost pri sexu a potazmo potrebnem vzruseni si neumim predstavit *ee*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, důstojnost člověka často vnímáme přes jeho oděv (oblek, uniforma nebo kostýmek), tak nahý člověk tu důstojnost ztrácí. Pokud je někdo schopen sexu zcela oblečený, tak by to mělo být považováno za důstojné (jenom ten sex bude asi jako z vyprávění někoho jiného). Zdravím!

P.S. Pokud člověk dodatečně zjistí, že byl s osobou nakaženou pohlavní nemocí, tak je modlitba na místě.

doplněno 22.12.17 07:42:

pt - jistě. Ovšem, někdo to třeba k lékaři vezme okolo kostela .

doplněno 22.12.17 08:03:

jedubabicka - lituji, že vkládat odkaz na ty obrázky se zde nehodí. Jinak bych se také rád podíval .

pt®

"bene", ale kdepak modlitba, v tomto případě je na místě návštěva lékaře a to velice rychle...

culdabulda1*
hodnocení

0x

no kudlankám, nebo pavoučicím se taky sex nezdá moc důstojný, takže samečka po kopulaci, nebo i během ní sežerou ! ...

culdo, jistota je jistota, takto mají jisté, že jim nebude běhat za jinou pavoučicí nebo kudlančicí. :-D

rival
hodnocení

Moje vyvolená je velice dustojná dáma a snad s ni nic nebezpecneho zdravi nehrozi. Kdyz jsem nabyl dojmu, ze uz bych ji mohl pozadat o souloz, mela podminku dustojneho sexu, coz mne trochu vykolejilo, mel jsem pocit, ze bude chtit zavazny slib pisemne. Fantazie mam dost, ale nejakou nápovedu bych uvital :)
culdabulda1*

no - jsem zvědava, jak důstojně bude tato dáma vypadat třeba při porodu ...

doplněno 22.12.17 22:20:

rival

- no tak to pomáhej pánbůh ! - ale třeba by místo modlitby pomohl "chlapskej přístup" ...

rival
hodnocení

Bude asi tlačit dustojne za pomoci soukromých asistentek, ale nejspiš se nechá uspat a porodi cisarem *jasne* Nejdrive vsak musi byt po vrouci modlitbe dustojne oplodnena. Mozna jsem se pomátl, je nádherná, chodim s ni uz i do kostela, zamilovanej blazen.. *andel*
iz*

A nechce po Vás náhodou, abyste ji požádal o ruku? Z toho, co píšete, to na mne působí dojmem, že pro ni není důstojný sex před svatbou.

rival
hodnocení

Ivzez: To uz mne taky napadlo, ale bez intimniho sblizeni predem by to v dnesni dobe byl zbytecný hazard, jsem sice uz bez zavazku, ale do chomoutu se mi zatim nechce, radeji se naucim "dustojne šoustat", abych mel šanci si to s ni uzit, treba to bude nove vzrušo :)

Žena požadující důstojný sex zřejmě nikdy nepoznala vášeň. Myslíte, že to v ní probudíte? Obávala bych se, že se při milování bude chovat tak jako já v zubařském křesle. Zavírám oči a tvářím se, že tam nejsem. Zubaři jsou na podobný přístup nejspíš zvyklí. Ale že by chtěl mít chlap toto doma měsíce, roky, celý život...?

rival, tak až se to naučíte, tak nás, prosím vás, poučte. Jestli bude chtít styk až po svatbě, nenápadně si zjistete, jestli není nejak nemocná, nebo jestli to není převlečený chlap.:-D

Jé - taky bych pak prosila poinformovat, jak se to dělá. Člověk se stále učí :-D

ass
hodnocení

0x

Myslím si,že normální člověk,dáma důstojný sex nepotřebuje a má jiné,normální starosti a potřeby.Kdo vyžaduje důstojný sex,asi *zed*není úplně v normě.

doplněno 22.12.17 21:50:

...není úplně v normě za předpokladu,že chlap je normální a nechce ho strkat třeba ženský do zadku,mlátit bičem,oblékat se do kůže a jiné úchylařiny pro normálního člověka nepochopitelné

lucka*

Myslíte, že když chce chlap po holce/ ženě anální sex, automaticky není normální?

hodnocení

0x

Přemýšlím, jak se projevuje vášeň u důstojného člověka. Jak vypadá vášeň u člověka, který se ovládá. Nějak spojuji ovládání se s důstojností a nějak mi to nejde dohromady. Jak vypadá hranice, kdy se projeví podstata vášnivé chvíle? *tyty*

lidus*
hodnocení

0x

Pobavil mě už jen nadpis "důstojný sex", proboha co je na sexu nedůstojného? Proč bych se měla modlit a kát? Za co pane Bože, za co?

doplněno 23.12.17 15:45:

Lucko, sex v každé podobě, pokud vyhovuje oběma partnerům a někdy dokonce i více partnerům, je naprosto v pořádku.

rival
hodnocení

Ano je to usmevne slovni spojeni, taky jsem se musel ovladnout, kdyz to vyslovila, abych ji posmeškem neurazil, ale jsem ochotny pristoupit na takovou podminku, kdyz ji to uspokoji a hlavne budu-li vedet, jak na to, snad Buh napovi, zkusim se za to modlit..*smich*
lidus*

Rivale, já bych si raděj našla jinou ženskou, takovou co si sex užije a nebude do toho tahat pána Boha. Abyste se pak nedivil, že za pár let řekne děti už máme tak se pomodlíme a jdeme spát.

rival
hodnocení

Lidus, ted nemam pomysleni na jinou, momentalne ji mam v hlave a protoze rad prijimám vyzvy, tesim se na vitezne tazeni a muj "orgán" taky. Pozdeji uvidim, jestli me to prejde, nebo z toho bude trvalejsi vztah, mozna je chytrejsi nez se zda a vi co chce *co* *frajer**srdce*
iz*

Napsal jste, že s ní chodíte do kostela.

Jestli je věřící, může pro ni být nedůstojný už Váš návrh na sex před svatbou.

Podle mne mínila obrat "důstojný sex" jinak...

Zaráží mne Váš přístup k ní: "Požádat ji o soulož", výzva, "vítězné tažení", nevíte, jestli Vás to přejde nebo jestli z toho bude něco trvalejšího, nedostatek respektu k ní, její víře i k víře obecně → to všechno může věřící vnímat jako neuctivé i nedůstojné...

rival
hodnocení

Ivzez, muzete mit pravdu, ale moje vyrazy jsou spis humorna nadsazka. Kdyz ona tvrdi, ze je moderni zena a sex pro ni neni tabu, ani neni pruderni, jenze ja jsem v tomhle asi mnohem vic dnešni a vim, ze se ji zamlouvam, jen rodova vychova k poboznosti ji dost ovlivnuje. Nechci se pretvarovat, klidne at me pozna, stejne je zazrak, ze jsem se jeste dokazal zamilovat. Dostal jsem dnes pozvani do rodiny, tak nevim co mne tam asi čeká..*co*

Co by Vás tam čekalo. Budete se modlit před jídlem, po jídle, po návštěvě WC, protože tam jste se určitě nechoval příliš důstojně, co si budeme povídat.*smich*

Já jsem sice atheistka, ale nikomu víru neberu. Když je někdo nábožensky založený, je to jeho věc. Když mu to tak vyhovuje. Ale připadá mi, že ta důstojná dáma, o které píšete, je spíš náboženská fanatička. Tahá náboženství do všeho, i do sexu. Sex je nutný k životu, stejně jako vzduch, voda, potrava. Jinak bychom tady nebyli. Co je na něm nedůstojného?

Našla bych si, být Vámi, jiný objekt svých tužeb. Tahle důstojnost sama bude určitě prosazovat přísloví: "Napřed kostel, potom postel" a Vy po svatbě zjistíte, že v té posteli máte nemožné dřevo. Nebo ledovou královnu.

Až zplodíte 2 děti, uzná, že splnila svůj závazek k Bohu a máte po radovánkách. Takže si zaskotačíte třeba jen 2 x za život. Není to málo?

Proto všechno bedlivě rozvažte. Proti Bohu nic nemám, kdo chce, ať si věří, ale aby mi nakukoval prostřednictvím té dámy do talíře, do koupelny, do postele...to teda ne! *zed*Pro Vás by byla lepší nějaká normální žena, která bere život s úsměvem a se vším všudy a nehledá za ničím "důstojnost". Ta vaše by byla dobrou důstojnicí. Vy ovšem budete následně jí podřízeným kmánem. *smich* Jaga.

Rivale, písněte, jak její rodina vypadá. Jestli je pravdou, že jak se chová matka k otci, dcera se bude chovat ke svému muži. Matka je jakýmsi předobrazem.

liska5
hodnocení

0x

Koukám, že se to sem vrátilo. Mezitím jsem občas zpřemýšlela, jak to slečna myslela. Mám pocit že chtěla romantické místo, před tím noblesní večeři pri svíčkách, všechno krásné a čistoskvoucí. Asi by pro takový účel nevolila nedůstojnou rychlovku v pochybné posteli kamarádova bytu nebo ve stanu v příměstském autokempu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]