Nejste přihlášen/a.
Ahoj,měla bych otázku.Jak často máte sex(konkrétně mi jde o věk kolem 30-ti let,ale psát může kdokoliv)?Nejde mi o rozebírání otázky,diskuze a nebo odpovědi "jak máme chuť",ale pouze o zhruba průměrné číslo.Moc děkuji
Dobrý den, počítá se už jen chuť na sex nebo až výkon? Zdravím!
Raději vložte anketu a tam nějaké možnosti. Takto Vám asi moc lidí konkrétně neodpoví. Je to opravdu dotaz "vlezlý".
Dobrý den. Tak to se moc odpovědí asi nedočkáte, tady to je poradna spíše starších a pokročilých rádců. A tak nějak pochybuji, že vám zde někdo popravdě odpoví. A ti mladší přeci se nepřiznají, že něco podobného sexu provozují maximálně tak dvakrát do roka. Na Velikonoce a Vánoce...
Paní tazatelko, zrovna jsem vylezla z postele po vášnivém... čtení zajímavé knížky o prvocích v prvohorách. Myslíte si, že vám zde registrovaní napíší nějakou smysluplnou a pravdivou odpověď? Zamyslete se prosím, aspoň trochu.
Nikdy.Je zvláštní,že to vůbec ani nechybí.Jako by neexistoval.A to jsem nikdy s žádnou ženou nebyl.Když mělo k něčemu dojít,tak jsem šel na přesčas do práce.Prostě jsem to slíbil dřív,než mě pozvala k sobě.Nevím a ani neznám tu záhadu libida.Ale je opravdu možné,..že někdo žádné nemá,nebo ho úplně ztratil? No,..není mě už ani 18 ani 30 let.
A co to jako je?
Nemohu si vzpomenout, jestli jsem s tím již začala, nebo už skončila.
Ted sem hodinu v praci jebal jednoho korejce, o vikendu mi malem jeblo, kdyz se mi rozsypal motor na prave dodelane motokare a minuly tyden sem dostal jebu od dveri.
Tak jestli se to take pocita, tak mi to vprumeru vychazi na jednu jebacku kazde 3 dni.
To jsem tedy nečekala co kolem toho všichni nadělají.Ptát se tady je jako ptát se poberťáků na základní škole.
"Ptát se tady je jako ptát se poberťáků na základní škole"
No nic ve zlém, ale ta Vaše otázka je na podobné úrovni.
A pokud se Vám nelíbí odpovědi na poradně, zkuste se poptat náhodných kolemjdoucích, v podstatě to vyjde na stejno, stejně s pravdu nedozvíte.
Dobrý den, jestli jsem to nepřehlédl, tak nikde nevidím to Vaše číslo. Pochlubte se nám. Zdravím!
zdenkahoncova - úžasné a fascinující. Tak, ještě to napište i na FCB (+ nějaké fotky) .
zdenkahoncova - děkuji Vám. To v mém věku potěšilo .
Prosím odpovědi k otázce.Vaš komentář je na úrovni puberťáka.
To vás tedy lituji.
Váš takto vyjádřený zájem rovněž. Měla bych dvě otázky, za odpověď předem děkuji.
- Proč vás to zajímá?
- Co znamená "zhruba průměrné číslo"?
Proč vás to tak zajímá?...prosila jsem o nerozebírání.Konkrétně vy to děláte u každé otázky na poradně.
Zhruba průměrné číslo-konkrétně pro vás...pardon...upřesním...průměrně.
Dobrý den, no, sice jsem již v letech, ale to neznamená, že nemám stále chlapeckou (puberťáckou) duši.
Muži totiž nestárnou . Zdravím!
Já se nepohoršuji.Že sem chodí i méně chápající jsem věděla a proto jsem vyloženě napsala že žádám o to aby se odpovídalo k dotazu.Myslela jsem že pokud si to někdo takový přečte tak pochopí.Asi jsem se pletla.Pokud nechcete odpovědět na položenou otázku tak neodpovídejte,ale proč máte takovou potřebu sem něco za každou cenu psát...nechápu.
A proč Vy máte potřebu pokládat takové dotazy? Každopádně, "na hloupou (nejapnou) otázku hloupé odpovědi", s tím musíte počítat. Anebo si najděte fórum "podobně smýšlejících" - lidí bez soukromí a tam se ptejte.
Kdybych nechtěla tak se neptám.Docela zajímavý experiment.Na otázku neodpoví skoro nikdo,ale spousta lidí má strašnou potřebu sem něco napsat.Úplně jak kdybych někoho nutila tady odpovědět.Přece když nechci tak neodpovím.
Lidičky, já se vám divím. Je to dotaz stejný, jako když se někdo zeptá, kolikrát denně si čistím zuby. Kdo nechce - nereaguje. Kdo si zuby nečistí vůbec, napíše, že je pulíruje po každém jídle a pochopitelně ráno a večer . Prostě tazatelka dělá statistiku a jak víme, tak statistika je velice přesné sčítání velice nepřesných čísel
Paní Honcová, nechci se Vás dotknout, ale podle mě jste neukojená stará panna, kolem 60 let, s bradavicí na nose, taková ta svíčková bába, která v kostele rovná květiny, oprašuje oltář a panu faráři podává pluviál. Vysušená, závistivá, bez dětí, bez partnera.
A tak jste položila otázku. A už vidím, jak závidíte, jak se v tom rochníte: krucinál, Nováková 7 x týdně, Horáková 5 x týdně, Vomáčková taky a já? Co já? Leda by na mě spadl prádelník! Nebo kostelník.
Jsou věci, po kterých ostatním nic není. Ať se miluji 5 x denně, nebo 1 x za měsíc, nějaká Honcová do toho nemá co strkat nos. Co je jí po tom, bábě svíčkové? Nazdar.
A jak často máte sex Vy? Myslím si, že máte co dohánět, podle Vaší otázky. Možná už to ani nikdy nedoženete, co jste v mládí zanedbala. Ale to je život.
Nevím, zda jste se dotkla tazatelky, ale mě tedy ano. Svíčková "bába" jsem já (akorát že snad nejsem bába - nebylo mi ještě ani 30). Rovnám květiny, žehlím ubrusy, klidně podám ten pluviál (i když ten si většinou pan farář podává sám) - ale nejsem žádná drbna, zrovna tak jako není drbna žádná z mých kolegyň! Opravdu jsem se naštvala. Rozhodně nezkoumám kdo, s kým, kde a jak, a proto ani tazatelce nebudu odpovídat na tento dotaz. Na Váš příspěvek jsem ale zareagovat musela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.