Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průzkum: Jak často máte sex?

Od: zdenkahoncova odpovědí: 59 změna:

Ahoj,měla bych otázku.Jak často máte sex(konkrétně mi jde o věk kolem 30-ti let,ale psát může kdokoliv)?Nejde mi o rozebírání otázky,diskuze a nebo odpovědi "jak máme chuť",ale pouze o zhruba průměrné číslo.Moc děkuji

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Tohle nemá smysl pro nikoho..

59 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

3x
Sam se sebou casto. S manzelkou mene casto a vubec nejcasteji jej mivam v tramvaji . Tam uspesne praktikuji metodu Ringova sexu. Vidim peknou zenu a rikam si: podivam se na ni, ona na me. Pohledy se stretnou, dame se do reci, skoncime u ni vasnivym milovanim. A takto zvladnh mezi stanicema mit sex i nekolikrat.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, počítá se už jen chuť na sex nebo až výkon? Zdravím!

doplněno 10.07.17 23:00:

Raději vložte anketu a tam nějaké možnosti. Takto Vám asi moc lidí konkrétně neodpoví. Je to opravdu dotaz "vlezlý".

zdenkahoncova
hodnocení

Myslím sex jako sex.Ne sex jako chuť.

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Tak to se moc odpovědí asi nedočkáte, tady to je poradna spíše starších a pokročilých rádců. A tak nějak pochybuji, že vám zde někdo popravdě odpoví. A ti mladší přeci se nepřiznají, že něco podobného sexu provozují maximálně tak dvakrát do roka. Na Velikonoce a Vánoce...

doplněno 10.07.17 23:20:

Paní tazatelko, zrovna jsem vylezla z postele po vášnivém... čtení zajímavé knížky o prvocích v prvohorách. Myslíte si, že vám zde registrovaní napíší nějakou smysluplnou a pravdivou odpověď? Zamyslete se prosím, aspoň trochu.

zdenkahoncova
hodnocení

Myslíte že se to lidé stydí říct?Proč myslíte že to mladí dělají 2* ročně?

hodnocení

2x

Chlubí se štamgast v hospodě: "Já mám sex pokaždé, když chci. No...a .třeba za loňský rok se mi nechtělo ani jednou." *smich* Jaga.

Jej, až teď koukám, že Pražskej pepik má podobný zážitek.:-D

zdenkahoncova

Opravdu strašně vtipné.

hodnocení

2x

Já nesexuji. Miluji se.

zdenkahoncova
11.07.17 11:22

gulf
hodnocení

2x

Nikdy.Je zvláštní,že to vůbec ani nechybí.Jako by neexistoval.A to jsem nikdy s žádnou ženou nebyl.Když mělo k něčemu dojít,tak jsem šel na přesčas do práce.Prostě jsem to slíbil dřív,než mě pozvala k sobě.Nevím a ani neznám tu záhadu libida.Ale je opravdu možné,..že někdo žádné nemá,nebo ho úplně ztratil? No,..není mě už ani 18 ani 30 let.

kepler*
hodnocení

1x

Po tom ti nic není, i když se jedná o anonymní web. On totiž až tak anonymní není. Pokud ti jde o statistiku, zaměř se na jiné stránky. Třeba i Radim Uzel pomůže.

zdenkahoncova
hodnocení

Pak tedy nechápu proč odpovídáte

kepler*

Pro poučení.

culdabulda1*
hodnocení

1x

- no ve 30-ti každej den, ne?

prazskejpepik*
hodnocení

1x

kdykoliv se mi chce. letos se mi ale ještě nechtělo :)

Upozorňoval jsem přítelkyni, že jsme už víc než týden neměli sex. Zaskočila mě argumentem: "Mluv za sebe." *smich*

hodnocení

1x

A co to jako je? *sok*

doplněno 11.07.17 08:05:

Nemohu si vzpomenout, jestli jsem s tím již začala, nebo už skončila.:-D

hodnocení

1x

Tak teda konkrétně - je úterý, něco po poledni, a přiznávám, že tenhle týden ještě ani jednou! :-D

ben®

Dobrý den, správně. V úterý to je hloupost. Od toho byla a je středa, kdy je ho tam . . . . Zdravím!

A jak se píše v Koránu, nejlepší je to po ránu!*haha*

hodnocení

1x

Ted sem hodinu v praci jebal jednoho korejce, o vikendu mi malem jeblo, kdyz se mi rozsypal motor na prave dodelane motokare a minuly tyden sem dostal jebu od dveri.

Tak jestli se to take pocita, tak mi to vprumeru vychazi na jednu jebacku kazde 3 dni.

hodnocení

0x

Četnost sexu ve 30-ti? To už si nepamatuji.*poctar* V té době jsme si hráli na revoluci.

doplněno 10.07.17 23:37:

Jen tu sametovou*modla*

doplněno 11.07.17 00:12:

já byl v té době už ženáč, tak byl sex jen za odměnu;) nebo když nebyla migréna*haha*

Průmyslovou, květinovou nebo sametovou? :-D

sebod*

dvd, nekecej, že jsi nestihal i u té revoluce sexovat :-D

vilik*
hodnocení

0x
Mít sex je eufemismus. Není to exaktní termín. Eli Coleman z univerzity v Minessotě.
Tedy průměrné číslo bude dost záležet na chápání toho, kdo odpovídá. Z toho plyne, že jeden, dva, tři lidé mohou mít zážitek, který jeden označí jako sexuální praktiku a ostatní nikoliv.
Proto například číslo 276/rok je bez konkrétní specifikace činností stejně nic nevypovídající. A bez ověření důvěryhodnosti tázaného navíc zcela bezcenné.
Pokud nejste vy sama spokojena s četností u vás doma, ptejte se pouze sama sebe, jestli vám takový vztah stojí za udržení a další setrvání v něm nebo budete hledat jinou formu náhrady, se všemi důsledky. Toto rozhodnutí za vás nikdo jiný nevyřeší.
Hlavně se neptejte na tuto otázku partnera, až s ním budete váš problém řešit. Mohl by uvést vyšší číslo, než máte v povědomí vy;).
zdenkahoncova
Prosím žádné spekulace a nesmyslné rozebírání...je to v dotazu.
vilik*
Vy vůbec nechápete, co jsem napsal.
Slovo sex nic neznamená. Každý si pod tím představí něco jiného. Navíc nemáte šanci ověřit zdroj dat.
Zkusil jsem vám to vysvětlit, jenže to byste musela zapojit jistou část těla, která na první pohled nemá s vaším pohledem na problematiku nic společného.
Když už jsme u toho, jak chápete nesmyslné rozebírání od smyslného?

majka53*
hodnocení

0x

Tak já s odpovědí problém nemám. Samozřejmě jak je chuť, ale vychází to cca co tři dny, někdy méně někdy více :) Tak to vyhovuje i chlapovi :) po třech dnech bývá takový už trochu nevrlý :-D

paw*
To jej boli ty... srdce.

hodnocení

0x

Mno... kdysi jsem si to zapisoval, ale nějak ty poznámky nemůžu najít... *zmateny*

ohneta*
hodnocení

0x

Asi budu první s konkrétní odpovědí. 1x za 4 roky :-D

hodnocení

0x

Sex? Co to je?

Ten jsem měl naposled tak před 12 lety. (A ano, je mi kolem třiceti.)

lucka*

To jako vážně?:D

zdenkahoncova
hodnocení

0x

To jsem tedy nečekala co kolem toho všichni nadělají.Ptát se tady je jako ptát se poberťáků na základní škole.

"Ptát se tady je jako ptát se poberťáků na základní škole"
No nic ve zlém, ale ta Vaše otázka je na podobné úrovni. ;)

A pokud se Vám nelíbí odpovědi na poradně, zkuste se poptat náhodných kolemjdoucích, v podstatě to vyjde na stejno, stejně s pravdu nedozvíte.:-P

zdenkahoncova

Pokud nechcete psát k otázce tak neodpovídejte.*bzum*Tady na poradně je možné psát jako anonym a proto bych tu logicky čekala víc odpovědí než na ulici.

nn
hodnocení

0x
Tak já tedy odpovím. Je mi 30, partnerovi 45, četnost je ovlivněna tím, že spolu plně nebydlíme (pendlujeme mezi dvěma byty občas je každý sám) a také ob víkend má partner syna. V průměru ale máme sex/milujeme se - prostě pohlavní styk tak 4x týdne - myslím tím 4 dny, většinou alespoň jednou týdně je styk "vícenásobný" a tedy by se dalo říct, že během 7 dní se většinou 4 věnujeme sexu, během kterých dojde z pravidla k 5-6 pohl. stykům :) Stačí? Jsme spolu rok a půl.
zdenkahoncova

Děkuji.Stačilo napsat jen číslo.

ben®

Dobrý den, jestli jsem to nepřehlédl, tak nikde nevidím to Vaše číslo. Pochlubte se nám. Zdravím!

doplněno 11.07.17 12:34:

zdenkahoncova - úžasné a fascinující. Tak, ještě to napište i na FCB (+ nějaké fotky) .

doplněno 11.07.17 12:46:

zdenkahoncova - děkuji Vám. To v mém věku potěšilo .

zdenkahoncova

3* týdně.Já s tím problém nemám

zdenkahoncova

Prosím odpovědi k otázce.Vaš komentář je na úrovni puberťáka.

doplněno 11.07.17 12:49:

To vás tedy lituji.

Váš takto vyjádřený zájem rovněž. Měla bych dvě otázky, za odpověď předem děkuji.

- Proč vás to zajímá?

- Co znamená "zhruba průměrné číslo"?

zdenkahoncova

Proč vás to tak zajímá?...prosila jsem o nerozebírání.Konkrétně vy to děláte u každé otázky na poradně.

Zhruba průměrné číslo-konkrétně pro vás...pardon...upřesním...průměrně.

lucka*
Take se Vam libi, jak pani kterou zajima kolikrat tydne si to lide rozdavaji, se zaroven pohorsuje, kdyz ma nekdo pubertacke lomentare?:D
ben®

Dobrý den, no, sice jsem již v letech, ale to neznamená, že nemám stále chlapeckou (puberťáckou) duši.

Muži totiž nestárnou . Zdravím!

zdenkahoncova

Já se nepohoršuji.Že sem chodí i méně chápající jsem věděla a proto jsem vyloženě napsala že žádám o to aby se odpovídalo k dotazu.Myslela jsem že pokud si to někdo takový přečte tak pochopí.Asi jsem se pletla.Pokud nechcete odpovědět na položenou otázku tak neodpovídejte,ale proč máte takovou potřebu sem něco za každou cenu psát...nechápu.

A proč Vy máte potřebu pokládat takové dotazy? *smich* Každopádně, "na hloupou (nejapnou) otázku hloupé odpovědi", s tím musíte počítat. Anebo si najděte fórum "podobně smýšlejících" - lidí bez soukromí a tam se ptejte.

zdenkahoncova

Kdybych nechtěla tak se neptám.Docela zajímavý experiment.Na otázku neodpoví skoro nikdo,ale spousta lidí má strašnou potřebu sem něco napsat.Úplně jak kdybych někoho nutila tady odpovědět.Přece když nechci tak neodpovím.*smich*

sebod*

Lidičky, já se vám divím. Je to dotaz stejný, jako když se někdo zeptá, kolikrát denně si čistím zuby. Kdo nechce - nereaguje. Kdo si zuby nečistí vůbec, napíše, že je pulíruje po každém jídle a pochopitelně ráno a večer *smich*. Prostě tazatelka dělá statistiku a jak víme, tak statistika je velice přesné sčítání velice nepřesných čísel *frajer*

japestypes
hodnocení

0x

Paní Honcová, nechci se Vás dotknout, ale podle mě jste neukojená stará panna, kolem 60 let, s bradavicí na nose, taková ta svíčková bába, která v kostele rovná květiny, oprašuje oltář a panu faráři podává pluviál. Vysušená, závistivá, bez dětí, bez partnera.

A tak jste položila otázku. A už vidím, jak závidíte, jak se v tom rochníte: krucinál, Nováková 7 x týdně, Horáková 5 x týdně, Vomáčková taky a já? Co já? Leda by na mě spadl prádelník! Nebo kostelník.

Jsou věci, po kterých ostatním nic není. Ať se miluji 5 x denně, nebo 1 x za měsíc, nějaká Honcová do toho nemá co strkat nos. Co je jí po tom, bábě svíčkové? Nazdar.

A jak často máte sex Vy? Myslím si, že máte co dohánět, podle Vaší otázky. Možná už to ani nikdy nedoženete, co jste v mládí zanedbala. Ale to je život.

Nevím, zda jste se dotkla tazatelky, ale mě tedy ano. Svíčková "bába" jsem já (akorát že snad nejsem bába - nebylo mi ještě ani 30). Rovnám květiny, žehlím ubrusy, klidně podám ten pluviál (i když ten si většinou pan farář podává sám) - ale nejsem žádná drbna, zrovna tak jako není drbna žádná z mých kolegyň! Opravdu jsem se naštvala. Rozhodně nezkoumám kdo, s kým, kde a jak, a proto ani tazatelce nebudu odpovídat na tento dotaz. Na Váš příspěvek jsem ale zareagovat musela.

petr28

BABO JAGO, JAKO BY JSTE MLUVILA O SOBĚ. *frajer*

zdenkahoncova

Ano a ještě po nocích létám na koštěti.Pokud mi po tom nic není tak neodpovídejte.Nikdo vás nenutí sem psát a pokud tedy už musíte tak doporučuji nejprve pořádně číst.

sebod*
hodnocení

0x

minimálně 1x denně ;)

hodnocení

0x

Nejčastěji provozuji tzv. bílý sex, to znamená, že obcuji s ledničkou.

To tak bývá, bruno - novomanžel přijde domů, nahlédne do ledničky, tam nic zajímavého, tak hup do ložnice. Muž po delším manželství přijde domů, nahlédne do ložnice... :-D

hodnocení

0x

Je mi jenom divné, střídavě je mi při tom jednou horko a jednou zima. :-D

hodnocení

0x

Každý den .Jen ne ve středu to souloží každý vůl.

11.07.17 19:01

JAK? *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]