Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem gay

Od: zdenekcz odpovědí: 6 změna:
Nikdy jsem neřešil moji sexualitu, ale až někdy během střední se mi stávalo, že jsem se zakoukal do kluků, do holky nikdy. Postupně jsem si úplně jakoby vsugeroval, že jsem na sto procent gay. A hlavně jsem se podle toho začal chovat nebo spíš napodobovat - naschvál jsem dělal takové zženštilé pohyby, dokonce i používal řasenku...
A strašně jsem si užíval a přímo liboval v tom, že si o mně třeba holky myslely, že jsem gay. Teď je mi 23, v prváku na vejšce jsem pořád byl přesvědčenej, že jsem gay, vůbec jsem nemyslel na holky, nechtěl jsem ani náhodou holku. Minulý rok někdy od září jsem se začal ale úplně měnit - přišlo to rychle. Zamiloval jsem se totiž do holky, že jsem vedle ní seděl a byl úplně vzrušený a když jsme se náhodou dotkli, tak jsem byl ještě víc mimo. Trvalo to několik měsíců, kdy jsem měl pocit, že je to oboustranné, až jsem se dozvěděl, že daná holka má už delší dobu kluka, z čehož jsem hodně brečel a hodně mě to ranilo a pořád je mi z toho špatně. Na druhou stranu jsem si ale právě díky ní uvědomil, že kluka nikdy nechci, že chci jediné holku. Že mě vůbec neláká a nevzrušuje mít něco s klukem, ale s holkou. Dal bych si nyní přes držku za to, jak jsem se choval, nechápu, proč jsem si hrál na gaye. Hodně kamarádů si díky tomu o mně myslí, že jsem teplej a mně to příšerně vadí. Začal jsem úplně nesnaset gaye a nenávidím lidi, kteří si to o mně myslí nebo o kterých se dozvím, že to o mně říkali. Myslíte si, že jsem gay?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No, spíše než gay jste obětí dnešní nablblé doby, kdy není nic jasné. Nedávno byl někde článek, že jak se dětem hustí do hlavy, že pohlaví je možné si vybrat, tak potíže s pohlavní identitou mají už děti na základce. Co na to říci? Pokud bude dáván za příklad děckám režisér Špinar nebo Špinarová, co z toho může vzniknout?

pb®
Ovšem normální rodič tohle dětem do hlavy netluče, alespoň dle toho, co se bavím s ostatními rodiči. Zastáváme názor, že pohlaví jsou dvě a sice s chomozómy XX a XY, ostatní jsou málopočetné odchylky případně psychiatrické diagnózy. Moji kluci tak nějak od školkového věku vědí, že jsou kluci. Když jsem staršího v asi jeho 6 letech ze srandy oblékla do šatiček, radost z toho neměl.

hodnocení

1x
Jednoduchy postaví se ti při pohledu na kluka nebo při pohledu na holku?

hodnocení

0x
Předtím jste nějakého kluka měl? Případně všechny změny na homosexuála začali ze dne na den? V průběhu let se člověk může měnit s ním i sexuální život. Jestliže jste před tím byl na kluky a holky se Vám vůbec nelíbily bral bych Vás za homosexuála, ale jestliže se Vám teď kluci zhnusili a líbí se vám holky tak Vás za homosexuála neberu.. Dokonce znám kamaráda, kterému se líbili pouze kluci. Do 25 pak se seznámil v práci s jednou holkou a jeho život se změnil ze dne na den. Doteď mají krásný vztah a 2 děti. Stejný případ jako ten Váš. A neví jak mohl mít rád kluky, ale pravda byl v takové menší partě homosexuálu, kteří na něho měli dost velký vliv. Někdy je lepší se nad minulosti usmát a začít myslet na budoucnost. O lidech co si to o Vas myslí prostě ignorujte. Mozna si to časem uvědomí. Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. Nehledě na to jaké je sexuální orientace.

liska5
hodnocení

0x

Tak to se ptej na nějaké seriozní sexuologické poradně. Třeba MUDr Hany Fifkové. Tohle je laická poradna, tady není lékař.

liska5

Zrovna dnes je na internetu v rubrice Pro ženy Honza Musil, jeho zpověď. Nejdřív žil se ženou, měli dvě děti... ... a teď žije s partnerem a své ex- si váží.. Vypráví, čím si prošel, jak to řešili. Najdi si.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]