Nejste přihlášen/a.
A strašně jsem si užíval a přímo liboval v tom, že si o mně třeba holky myslely, že jsem gay. Teď je mi 23, v prváku na vejšce jsem pořád byl přesvědčenej, že jsem gay, vůbec jsem nemyslel na holky, nechtěl jsem ani náhodou holku. Minulý rok někdy od září jsem se začal ale úplně měnit - přišlo to rychle. Zamiloval jsem se totiž do holky, že jsem vedle ní seděl a byl úplně vzrušený a když jsme se náhodou dotkli, tak jsem byl ještě víc mimo. Trvalo to několik měsíců, kdy jsem měl pocit, že je to oboustranné, až jsem se dozvěděl, že daná holka má už delší dobu kluka, z čehož jsem hodně brečel a hodně mě to ranilo a pořád je mi z toho špatně. Na druhou stranu jsem si ale právě díky ní uvědomil, že kluka nikdy nechci, že chci jediné holku. Že mě vůbec neláká a nevzrušuje mít něco s klukem, ale s holkou. Dal bych si nyní přes držku za to, jak jsem se choval, nechápu, proč jsem si hrál na gaye. Hodně kamarádů si díky tomu o mně myslí, že jsem teplej a mně to příšerně vadí. Začal jsem úplně nesnaset gaye a nenávidím lidi, kteří si to o mně myslí nebo o kterých se dozvím, že to o mně říkali. Myslíte si, že jsem gay?
4x
No, spíše než gay jste obětí dnešní nablblé doby, kdy není nic jasné. Nedávno byl někde článek, že jak se dětem hustí do hlavy, že pohlaví je možné si vybrat, tak potíže s pohlavní identitou mají už děti na základce. Co na to říci? Pokud bude dáván za příklad děckám režisér Špinar nebo Špinarová, co z toho může vzniknout?
0x
0x
Tak to se ptej na nějaké seriozní sexuologické poradně. Třeba MUDr Hany Fifkové. Tohle je laická poradna, tady není lékař.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.