Nejste přihlášen/a.
To tě trápí zbytečně.
Co asi trápí ty, kteří měli sex v 18ti a mají děti, přitom je neplánovali a žijí z ruky do huby jednoduchý život vydělat prachy, poplatit potřebné a za malý zbytek jet na víkend za barák.
Nevaž se nikdy. Mít holku neznamená okamžitě ztratit hlavu a udělat i stojku nebo kotoul, když si to drahá polovička přeje.
Měj jasno ve svém životě na pevných základech a nenech, aby s tebou ženská cvičila. Dopadneš blbě.
A první sex? Tak to nikomu netrub a nebudeš se tím trápit. Když tě bude ženská milovat, tak ti bude tolerovat vše. I panictví. Co nebude tolerovat je to, pokud se necháš zacházet jako kus hadru.
Za těch osm let, co tu jsem, tahle otázka padla víckrát a to se ptali i třicátníci. Když není příležitost, tak holt začneš, až se najde ta pravá. Nemusíš to nikde vytrubovat, jako jedna slečna, které se pak posmívaly kamarádky a tady chtěla radu, jak jim odpovědět. Jsou prostě věci, které si nechám pro sebe...A hodně štěstí, ať ji brzo potkáš. Jen se na ni nesmíš pověsit a přestat se věnovat svým zájmům.. Láska je touha, a takoví ti oddaní věrní psi nepřitahují...
Ani nevim proc, ale pri cteni tveho dotazu mi okamzite naskocila povidka od S+G Moje prvni saty.
"Snad proto jsem si vyslouzil prezdivky Kamenne srdce, Nedobytny Tonik, Hrdopysek a Idiot."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.