Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex

Od: daniel67 odpovědí: 4 změna:
Chtěl bych se tady prosím zeptat na vaše názory ohledně prvního sexu. Je mi 22 let s nikdy jsem nikoho neměl. Nikdy na základce, ani na střední, dokonce ani v prváku na VŠ jsem tak nějak nikoho k sobě nechtěl, necítil jsem se na to vůbec připravený a neuměl si představit, že se budu nějak vázat, spíše jsem řešil školu a tu měl na první místě. Takže jsem se nikdy nesnažil o žádnou holku, i když některé o mě měly zájem. Koncem prváku na VŠ, tedy kolem 21 let, se to ale u mě nějak začalo probouzet a postupně jsem začal čím dál tím víc toužit po holce a strašně jsem se zamiloval, bohužel ale nešťastně, jelikož jsem zjistil, že mě dotyčná jen využívala... Byl jsem na ni úplně závislý a trvalo to několik měsíců, o to víc to teď bolí. Jsem tedy ve svých 22 letech panic a když sleduji různé sociální sítě atd., tak mě to kolikrát hrozně znervózní a připadám si méněcenně a jako divnej, že jsem ještě nikdy neměl žádnou holku. Myslíte si, že je to fakt divný? Je to oprávněné, když někdo říká, že ten kdo neměl sex do 20, je určitě divný, což jsem nekde slysel? Opravdu mě to dost trápí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

To tě trápí zbytečně.

Co asi trápí ty, kteří měli sex v 18ti a mají děti, přitom je neplánovali a žijí z ruky do huby jednoduchý život vydělat prachy, poplatit potřebné a za malý zbytek jet na víkend za barák.

Nevaž se nikdy. Mít holku neznamená okamžitě ztratit hlavu a udělat i stojku nebo kotoul, když si to drahá polovička přeje.

Měj jasno ve svém životě na pevných základech a nenech, aby s tebou ženská cvičila. Dopadneš blbě.

A první sex? Tak to nikomu netrub a nebudeš se tím trápit. Když tě bude ženská milovat, tak ti bude tolerovat vše. I panictví. Co nebude tolerovat je to, pokud se necháš zacházet jako kus hadru.;)

liska5
hodnocení

3x

Za těch osm let, co tu jsem, tahle otázka padla víckrát a to se ptali i třicátníci. Když není příležitost, tak holt začneš, až se najde ta pravá. Nemusíš to nikde vytrubovat, jako jedna slečna, které se pak posmívaly kamarádky a tady chtěla radu, jak jim odpovědět. Jsou prostě věci, které si nechám pro sebe...A hodně štěstí, ať ji brzo potkáš. Jen se na ni nesmíš pověsit a přestat se věnovat svým zájmům.. Láska je touha, a takoví ti oddaní věrní psi nepřitahují...

hodnocení

1x

Ani nevim proc, ale pri cteni tveho dotazu mi okamzite naskocila povidka od S+G Moje prvni saty.

"Snad proto jsem si vyslouzil prezdivky Kamenne srdce, Nedobytny Tonik, Hrdopysek a Idiot."

ltz
hodnocení

0x
Divné to není a proč taky. Vy jste se tak sám rozhodl, vám to tak prozatím vyhovovalo, takže nikomu do toho nic není. A ta dívka, kdyby to s ní vyšlo, sex by jste určitě měl. Nevyšlo s touto /buďte rad/, vyjde to s jinou. A nikomu vytrubovat, že jste ještě sex neměl, přece nemusite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]