Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárok na sociální dávky

Od: majk* odpovědí: 16 změna:

zdravím, mám dotaz, mám nárok na sociální dávky , nebo na dávky v hmotné nouze? je mi 19 let, nikdy sem nepracoval, sem veden na urade práce, bydlim s rodici , oba rodiče delají matky prijem cini 11 tis cisteho, otec je jako asvč, prijem min 50 tis mesicne. mohli by mi uznat davky?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

valach*
hodnocení

0x

Musíš se zeptat jinak: Občané, jste ochotni na mne dát daně? Co z tebe ostatní mají?

michal958*
hodnocení

myslim ze v hmotne nouzy se muze ocitnou kazdy z nas, ale v tomto pripade nevim jak to chodi vyckej na odezvy urcite poradi.

145

A myslíš, že tvoje rodina je sociálně potřebná, kdyř má příjem "jen" 61 tisíc? V jakém státě myslíš že žiješ? Jiní sotva uživí rodinu a nedostane ani halíř! Jsi mladý, běž si hledat práci, ještě jsi pro společnost nehnul ani prstem.

marenka*

Michale, můžeš mi říct, proč si tu otázku nepoložil oficiálně, pod svým nickem? To jsi mě zklamal, nějakou dobu už tu jsi. *zed* Pokud takhle přistupuješ i k životu, tak to potěš koště. Najdi si brigádu, práci. Jakákoliv práce je méně ponižující, než stát frontu na sociálce a žebrat o almužnu. To mi věř.

doplněno 26.09.10 23:43:

Michale zakládal. Nebudu psát jak to vím, ale vědí to tu všichni. Máš to zapotřebí? Já si myslím že ne.

cyril*

Určitě to není on, přece by nám nelhal nyní nebo dříve, když tvrdil, že pracoval roky v autoškole a nyní jako "mechanik" v servisu. Možná, že jsem ještě neuvedl vše. Určitě se jedná o velkou praxi nebo fantazii. *smich*

michal958*
hodnocení

tudle diskuzi sem nezakladal ja, kdybych takovy problem mel tak to klidne zalozim pod mim niickem

lidus*

Asi bych se styděla mít rodiče s takovým příjmem, sám nepracovat a dožadovat se sociálních dávek. Tatíček stopnul apanáž? Asi ví proč.

lidus*

Michale, mě doma učili nelhat!

Míšo, nelži. Křiví se ti nos a vidím to až sem.*bum*My tady na poradně máme zvláštní smysl pro to poznat, kdy si někdo odpovídá sám na otázku, kterou založil.

dzoui*
hodnocení

0x

Trošku "směšný" dotaz. S takovým příjmem, jako mají rodiče dohromady fakt nedostaneš na sociálce nic!

myse*
hodnocení

0x

na sociálce dávky nedostaneš - bydlíš společeně s rodiči, kteří nouzí netrpí = máš co jíst, kde spát atd.

že už ti nezbývá na "zábavu" , telefon apod. už není hmotná nouze, na to si musíš vydělat.

Na "dávky" bys měl nárok pouze pokud bys bydlel sám

jsem*
hodnocení

0x

Může mi tu někdo vysvětlit, jak se to Míšoj povedlo? Já jsem se chtěla přesvědčit o tom, jestli to opravdu mohl napsat někdo jiný, ale nepovedlo se mi nick nijak ovlivnit, ani vymazat, nic. Ani v novém dotazu, ani v odpovědi. Díky. Připadala jsem si jak Čáryfuk...*klik**haha*

Jděte do vnitřní pošty.

karina*
hodnocení

0x

Co to tady pořád řešíte? Už z dotazu je jasné, že jde o srandičku a navíc tazatel majk i odpovídající michal958 je jedna osoba. Dělá si z vás všech legraci *zed*.

majk, michal958, to je slušné faux pas, že? Karina

pt®

Samozřejmě, že máš nárok na dávky. Dostaneš denně pětadvacet na prdel a budeš spokojený. PT /stařenka/

cyril*

"slušné faux pas" akou rečou ste to hovorili?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]