Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám dotaz, mám nárok na sociální dávky , nebo na dávky v hmotné nouze? je mi 19 let, nikdy sem nepracoval, sem veden na urade práce, bydlim s rodici , oba rodiče delají matky prijem cini 11 tis cisteho, otec je jako asvč, prijem min 50 tis mesicne. mohli by mi uznat davky?
myslim ze v hmotne nouzy se muze ocitnou kazdy z nas, ale v tomto pripade nevim jak to chodi vyckej na odezvy urcite poradi.
A myslíš, že tvoje rodina je sociálně potřebná, kdyř má příjem "jen" 61 tisíc? V jakém státě myslíš že žiješ? Jiní sotva uživí rodinu a nedostane ani halíř! Jsi mladý, běž si hledat práci, ještě jsi pro společnost nehnul ani prstem.
Michale, můžeš mi říct, proč si tu otázku nepoložil oficiálně, pod svým nickem? To jsi mě zklamal, nějakou dobu už tu jsi. Pokud takhle přistupuješ i k životu, tak to potěš koště. Najdi si brigádu, práci. Jakákoliv práce je méně ponižující, než stát frontu na sociálce a žebrat o almužnu. To mi věř.
Michale zakládal. Nebudu psát jak to vím, ale vědí to tu všichni. Máš to zapotřebí? Já si myslím že ne.
tudle diskuzi sem nezakladal ja, kdybych takovy problem mel tak to klidne zalozim pod mim niickem
Asi bych se styděla mít rodiče s takovým příjmem, sám nepracovat a dožadovat se sociálních dávek. Tatíček stopnul apanáž? Asi ví proč.
Co to tady pořád řešíte? Už z dotazu je jasné, že jde o srandičku a navíc tazatel majk i odpovídající michal958 je jedna osoba. Dělá si z vás všech legraci .
majk, michal958, to je slušné faux pas, že? Karina
Samozřejmě, že máš nárok na dávky. Dostaneš denně pětadvacet na prdel a budeš spokojený. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.