Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orální sex vs jazyk

Od: 88baculka88 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc, asi to bude hloupé, ale budiž... jak pužívat jazyk uvnitř úst během orálního sexu? partner to má strašně rád a já se to ještě nenanučila...děkuji...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Nejlepší bude když se zeptáš jeho co se mu líbí nejvíc. My s ním sex neměli. :D

martinaa*
hodnocení

0x

Když to má tak strašně rád, proč ti to neukázal a nevysvětlil?

ivosek*
hodnocení

0x

A který chlap to nemá rád?Ono narovinu toho místa Vám asi v ústech moc k dovádění jazykem nezbývá.Neřešte jazyk.Hlavně schovat zuby.

88baculka88
hodnocení

Alespoň někdo se mi tu nesměje... moc dík za radu :)

petr123*

Promiň, ale já se ti nesmál! Neptej se ostatních co a jak - každému vyhovuje něco jiného. Zkoušej všechno možné a sleduj jak se mu to líbí. *frajer*

martinaa*

Já se také nesmála... ale každý chlap to vyžaduje jinak. Přece se tu nebudu ptát, jak mě má orálně uspokojit přítel? To snad musím vědět já, co se mi líbí a já mu to musím říct nebo ukázat, ne? Když se zeptám deseti lidí, dostanu deset různých odpovědí, protože každý to má rád jinak.

buss
hodnocení

0x

Obávám se, že až ho budeš mít v puse naplno, tak s jazykem už moc neuděláš. Zpočátku můžeš objíždět kolem dokola, podél, prostě jak to jde.

hansikii*

Jedla jsi někdy calipo? Tak úplně stejně to dělej svému přítelovi.

Orální sex vs jazyk
askmenow*

Teda, mě takhle někdo před lety poradit, asi by to nedopadlo dobře. Já zrovna Calipo koušu ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Zkuste s jazykem všechno, co vám prostor v ústech dovolí a uvidíte, na co bude partner reagovat nejpozitivněji :o)

A taky se nebojte ho i z úst vystrčit, jako nanuk ;o)

A zapojte i rty - měňte sílu stisku atd.

Ono to časem půjde, také jsem se musela učit ;o)

pida007*
hodnocení

0x

Taky muzete zkusit vysavat, neboli tvorit podtlak v ustech. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]