Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.
Můj manžel semnou nechce mít sex, jsem štíhlá přitažlivá podle mužů i žen sexy.Ale přesto odmítá sex, polibky, předehry, vše. A přitom s ženami flirtuje na internetu, píše, že se honí, že je nadržený, atd... dvakrát měl milenecký vztah z jinou. A stále nám to v sexu neklape. Pokud by ho měl odemne málo proč ne, ale může mít a nechce jen vyjímečně jednou měsíčně, někdy za 14dní, když se zadaří. Nevěrná sem nebyla a mít dva muže jednoho na vztah druhého na sex mi příjde dost nenormální. Jsem v nejlepším věku a chci být ještě štastná a milována.Prosím o názor mužů i žen. Děkuji za názor všem.
Když to jde tak rozvod. Když rozvod nepřichází do úvahy tak se chovejte jako on. Vlastně by jste si našla lepšího partnera a nezahýbala někomu kdo vás nevnímá. Nemyslete na něho a budete šťastná. Sex je sex a láska je vzácná a hlavně pomíjivá. V tom je její kouzlo a význam. Když vaše priorita bude sex přestanete si časem vážit sama sebe. Když budete hledat lepšího partnera pro svůj život budete mít oboje. Vy ženy máte širokou paletu způsobů jak dosáhnout toho po čem toužíte. Když se zbavíte závislosti na těle, které sedí na židli a čumí do počítače získáte svobodu a rovnováhu plus sebevědomí. Hezký den Popelko.
Zjara mi bude 60. Za svůj život jsem poznal několik variant vztahů se ženami a lásku s velkým L taky. Nemůžu Vám radit do nekonečna. Oporou bych si taky nedovolil být protože sám ji potřebuji. Mám svoje touhy a sny a brouzdám mezi hvězdami své minulosti. Jsem 2X rozvedený. Poprvé jsem byl donucen a podruhé jsem zažádal já. Rozvedl jsem se se svou Láskou. Podepsala tři smlouvy úvěrové pro Ukrajinky. Už to je 6 roků. Je ročník 73 a je asi znova vdaná. Jsem slyšel. Tohle jsem Vám napsal kvůli tomu aby jste dál hledala a věřila tomu, že láska existuje a někoho mine a vůbec ji nepotká. Ale neví o co přišel a žije dál v pohodě. Nejhorší kombinace je lásku poznat a zklamat sám sebe.
Třeba ho "normální" sex nevzrušuje. Třeba se mu líbí nějaké netradiční praktiky - SM, fetiš, sprostá slova atd. a akorát se vám to bojí říct.
Tak si s ním zkuste promluvit.
Mám podobnou zkušenost. Nakonec mi řekl, že muži si k ženám dovolí tolik, kolik jim to dovolí oni sami. Ze vztahu jsem odešla a nebylo to vůbec jednoduché. Najděte si takového muže, který vás bude obdivovat ,rozmazlovat a malinko i žárlit. Ten si bude vážit každé chvilky s vámi. Doporučuji ne nějakého krasavce, protože ty většinou chtějí být sami obdivovaný. Ale k tomu si musíte hlavně vážit sama sebe, neponižovat se předtím vaším. Abych žebrala o sex, no to určitě. Na světě je mužských. Buďte sama sebou, muži to vycítí. A po rozchodu na nic nespěchejte. S odříkánim roste chuť. Hodně štěstí.
no ja chtěla aby sme byli oba v sexu spokojení ,ale bohužel to bych musela dělat nevím co hh
on chtěl střídaní partnerů a vše možné mě to nebavilo já ,když muže miluji chci si užívat sním a ne sněkým třetím. takže sem měla já muže on ženy a stejně pořád dokola...ale nejde jen o sex jde o celkoví přístup kemě ta šílená odmítavost, nejraděj sedí zavřenej vedle v pokoji a vypisuje a je rád, že neotravuju...
Měla by jste se na něj vážně vykašlat. Tohle je na houby. Zaslužíte si někoho lepšího.. Někoho kdo rád "trsá".. A taky by rád trsal právě s vámi..
Dobrý večer!
Vše máte v rukách vy, pokud vaše zbraně nemají dost silný kalibr, nevyhrajete. Váš partner buď nemá důvod vás milovat a chtít nebo jste pro něj příliš jistá. Tady ale chybí láska, řekl bych a bez ní vztah nemá význam. Najít a udržet životní lásku je vlastně něco nádherného. Přeji vám to! Bizion
Vážená Reo, zkuste se podívat do minulosti co se mezi vámi stalo, že se změnil, možná si to ani neuvědomujete. To že o vás nejeví zíájem přece nic nemění na vztahu k jiným, ba naopak, kompenzuje si to. Mstí se, zprotivila jste se mu...? Bavili jste se o tom?
Buď to tak necháte, budete se užírat, nabo si někoho najdete a budete si dělat dobře a to bez výčitek, nebo odejdete. Ono sex nakonec není vše, pokud ho nevyžadujete, neobejdete se. Je kopa párů co nesexují, vyznávají jiné hodnoty, nebo každý žije relativně svůj život aniž by se rozcházeli. To je život... a moralisté na tom nic nezmění.
U mě by chlap, co me odmítá líbat i milovat, ale honí si ho u počítače za virtuální asistence cizích holek, skončil. Toto nelze omluvit tím, že mu sex třeba zevšedněl, nezkoušíte nové praktiky atd. Takto to rádi omlouvají chlapi, aby svedli vinu defacto na ženskou.
Normální, zdravý a milující chlap s partnerkou sex rozebere, co mu vadí, co by rád atd. Chudák si ho bude honit u počítače a kašlat na Vás.
Máte na víc, malá zlatá!
velmi děkuji taky si myslím ,jelikož jsou to jen výmluvy atd... a některé věci se v sexu splnit nedají pokud nemá člověk úchylku atd...
rea, seberte se, jestli nechcete byt jen sexualni hracka k experimentu bez toho, aby na Vas sahnul normalne, tak proste jdete pryc. Urcite se najde takovy, pro ktereho bude Vase poteseni i jeho radost
ano velmi to zvažuji jelikož si myslím, že pokud člověk nechce s pasrtnerem ani polibky ani nežnosti a sex bez polibků jen že musí jednou týdně nebo dvakrát do měsíce nebo jednou měsíčně aby měl doma klid tak to mi nepřijde zrovna normální, jelikož to není láska, harmonie, to je chození vedle sebe a společné bydlení, společné jídlo nebo film ,ale nic víc ,prostě prázdno
Tož co po nás chcete...
novinky.cz/...
ale ono je to asi oboustranné, co si vyčítat
jenže doma si to každý musí vyřešit sám, zvážit pro a proti, je to už jednodušší jako kdysik, kdy žena byla finančně na muži závislá.
četla jsem co jste poslal mě nejde o nevěru mě nejde o to ,že by měl ulet, ale oto ,že mě odmítá veškeré intimity a jidne je hledá ,píše o nich atd... a ,když má milenku sní to vše dělá a rád a několikrát deně ((
takže jak píše tady doktor :
"Když muži podvádějí jen pro sex, nikoli pro milostné aférky, pak opravdu milují své protějšky. Ale pokud nepodvádějí jen pro sex, pak by měli vztah ukončit," tvrdí Anderson.
I virtuální nevěra je nevěra. Nebo považujete masturbaci za asistence (byť přes počítač) jiné za fajn, protože vlastně máte chlapa doma?
pro mě je to nepříjemné pokud to dělá byt takto...já tohle nedělám a vím ,že to dělají i ženy. já jsem pro harmonický vztah v ěrný plný lásky, /...
Veřtě, že s někým, kdo na Vás okatě kašle a raději si ho honí u internetu, harmonický vztah po letech mít nebudete. Nedávno jste psala, že zvažujete i rozchod. Jak to vidíte nyní?
doplněno 22.01.12 14:07:"věřte"
začněte si vážit sama sebe dokud to tak nebudete cítit on také ne,a až to tak bude dávno budete mít vztah dokonalý a harmonický s někým jiným,vždyt to co dělá je ubohý,začněte žít a na něj kašlete,klidně mu dejte ultimátum,nenechte se ponižovat,a nebo mu to vratte alespon slovně,a nechtějte sex ani za těch14dní,...je spousta možností aneb každé svého štěstí strůjce
bohužel jsem nevěděla jak to je, prý to dělal dávno už zezačátku i horší věci a já to nevěděla pak chvíli přestal a před třemi roky znovu začal, to jsem se dozvěděla v hádkách atd...nic ho nezajímá , když budu dělat peklo bude to dělat tajně a mě neřekne nic...zjevně ho kompromis nezajímá a mám si prý nejít milence, že klidně bude mít taky milenku. taky sem se v hádce dozvěděla, že měl i jiné ženy kromě mě a sex semnou nepotřebuje prý vůbec , že sem jak zvíře co chce jen šukat a na nic jiného nemyslí on tohle ve vztahu vůbec neřeší , řeší duležitejsi veci , kde bydlet, co jist atd... lásky se prý člověk nenažere
podle mě je to chlap nízkého sebevědomí, co si svoje komplexi vybíjí na ženské. Nejlepším receptem si ho nevšímat a rada partnera najít si milence nic neřeší. jedno přísloví praví: Nech to koňovi, má větší hlavu. Určitě bych se snažila si zařídit svůj život (tzn. kamarádky, výlety),uvidíte jak se Vám uleví.
Reo. Je mě 42, jsem chlap, s partnerkou jsem 12 let, prýma ženská,...ale také řeším problém odmítání něžností, předehrer, líbání a sexu. Také se náš vstah postupem času změnil na pouhé spolubydlení, což mě strašně mrzí.
Ze začátku jsme se milovali i několikrát denně a něžností bylo habaděj. Pak postupem času začalo docházet k omezování intimit ze strany mé partnerky a to pod různými důvody (bolest hlavy, ospalost, necítění se dobře, ráno jdu do práce, nejsem oholená, je pozdě, nemám náladu, jseš hroznej protože nemyslíš na nic jiného... o důvodech jako je úklid, praní, vaření a starání se o to aby bylo co žrát... se zmiňovat ani nebudu, to znáte sama)
No a dneska jsme na tom v našem vstahu tak, že sex máme maximálně 1x měsíčně (spíš 2x za 3 měsíce) a to ještě stylem ,,když furt votravuješ, tak teda pojď a hlavně dělej ať už to máme za sebou´´ po celou tu krátkou chvilku než na mě po abstinenci příjde brzké vyvrcholení je úplně studená a to bez známky jakéhokoliv vzrušení.
Tento stav trvá již 3roky, také jsem se s ní tento problém snažil řešit rozebráním proč, co a jak, bohužel bez úspěšně. Ba naopak vždycky tato moje snaha o řešení problému absence sexu v našem vstahu v mé partnerce znatelně vyvolala ještě větší odpor a nechuť jak k sexu samému, tak cokoli se něžností a intimit týká řešit. Dozvěděl jsem se, že ona má jiné starosti, než něžnosti a sex se mnou a že jestli mě sex chybí, tak je to můj problém a mám se jít třeba vyhonit, když mě to pomůže, ona prý sex nepotřebuje vůbec.
Líbání, dráždění, předehry to už 7 let nevím co je.
Tohle Vám Reo píšu jenom proto, aby jste věděla, že nejste sama kdo řeší podobný problém.
Kromě těch 9-10 styků za rok co mě má partnerka umožní, mám pocit že s ní žiju spíš jak se ségrou.
Z vlastní zkušenosti vím, že tenhle přístup partnera neovlivníte ani nátlakem, ani naléháním, ani vyhružky, ani lezením do zadku, ani žádným ťuťuňuňu, ani ničím. Změna musí přijít sama z něj a musí jí sám chtít, jinak je to bez možnosti jakéhokoliv úspěchu.
(Většinou se ten druhý partner začne snažit pouze tehdy, když zjistí, že Vás ztrácí, mnohdy to ale zjistí, když už je pozdě.)
já nevim,co vy ženský vlastně chcete,vadí vám že sex nemáte a když ho máte,tak vám to vadí taky...sice mi není moc,ale pár vážných vztahů jsem si prožil,ale už jsem stihl pochopit,že vy vlastně nevíte co chcete.Mam rok přítelkyni,jsem do ní blázem,udělam pro ní první poslední,miluju jí a snad i ona mě,ale zjejí strany mi prijde,že už jí nepřitahuju,že sex máme jen proto,že já chci a pak si přijdu jako nadrženej ůchyl a pak vůl.hlavně si řekněte same sobě co vlastně od chlapa chci a pak to řekněte i jemu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.