Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sperma do pusy

Od: delta3131 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den jsem gay a mam rad oralní sex ale partneři chtějí abych sperma i polykal .nemužu dostat nějakou nemoc atd děkuji za odpoved. Milan

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Nemoc můžeš dostat, ikdyž ho polykat nebudeš.

felace
hodnocení

0x

Jsem vdaná xxlet, mám stáleho parnera, je mi už nějaký rok přes 40let a polykám a za ta leta nemoc nemám. Díky asi tomu, že je mi možná))partner věrný, tak jsem nic nechytla i bez polykání a díky tomu, že polknu, mi je asi i možná partner věrnej))Takže nechytnete---- pokud je to stálý, věrný partner. Samotné sperma je výživné))v tomhle případě. Toliko k Vašemu dotazu, jeden partner, věrnost a nic nechytnete, pravděpodobně ty nemoce jdou spíše společně s tí, až když někdo často střídá partnery o kterých prd ví...

hodnocení

0x

Stačí, abys měl otevřený jeden zub a můžeš chytit AIDS !

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Felajda ti dost dobře odpověděla. Dal bych boda. Zeptám se. Proč píšeš Milan, když jsi tu už pod nickem delta3131?

sebod*

humbucker. Do toho nikomu nic není, pod jakým nickem sem napíše svůj dotaz.

humbucker*

Mě je to jasný, že to záleží svobodně na něm , co si tam dá. Jen, že tak nějak použil oboje. I nějaké jméno. Dělá to víc lidí. Ahoj.

frosti*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud to po tobě vyžaduje stálý partner, tak je jen na tobě, jak mu důvěřuješ. Pokud se jedná o partnery náhodné, tak určitě neriskuj! Nějakou nemoc samozřejmě chytit můžeš i bez polykání, ale přece jen není riziko nákazy tak velké. Opatrnosti není nikdy dost, a to jak u heterosexuálních párů, tak i u těch homosexuálních.

bambula*
hodnocení

0x

Takovou pochoutku je zapotřebí zajíst suchým rohlíkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]