Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem gay a mam rad oralní sex ale partneři chtějí abych sperma i polykal .nemužu dostat nějakou nemoc atd děkuji za odpoved. Milan
Jsem vdaná xxlet, mám stáleho parnera, je mi už nějaký rok přes 40let a polykám a za ta leta nemoc nemám. Díky asi tomu, že je mi možná))partner věrný, tak jsem nic nechytla i bez polykání a díky tomu, že polknu, mi je asi i možná partner věrnej))Takže nechytnete---- pokud je to stálý, věrný partner. Samotné sperma je výživné))v tomhle případě. Toliko k Vašemu dotazu, jeden partner, věrnost a nic nechytnete, pravděpodobně ty nemoce jdou spíše společně s tí, až když někdo často střídá partnery o kterých prd ví...
Zdravím, pokud to po tobě vyžaduje stálý partner, tak je jen na tobě, jak mu důvěřuješ. Pokud se jedná o partnery náhodné, tak určitě neriskuj! Nějakou nemoc samozřejmě chytit můžeš i bez polykání, ale přece jen není riziko nákazy tak velké. Opatrnosti není nikdy dost, a to jak u heterosexuálních párů, tak i u těch homosexuálních.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.