Já bych řekl, že sex může být od rána do rána. Jinak V ČR od 15 let. Ujede ti něco? Protože se ptáš, tak předpokládám, že jsi ještě věkově hodně pod těch 15 let.
Není pravda, že až od 15. Pouze je trestné, když je jedna osoba starší 15 let a druhá ještě 15 let nedosáhla. Takže klidně 13letá s 13letým, 14letý s 12letou...
Kdykoli, když je to pro veškeré zúčastněné osoby sexuálně přínosné a není to protizákonné. Přiznám se, že jsem měl i protizákonný sex, ale když ten dvanáctiletej cikánek byl tak krásnej a provokoval! Dnes už je to promlčené, nedávno jsme spolu byli na pivku - a zase mě provokoval (už mu táhne na čtyřicítku...)...
ar*
Hope, Hope, kdyby zásuvka nekopala tak . . . . Koukám co před tebou neuteče,nevleze na strom a nepotopí pod vodu . . . . . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.