Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zlepšit sex - rady a zkušenosti

Od: clisthert* odpovědí: 13 změna:

Zdravím všecky nadšence co by chtěli poradit jak zlepšit sex nemyslím tim teď jen samotný akt ale celkově celý večer :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nestyď se a klidně se ptej. Tady ti určitě někdo poradí.

clisthert*
hodnocení

Taky proto se ptám raďte :)

clisthert*
hodnocení

Thanks a dál nikdo? :)

hodnocení

0x

Tak povídej, jak jak zlepšit sex...

hop®
hodnocení

0x

Nevím jestli jsem zrovna ten správný nadšenec, který by chtěl poradit. Ani vlastně nevím, jestli druh sexuálních aktivit, které preferuji já, vyhledáváte i Vy. Ovšem - naprosto obecně - způsob sexu musí vyhovovat oběma (či více) zúčastněným jedincům, nejlepší bývá nechat tomu volný průběh. Samozřejmě, nechci podceňovat přípravu, ale zase je to "kus od kusu", někdo víc ocení večeři při svíčkách, někdo symbolický dárek od srdíčka na zahájení krásného večera.

dsgwe
hodnocení

0x

To záleží, hlavní je, abyste dělali, co vám objema vyhovuje...

A teď jak se nabourat do holky psychiky, znáš pravidlo Ano? To spočívá v tom, že když opakuješ jednu věc, a potom se na neco zeptáš, tak dotyčný odpoví stejnou věc, kterouu opakoval
(Ahoj zlati, chceš namasírovat? Ano. Zlati, mam tady vonné oleje, chces jima namasirovat? Ano? Zlati, libila se ti masaz? Ano. Prostě se na něco ptej, aby odpovídala ano, no, a potom se zeptaj na sex? A kdyz se zadari, rekne Ano ;)

Holky mají rádi, když se jich ptáš (dává jim to pocit, že se o ně zajímáš, a tudíž i pečuješ)

Dale doporucuji se pred sexem osprchovat, moc by se mi nelibilo, kdyby pritelkine prisla domu, a ,,smrdela,, potem.

Taky doporucuji vycisti si zuby, ale neprezen to, holka se ma libat s tebou, a ne s pytlem mentosu *smich*

Dale si vypni mobil, je celkem neprijemne, kdyz zacnou volat rodice, zrovna kdyz jsi v nejlepsim.

Puste si hudbu, ale nejakou romantiku, ne death metal :D napr. moje přítelkyne letí na tenhle song: Jamie Foxx- Fly love

Casove to taky vychitej- je vedecky dokazano, ze holky maji nejradeji sex + - 18-21 h.

Jestli máš u sebe nějaké erotické hračky (vybrační kroužky, venušiny kuličky, pouta, sexy oblečky) tak s tim pockej, holka ti da sama veet, co se ji libi ;)

Dale, moje pritelkine ma rada kdyz ji to delam pusou, nebude si myslet, ze si sobec, a ze myslis jenom na sebe (delej to jako tasdy pan smajlík... :-P

Tak, to je odeme snad vsechno, napis, kdyby neco :)

hop®

Ahoj "dsgwe", sice máš ve svém příspěvku pár prohřešků proti češtině, ale rád je budu tolerovat, protože jsi napsal mnoho rad a moudrostí, zkušeností! Jen škoda, že nejsi registrován, s tím Tvým přístupem bys asi měl brzo zasloužené reprezentativní tričko naší poradny! *palec*

Proboha, dsgwe, vím že tady není hodina češtiny a občas nad některým příspěvkem přivřu oko, dokonce obě, abych to neviděla, ale tady to fakt nejde. Viz: VÁM OBJEMA, PŘÍTELKINĚ, VYBRAČNÍ, VYCHITEJ.../. Vím, že nějaký, podmět av přísudek, přívlastek, doplněk apod. je na Vás moc, ale proboha, tvrdé souhlásky: HY, CHY, KY, RY, DY, TY NY - jsme kdysi probírali ve 3. třídě.

Jediné, co by Vás omlouvalo, by bylo, že jsi před prázdninami teprve ukončil třídu druhou. Ale to mi zase moc nejde dohromady s těmi radami ohledně sexu - hm, hm. *ee*Jaga.

technikjirik*
hodnocení

0x

co je to sex?

buss
hodnocení

0x

Odpovídající prostředí, kytka, víno, prádélko, sexy masáže, i video, mazlení, dráždění, i třeba pomůcka, jazyk ...

dsgweaaa
hodnocení

0x

RE:hop
Diky moc, ale nepotrebuji zadne triko (moje skříň praská ve švech) ;)
Jen tak obcas poradim, vzdy s jinym jmenem nebo nesmyslnym sdruzenim pismen *smich*

lemoravia*
hodnocení

0x

*afro*

Zkus nejakou Afroevropanku, zoofilia je taky fajn, ale je zakázána :)

vimax
hodnocení

0x

pokud i vy chcete zlepšit Váš sexuální život tak vyzkoušejte přípravek Vimax

zakoupit jej můžete na www.vimax-pills.w/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]