Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s orgasmem u kluka

Od: jimmys* odpovědí: 3 změna:
Mám otázku, je to věc choulostivá, ale k nějakému sexuologovi se mi v mých 16 letech nechce. Mám velký problém s dosahováním orgasmu. Když jsem byl malý měl sem problémy s přetahováním předkožky ale později to odeznělo a je to relativně v pohodě. můj problém je ten že když mám sex s dívkou tak mám problém s vyvrcholením...všechno je v pořádku,ve stavu v jakém má být jenže prostě mi to nejde, ale mám velmi citlivý žalud. Zatím jsem měl sex se 3 divkami ale udělal sem se jen s jednou se kterou sem ale sex měl vícekrát a asi až na 5 pokus se to povedlo ale jinak bohužel s těmi zbylými sem se neudělal což mě velmi mrzí. Sex si užívám mám ho rád je to super jen mě toto velmi trápi. Myslím že to není normální...Děkuju za jakékoliv rady...:(
Jimmys

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
V 16 a už 3 holky v posteli?No chlapy tady doporučují marturbovat a masturbovat...

ondranoel*
hodnocení

0x

I když se toto fungování zdá být věcí tělesnou, ve skutečnost je to daleko víc záležitost psychická. Dokud člověk nechce plodit děti měl by to řešit "rukou mávnutím" (Škrhola).

jakubdeda*
hodnocení

0x

Nevím zda se to tady v poradně může,ale dej si do vyhledavače-Ejakulace-u Lékaře.cz.Tam si sám vyplníš takový test.Protože jen ty sám víš o sobě nejvíce,zda bereš nějaké léky atd.Ale taky to může být,že moc spěcháš a vlastně používáš sex jak chleba bez valných citů a touhy.Kam spěcháš?Myslím si, že ti nic neujede,když se budeš tedy sám uspokojovat a uvidíš co ti dělá dobře.Pic Jakub

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]