Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,chci se zeptat,máte nějaké dobré praktiky na oživení a zpříjemnění sexu?jako je prádýlko apod,
děkuju za odpovědi
Kamarad od pritele dostal drahy faro, samozrejme se v nem chtel hned s pritelkyni pomilovat. Jenze ouha, sedli dozadu a zacali, ovsem kdyz byla slecna nahore, omylem nohou zavadila o packu, diky ktere auto kleslo asi o 10 cm, byl to nejaky ten sportovni typ auta. Jak auto kleslo, slecna se lekla a pritele uvnitr "secvakla". Proste takovy ten stah, kdy chlap nemuze ani tam, ani ven. A co ted, ze? Privovali tedy zachranku, aby slecne pichla svaly uvolnujici injekci, jenze se nemohli slecne v te poloze a v uzkem prostoru dostat "tam dolu", navic slecna byla na nejakou slozku injekce alergicka. A z auta je bokem nikdo nemohl dostat... az kdyz prijeli hasici a ustrihli cast strechy, aby je vyndali, pak teprve bylo mozne zacit zaseknuti nejak resit... jaky to byl trapas, ani neni potreba dodavat. Chudak holka, chudak kluk a chudak auto... myslim, ze ti uz sexovat v aute nikdy nebudou:D
Tak to já mám jednu bomba věc, úplně se mi, když na to pomyslím, ztopiřil ten... no... palec u pravý nohy
Pěkně si místo sexu udělám pečené brambory v troubě, s česnekem, maslíčkem a kořením... To je zpestření nejenom sexu, ale i mé nálady. A pak jsem tak přejeden, že většinou usnu, takže mě sex ani nezajímá...
poznámka na okraj...
ztopořil... to není slovíčko ani slovo... to je pro chlapa nejdůležitější sloveso! i když asi ne v každém věku...
Tak po tom sexování v samohybu napište počet minut Strávených sexem a počet minut strávených roztahováním "křečků" :D
A pokud jde o zajimavé místo tak mohu přispět dětským pokojíkem v IKEA to je spíš zážítek než zpestření..
A taky ještě ty zkoušecí kabinky, harmonika bus, prázdný vůz tramvaje, prázdný pokoj v nemocnici..
doplněno 17.06.11 19:37:Sem se nějak rozepsal..
Zdravím vážené rádkyně a rádce. Několikrát se tu objevilo sloveso SEXOVAT, tak pozor. Podle slovníku cizích slov má význam zemědělský - rozdělovat drůbež podle pohlaví v prvním dnu života ( velmi důležité). Zkuste si význam dosadit na místa kde je sloveso sexovat použito a vyjde docela zajímavý nesmysl. Pěkný a veselý večer přeje patronka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.