Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praktiky na oživení sexu

Od: stribrnak* odpovědí: 30 změna:

Zdravím všechny,chci se zeptat,máte nějaké dobré praktiky na oživení a zpříjemnění sexu?jako je prádýlko apod,

děkuju za odpovědi

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Výřivka.Pro chataře postačí i místní rybník...Jen pozor,víc se nasmějete,než pomilujete,jak jste nemotorní.

nikl*
hodnocení

0x

Vodni postel. Do je taky prdel;)

krkovicka*
Když už jsme u toho,proč žádný chlap(aspoň co jsem měla)nechce se pomilovat ve svém aute?!
stribrnak*
hodnocení

v autě je málo místa a není to pohodlný

krkovicka*
Záleží na typu aut.Jak to tedy řeší mladí,když nemaj kde?
palenka*

V lese, jako zvířatka? :)

martinaa*

Kamarad od pritele dostal drahy faro, samozrejme se v nem chtel hned s pritelkyni pomilovat. Jenze ouha, sedli dozadu a zacali, ovsem kdyz byla slecna nahore, omylem nohou zavadila o packu, diky ktere auto kleslo asi o 10 cm, byl to nejaky ten sportovni typ auta. Jak auto kleslo, slecna se lekla a pritele uvnitr "secvakla". Proste takovy ten stah, kdy chlap nemuze ani tam, ani ven. A co ted, ze? Privovali tedy zachranku, aby slecne pichla svaly uvolnujici injekci, jenze se nemohli slecne v te poloze a v uzkem prostoru dostat "tam dolu", navic slecna byla na nejakou slozku injekce alergicka. A z auta je bokem nikdo nemohl dostat... az kdyz prijeli hasici a ustrihli cast strechy, aby je vyndali, pak teprve bylo mozne zacit zaseknuti nejak resit... jaky to byl trapas, ani neni potreba dodavat. Chudak holka, chudak kluk a chudak auto... myslim, ze ti uz sexovat v aute nikdy nebudou:D

barbakan*
17.06.11 09:26

*bzum*

martinaa*

Nejsem si presne jista, co ma smajlik vyjadrovat.

nikl*

Tak to je tedy bomba;) Uz jsem neco podobneho take slysel, ale nebylo to v aute:)

martinaa*

Jestli to nebude zase takovy ten pribeh, co se vyklada a vzdycky to zazil neci kamarad:)

nikl*

Ja jsem si vzdy pral v mladi sex v aute. Bohuzel jsem nikdy nemel auto;)

krkovicka*
Ale teď už ho máte,ne? :-D
nikl*

Jo ted jo, ale kdo bych chtel sex v aute v 58;) Ted uz to nemusim delat tajne, tak to delam ve vodni posteli:)

tomasgulas
hodnocení

0x

Tak to já mám jednu bomba věc, úplně se mi, když na to pomyslím, ztopiřil ten... no... palec u pravý nohy :)

Pěkně si místo sexu udělám pečené brambory v troubě, s česnekem, maslíčkem a kořením... To je zpestření nejenom sexu, ale i mé nálady. A pak jsem tak přejeden, že většinou usnu, takže mě sex ani nezajímá...

tomasgulas

Ztopořil, samozřejmě... nejdůležitější slovíčko a já ho zčuníkuji... *hi*

nikl*

Mohlo to byt i ZTOPIRIL:), taky pekny slovo;)

tomasgulas

Nenenene, jsem zahanben, takové pěkné slovíčko, a já ho pochrochtám... *hi*

poznámka na okraj...

ztopořil...*ua* to není slovíčko ani slovo... to je pro chlapa nejdůležitější sloveso! i když asi ne v každém věku...*zed*

nikl*

Ne kazda zenska potrebuje na hodinu ztoporene idlo";)

krkovicka*
Říká se:Která si ho nepostaví,tak si ho ani nezaslouží! :-D ;)
martinaa*

A jeste pridejte - je tak velky, jak si ho zenska zvladne "vytahnout" ven:D:D

krkovicka*
Vy jste číslo :-D no a já spalila perník :(
martinaa*

Kvuli me doufam ne:( Ale pernik mnam, ten miluju:)

krkovicka*
Nejak jsem se začetla,zasmála,vzpoměla na mé sexualní nehody a perník v čoudu.No nic,vyvětrám a budu dělat,že jsem nic nedělala.

hodnocení

0x

Tak po tom sexování v samohybu napište počet minut Strávených sexem a počet minut strávených roztahováním "křečků" :D

A pokud jde o zajimavé místo tak mohu přispět dětským pokojíkem v IKEA to je spíš zážítek než zpestření..

A taky ještě ty zkoušecí kabinky, harmonika bus, prázdný vůz tramvaje, prázdný pokoj v nemocnici..

doplněno 17.06.11 19:37:

Sem se nějak rozepsal.. *hi*

krkovicka*
Podle statistik nejvíc lidi sexují na pracovišti -a já furt od čeho jsou ty otisky dlaní na stěnách výtahu.
lidus*

Jako mladá jsem chtěla do stohu-manžel ječel, že to píchá, taky jsem chtěla použít pouta-nechtěl, bál se, že bych ho už neodpoutala. Teď mám jiné starosti ale mladým radím dokud to jde tak vždy a všude!

cibuk*
hodnocení

0x

Jen aby jste nedopadl takto:Příjde chlap k lékaři:Pane doktore,já mám červené oko.Ukažte.No jo,máte pravdu.Souložil jste včera?Ano,souložil.A co předevčírem?To taky.A co minulý týden.Taky, každý den.Tak to je jasný.To máte prázdnej pytlík a svítí vám kontrolka.*smich*

patronka*
hodnocení

0x

Zdravím vážené rádkyně a rádce. Několikrát se tu objevilo sloveso SEXOVAT, tak pozor. Podle slovníku cizích slov má význam zemědělský - rozdělovat drůbež podle pohlaví v prvním dnu života ( velmi důležité). Zkuste si význam dosadit na místa kde je sloveso sexovat použito a vyjde docela zajímavý nesmysl. Pěkný a veselý večer přeje patronka. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]