Nejste přihlášen/a.
Zdravím zdravím. Chci se zeptat, jestli je skoro v 19ti letech normální nemít zájem o sex. Nějak mě to neláká, nepřitahuje, nic. Jednou jsem to zažila tak vím, jaký to je, ale žádná další touha nebyla, možná to kdysi byla jen zvědavost než chtíč. Když si představím, jak jsem s klukem sama a schyluje se k něčemu, tak bych to určitě zarazila, i kdyby byl sebevíc sexy. Kdysi jsem chodila s klukem a ještě jsem se bála s ním být sama, aby k ničemu nedošlo a ani jsem mu nechtěla být nablízku, protože on neustále chtěl být se mnou. Tak jsem řekla konec a od tý doby jsem nikoho neměla, ani jsem nechtěla nikoho. Nevím, jestli je to tím, že patřím k asexuálům, nebo jestli je moje chování naprosto normální co se týče věku a jednou se můj postoj změní.
Děkuju
Obojí může být pravda. Totiž, že sex vám celý život nebude nic říkat, anebo to prostě jednou přijde, ale až s tím pravým partnerem. Osobně se spíše přikláním k tomu, že jste skutečně hodně mladá, nezkušená a potřebujete tak trošku ještě dozrát. Možná jste ten první sex moc uspěchala. Dejte tomu čas. Jako nemyslete si, že každá žena je v devatenácti sexuální dračice, u žen to často přichází s věkem, takový sexuální vrchol je snad někdy okolo třicítky. Ale to je vše opravdu individuální a nedá se paušalizovat.
Přesně tak, podle toho co popisujete jste asi nebyla nikdy zamilovaná. Až to přijde a ten objekt Vašich citů Vám hned na začátku nedá tak uvidíte jak po tom začnete toužit. Jestli berete v potaz jak je muž "sexy" tak by bylo dobrý zapřemýšlet nad tím, co od takovýho "sexy" muže očekáváte - pokud je to třeba jenom vzhled tak ten je u chlapa opravdu druhotnej, teda pokud máte na mysli ty manekýny, kteří předvádějí značkový spoďáry Dejte tomu volnej průběh a vono to přijde samo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.