Nejste přihlášen/a.
dobrý večer jsem s partnerem skoro 5 měsícu, a chteli bysme spolu zkusit sex, jenže je problém v tom, že není kde
moc nás to trápí, abysme meli nejakej vlastní být,chatu nebo tak něco, to bohužel nemáme.. bydlí daleko ode me, a tak nemuže být zase u mě, protože já nejsem nikdy saama doma. Poradte co podniknout.![]()
1x
To jsou problémy, ta dnešní mládež není vůbec kreativní ... auto-erotika, veřejné záchodky, vestoje někde v hustém lese nebo potmě v řídkém lese, v průjezdu, ulít se ze školy a u někoho z vás dopoledne, ... takových možností když se chce. Užívejte si je, já bych měl kde, ale většinou není s kým nebo není čím ![]()
0x
Nevím, co očekáte za radu. Pokud to nejde ani u jednoho z vás doma, nemáte chatu, chalupu, houseboat, karavan a za ubytování nechcete utrácet - nemohu si pomoci, ale vyčerpali jsme většinu možností. Už zbývá třeba opuštěný posed v lese nebo to auto, pokud máte. Nebo zkuste napsat odkud jste a třeba vám zde někdo movitější nabídne nějakou možnost ve svém majetku poblíž vás.
0x
jak už bylo řečeno, když není možnost najít alespoň jeden večer, nebo dopoledne, nebo kdykoliv prostě být v pokoji sami, když nikdo nemá chatu, chalupu a pár stovek za jednu noc je moc, tak je tu spousta dalších možností - od mezí, posedů a aut, což už bylo řečeno, až po zkušební kabinku v nákupním centru, solná jeskyně v kosmetickém salonu (mají tam i lehátka
), sauna, bože, napadá mě tolik míst. Jde jen o to chtít. Pokud nejstě schopni obětovat pár stovek za jednu noc v hotelu (notabene na netu se dají sehnat romantické víkendy se snídaněmi, večeřemi, saunami a pod. kolem tisícovky), tak to asi tolik žhavé nebude. A vůbec - nejhezčí je to stejně když je to neplánované, budete na to mít hezčí vzpomínky než na bloumání ulicemi vyplněné hledáním vhodného prostředí pro vykonání něčeho, co v závěru třeba zas až tak úžasné nebude ![]()
0x
No slečna chce king size bed, vychlazený šampus v nerezovém kyblíku se vsazenými swarovski krystaly, deset příchutí kondomů, k tomu tlumenou hudbu a zvonky v dáli. Jako každá mladá naivka.
Já jsem sice trochu starší trochu naivka, ale už celkem chápu starší generace, které o mojí generaci neřeknou nic pěkného...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.