Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při sexu sem se neudělal

Od: enabler* odpovědí: 13 změna:

Je mi to trapný ale měli sme sex s moji holkou ale neudělal sem se...ona mě vzrušuje ale prostě sem se neudělal nevim jak je to možný když masturbuju všechno je ok ale kdyz sem byl s ni a měli sme sex tak sem se prostě neudělal...:( je se mnoou něco nebo co se to děje? díky za rady :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Musíte to zkoušet tak dlouho až se uděláte. Mělo by vás těšit že se udělá partnerka.Jsme tady i pro protějšek, ne jen pro sebe.

jirbar*

V osmdesáti již jde ale o infarkt.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Asi jsi se moc snažil, moc jsi chtěl a to pak nastoupí psychika a je konec. Musíš tomu nechat volný průběh.

arakain77*
hodnocení

0x

...co máš z toho,já taky ne.

jarahosek*
hodnocení

0x

To je naprosto v pohodě. Nic si z toho nedělej a ještě partnerce řekni, že tvé vyvrcholení není třeba, že je hlavní, že se udělá ona. A uvidíš jak si šplhneš a uděláš z "problému" přednost:)

polinek*

také nemáš pravdu,,ONA si řekne ,,že ho nevzrušuje dostatečně!

jarahosek*

To máš pravdu, takto jsem na to nekoukal. Ach jo. S ženskýma je to těžký. Tak mám univerzální radu. Nesmí si ho honit každej den:) Jen obden. A ne méně jak den před plánovaným stykem. Ty jo, za mě by mohl být Uzel:)

randolf*
hodnocení

0x

:-P Buď rád, co mají dělat ti co se udělají po 2 vteřinách. Takhle vypadáš jako borec co něco vydrží.

polinek*

,nesouhlas...ne kvantita .ale kvalita platí pro sex...také! J8 nevím,proč si každý chlap myslí že jak dlouho vydrží ,že je borec,,je to úplně v něčem jiném.

Pokud ses neudělal,asi ses moc snažil a neprožíval jsi to intenzivně. Jen jsi lalalalal takové sex kladivo

randolf*

*hej*Žádný extrém není dobrý ale od všeho přiměřeně. Tedy sex kladivo v žádném případě, dávám za pravdu ale skončit u roztoužené partnerky za pár vteřin to také není pravé ořechové. Vím, že tu jsou ještě prsty a jazyk ale originál je originál. R.

polinek*

randorf,,,ale to už je zase jak nemůže vůbec ,,ale to není jeho problém...

1jara*
hodnocení

0x

Z těch našich odpovědí by se jeden podělal. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]