Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na staré panice

Od: nazor odpovědí: 6 změna:

Zajímalo by mě (jak od žen tak i od mužů), jaký máte názor, když třeba 25letý muž neměl ještě sex? Třeba mě přijde nezkušený kluk hrozně roztomilý! :) Ale oni z toho mají depku... Přitom si myslím, že úplně zbytečně :)

Kdyby tady nějaký panic byl, ať mi napíše SZ (nechci být první, jen chci pokecat) :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Nazore, Nevím co je napsat SZ, nevím proč píšeš barevně, nejsi registrovaný takže nemáš ani vnitřní poštu. Já nejsem ani mladší, ani nezkušený, ani panic, ale mohl bych se s Tebou podělit o rady i zkušenosti, ale nějak není kudy...

Domnívám se, že Nazor je žena. Mně by takovýto starší panic nepřipadal příliš roztomilý, spíš bych měla pocit, že tam někde bude komplex nebo jiný problém a bylo by mi ho spíš líto, jako někoho, kdo třeba nikdy nezkoušel tančit. Jedině snad kdyby jeho panictví souviselo s vírou, brala bych to tak, že má na svůj postoj plné právo a nikomu do toho nic není... zkusila jsem poněkud neobratně popsat, co si o tom myslím.

doplněno 21.01.11 20:15:

Tam nebude depka z toho, že neměli sex, ale spíš z toho, že když ho neměli dosud, vypadá to, že se k tomu nedostanou nikdy... taková jakási beznaděj, že když neuspěli mladí a krásní, tak s léty to bude úplně nedosažitelné... spíš tak.

buss
hodnocení

0x

To nemáš jiné starosti? Chceš je spasit?

dvacetpet
hodnocení

0x

Ahoj,

je mi 25 let a jsem stále panic. A abych se přiznal, mám z toho trochu depku :). Snižuje mi to sebevědomí, protože i když vím, že bych u některých žen mohl mít úspěch, moje introvertní povaha mi nedovoluje se chovat ve společnosti přirozeně, takže v blízkosti žen co se mi líbí se stahuju spíš do sebe. Dá se říct, že čím jsem starší tím víc se žen bojím.

Ahoj, i když se ti to možná zdá nepřijatelné, mohl bys zkusit nějaký noční klub (nevím, jak se to teď jmenuje, a napsat nevěstinec mi připadá žinantní). V podstatě se ti tak může podařit zlomit nějakou tu psychickou bariéru a ostych z žen.

Ty se podle mě nebojíš žen, ale toho, že kdyby vyšlo najevo, že nevíš, co a jak, utrpěla by tvoje "autorita". Návštěvou výše popsaného zařízení si zaplatíš službu, nebudeš na tom citově zainteresován a na ženy se začneš dívat (a i se k nim chovat) uvolněněji.

vraxan*

Nebo privát, těch je dost a nejsi tam tak na očích, jako v nočním klubu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]