Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mimomanželský sex - chlapi, jak to máte vy?

Od: knopka* odpovědí: 8 změna:

Chlapi!Když provozujete mimomanželský sex spíte s těma co se vám nějakým způsobem líbí nebo jsou i tací že jim je jedno s kým hlavně když je příležitost?Jak to máte?Samozřejmě můžou se připojit i ženy a přidat názor.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Tak 1. tady nejde ani tak o city, že 2. nějakou úroveň by to mělo mít (to i jako žena...), kolikrát si přece člověk řekl, s touto kdyby tak nikdy v životě kdyby byla jediná. Milenka by prý neměla být pod úrovní manželky.
Pak se s ní schovávat? Nepodstatný vliv i oblečení, úprava, čistota, čichové pocity! ... Nicméně, alkahol, situace ... Ale to platí i opačně, ne? Nebo na sebe necháte hupsnout kdejakého šmudlu když je chuť? Morálku nechme bokem.

knopka*
hodnocení

No když pominu alkohol-tam je to jasný,myslím když je člověk při smyslech.Třeba já musím z chlapa cítit že je CHLAP!Ne že je hezký svalnatý a má "nástroj",prostě to cítím-jiskru,jakýsi magnet.Že by ta chemie *smich*?

buss

feromony platí i na na nás, i pot některých voní... Kolikrát si člově říká, kde ten chlap, ženská dali oči...
Kolik se jich zblbne, opustí dobré bydlo, děcka.

lidus*
hodnocení

0x

Slova mého muže: Vzhledem k tomu, že nejsem magor co by odešel od manželky musí být milenka nejlépe vdaná, upřednostním dlouhodobý vztah, věk celkem jedno ale hlavně ne o 20 let mladší aktivní zajíc. Ideální je vdaná čtyřicítka. Sex na jednu noc s někým koho pořádně neznám rozhodně ne (to se podle mě jen klepe, že by něco chytil).

hodnocení

0x

knopko, to tě někdo musel pěkně vytočit! ;) Proč jinak by byly bordely? Proč jinak by šlapala pěkná i vyloženě ošklivá děvčata i staré, nehezké a snad i nechutné ženské?! Babičky i nezletilé! A docela jim to vynášelo? Proč by to bylo nejstarší řemeslo? A nikdo nikdy to nedostal ze světa, ze silnice, z chodníku?*cert*Je to tak. Nemá cenu se nad tím pohoršovat. Je třeba s tím počítat. No, co už?!

knopka*
hodnocení

Ale kdepak,nikdo nevytočil,včera jsme s kamarádem probírali tohle téma tak mně to zaujmulo :).

fidonet*
hodnocení

0x

Kdybych tedy měl mimomanželský sex, tak rozhodně s nějakou co se mi líbí, i kdyby to byl příležitostný, tak by se mi musela líbit.

hop®
hodnocení

0x

Sice se tomu bráním, ale první pohled, první dojem určuje, jestli mám nebo nemám zájem mít s určitým "objektem" NĚCO. Po prvním doteku s preferovanou nebo apriori odmítanou osobou se může vše změnit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]