Nejste přihlášen/a.
Chlapi!Když provozujete mimomanželský sex spíte s těma co se vám nějakým způsobem líbí nebo jsou i tací že jim je jedno s kým hlavně když je příležitost?Jak to máte?Samozřejmě můžou se připojit i ženy a přidat názor.
Tak 1. tady nejde ani tak o city, že 2. nějakou úroveň by to mělo mít (to i jako žena...), kolikrát si přece člověk řekl, s touto kdyby tak nikdy v životě kdyby byla jediná. Milenka by prý neměla být pod úrovní manželky.
Pak se s ní schovávat? Nepodstatný vliv i oblečení, úprava, čistota, čichové pocity! ... Nicméně, alkahol, situace ... Ale to platí i opačně, ne? Nebo na sebe necháte hupsnout kdejakého šmudlu když je chuť? Morálku nechme bokem.
No když pominu alkohol-tam je to jasný,myslím když je člověk při smyslech.Třeba já musím z chlapa cítit že je CHLAP!Ne že je hezký svalnatý a má "nástroj",prostě to cítím-jiskru,jakýsi magnet.Že by ta chemie ?
Slova mého muže: Vzhledem k tomu, že nejsem magor co by odešel od manželky musí být milenka nejlépe vdaná, upřednostním dlouhodobý vztah, věk celkem jedno ale hlavně ne o 20 let mladší aktivní zajíc. Ideální je vdaná čtyřicítka. Sex na jednu noc s někým koho pořádně neznám rozhodně ne (to se podle mě jen klepe, že by něco chytil).
knopko, to tě někdo musel pěkně vytočit! Proč jinak by byly bordely? Proč jinak by šlapala pěkná i vyloženě ošklivá děvčata i staré, nehezké a snad i nechutné ženské?! Babičky i nezletilé! A docela jim to vynášelo? Proč by to bylo nejstarší řemeslo? A nikdo nikdy to nedostal ze světa, ze silnice, z chodníku?
Je to tak. Nemá cenu se nad tím pohoršovat. Je třeba s tím počítat. No, co už?!
Sice se tomu bráním, ale první pohled, první dojem určuje, jestli mám nebo nemám zájem mít s určitým "objektem" NĚCO. Po prvním doteku s preferovanou nebo apriori odmítanou osobou se může vše změnit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.